Giray Şu Ana Kadar Maçın En İyisi Diyebiliriz . Hem Çizgiden Top Çıkarttı . Hemde Duvar Ördü Şuan .
Printable View
Giray Şu Ana Kadar Maçın En İyisi Diyebiliriz . Hem Çizgiden Top Çıkarttı . Hemde Duvar Ördü Şuan .
Bakalım kaç dakika uzatma olacak bu yarıda.
Trabzon en iyi yaptığı şeyi yani Defans ile Forvet arasındaki bağı kurmayı bu maç yapamıyor sanki selçuk ve colman çok etkili değiller.
Burak Attı .
Burak yılmazzzzzzzzz.Harika bir sezon oynuyor.
Cale'nin müthiş kötü oynadığı maç oluyor.İlk yarı bitti.
2.yarı Bursa baskı kurabilirse bir gol bekliyorum.Aksi takdirde Trabzon farka gider gibi.
Bu arada zaman zaman 2-2 diyip sempatik olmak lazım,kasmayalım.
puan tablosuna bakarsan gaziantepspor'un bursaspor'un iyice dibine geldiğini bu maça bursaspor'unda mutlak 3 puan almak için çıkacağını görebilirsin. zaten maçı izliyorsan giray olmasa bu hedeflerinede ilk yarı itibariyle oldukca fazla yaklaştıklarını farkederdin.
Bursaspor sattı falan bunlar saçma sapan şeyler de. Sonuçta sahada mücadele falan etmiyorlar hayır anlamıyorum Şükrü Saraçoğluna gelince mi hepsinin aklına "Mücadele" terimi geliyor diğer stadlarda unutuyorlar.
Yazılanlar sadece Bursa'nın oyun anlayışıyla ilgili,ki bu bana da ilginç geldi.Ortalığı yıkmak çok gereksiz gibi.Bir de tek taraflı değil bu işler.
Mesajları ben sildim." Maç satıldı " gibi ithamlarda bulunmasın kimse.Kanıtlayamayacağınız şeyleri buraya yazmayın.Trabzonlu arkadaşlar da onlara cevap vermemeye çalışsın.Futbolun dışına çıkılıyor böylece.Siz cevap vermedikçe onlar zaten susacaklardır.
İbrahim harika müdahaleler yapıyor.
İbrahim bizim maçta da çok iyiydi.
Her an gol yiyebiliriz de atabilirz de.
bu maç bu skorla bitmez :D
http://img713.imageshack.us/img713/3892/26578682.jpg
O Ofsayt Olmayan Pozisyonda Ofsayt Vermeseydi Tehlikeli Pozisyondu . Altidore Oyuna Giriyor - Batalla Çıktı.
girayyyyy mükemmem hamleler yapıyor
Bu kadar geri çekilmemiz çok kötü durum.
3 puanı aldık. adım adım şampiyonluğa gidiyoruz.
Yoğun tartışmalar siteyi çökeltti :D
Tebrikler Trabzon.
Bursaspor'un % 100 dencek pozisyonu olmaması ilginç ileride hiç çoğalamadılar..
Oyun kurucu Vederson muydu yoksa batalla sivenson ozan hasmıydı belli değil :)
Tebrikler Trabzonspor...
Haftaya stslde 61. dakika şovuu da gelir :D
Tebrikler Trabzonspor... Fixtürleri Fenerbahçe'den zor olsa da maçlarını birer birer kazanıyorlar,şampiyonluğa ilerliyorlar.
Tebrikler Trabzonspor, hak ederek elde ettiği bir zaferdir. Başarılarının devamını dinliyor, eğer haftaya Es-Es i yenerlerse şampiyon olurlar, ondan sonraki bütün maçları güle oynaya kazanırlar.
Uzun süredir şampiyonluğu bu kadar hakeden iki takım görmedim. Kim alacak acayip merak ediyorum.
fikstür şu anda eşit değil, biz Eses-Antep, Fenerbahçe ise Ankaragücü-Sivas ile oynayacak, bence Fenerbahçe daha avantajlı bu konumda.
Fisktür avantajının bizde olduğu aşikar zaten.. Bunu bizim iyi kullanıp Trabzonu beklememiz lazım.. Burak Yılmaz'a da tebrikler..
Tolga meğer neymiş? Sezonu gol yemeden tamamlayacak. Kenarda yazık oluyor bu çocuğa.
bazı arkadaşlar çok zeki olduklarını sanıyorlar .
Bu ne alınganlık ya? Ne dersek batıyor. Tamam, ben sustum. Yara ve gocunmaya döndü iş. Ülkemizde Barcelona var ama kıymetini bilmiyoruz, işte Trabzon gibi bir takım... Takır takır futbolun bütün güzelliklerini sergiliyor. Bugün Premier lig kalitesinde bir maç oldu.
kimin neye alındığı aşikar, yara gocunma değil, diyecek lafın içi doluysa dolandırmaya gerek yok. koy ki ortaya insanlar cevap verebilsin. ha bomboşşa o laf, şimdi olduğu gibi çok gitmez batar o gemi. Kimin neye ne yaptığını bilmem ama polemiklerle beslenenler gün gibi ortada.