-
Tamamen beklentilerimin dışında bir karşılaşma oldu. Bu kadar ağır bir yenilgi alacağımızı tahmin edemezdim, ayrıca 4-1 yenilmemize rağmen bu kadar diri bir oyun sergileyeceğimizi de düşünmemiştim. Savunma hatalarından yedik golleri, hücum anlamında da pozisyonlar bulduk ancak girmedi top kaleye, şanssızdık. G.Antep alnının akıyla hakettiği galibiyeti aldı, tebrik etmek alkışlamak düşer bizede. Ayrıca inşallah Altidore'un ciddi birşeyi yoktur. Oyuna devam edemedi bileğine aldığı darbe sonrası. Daha zevkine varamadık onu izlemenin :)
-
Sergen'e göre maçı Antep'in farklı kazanması sürpriz değilmiş :D.
Antep gerçekten çok iyi takım kurmuş. İleride Cenk, Sosa, Wagner, Popov çok iyi ve hızlılar.
-
Tolunay hocayı kişisel olarak hiç sevmem adam adam başarılı. Bursa'nında bir takım sorunları var gibi, Ertuğrul hocanın öncelikle bunları hallletmesi lazım.
-
Sahanızda 4 gol yiyorsanız mağlubiyeti hakeme bağlamak Zaytung'un yaptığı "Buz hokeyi federasyonu yaptığı açıklamada milli takımın aldığı 16-0 ve 10-0 yenilgilerinde hakemin büyük etkisi oldu dedi" haberinden öteye gidemez.
Antep oynamış ve almış, bu takım 15 günde ne kadar kötü durumda olsa da Galatasaray'ı 2 defa yenmiş ve büyük bir çıkışla ligde 5.sıraya kadar yükselmiş bir takım şaşırmamak lazım.
-
Maçı izledim merak etme, bir gerçek var ki o da sahada atılan tüm golleri antepliler attı.
Tamam hakem hatalı olabilir ama sözlerim bursaspor'un kötü oyununu es geçip mağlubiyeti sadece hakeme bağlayanlaraydı umarım anlatabilmişimdir.
-
Tebrikler Gaziantepspor. Taş gibi takım derler ya,gerçekten öyle bir takım oldular 2.yarıda...