3 puanı aldık. adım adım şampiyonluğa gidiyoruz.
3 puanı aldık. adım adım şampiyonluğa gidiyoruz.
Yoğun tartışmalar siteyi çökeltti
Tebrikler Trabzon.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bursaspor'un % 100 dencek pozisyonu olmaması ilginç ileride hiç çoğalamadılar..
Oyun kurucu Vederson muydu yoksa batalla sivenson ozan hasmıydı belli değil
Tebrikler Trabzonspor...
Haftaya stslde 61. dakika şovuu da gelir![]()
Tebrikler Trabzonspor... Fixtürleri Fenerbahçe'den zor olsa da maçlarını birer birer kazanıyorlar,şampiyonluğa ilerliyorlar.
Tebrikler Trabzonspor, hak ederek elde ettiği bir zaferdir. Başarılarının devamını dinliyor, eğer haftaya Es-Es i yenerlerse şampiyon olurlar, ondan sonraki bütün maçları güle oynaya kazanırlar.
Uzun süredir şampiyonluğu bu kadar hakeden iki takım görmedim. Kim alacak acayip merak ediyorum.
fikstür şu anda eşit değil, biz Eses-Antep, Fenerbahçe ise Ankaragücü-Sivas ile oynayacak, bence Fenerbahçe daha avantajlı bu konumda.
Fisktür avantajının bizde olduğu aşikar zaten.. Bunu bizim iyi kullanıp Trabzonu beklememiz lazım.. Burak Yılmaz'a da tebrikler..
Tolga meğer neymiş? Sezonu gol yemeden tamamlayacak. Kenarda yazık oluyor bu çocuğa.
bazı arkadaşlar çok zeki olduklarını sanıyorlar .
Bu ne alınganlık ya? Ne dersek batıyor. Tamam, ben sustum. Yara ve gocunmaya döndü iş. Ülkemizde Barcelona var ama kıymetini bilmiyoruz, işte Trabzon gibi bir takım... Takır takır futbolun bütün güzelliklerini sergiliyor. Bugün Premier lig kalitesinde bir maç oldu.
kimin neye alındığı aşikar, yara gocunma değil, diyecek lafın içi doluysa dolandırmaya gerek yok. koy ki ortaya insanlar cevap verebilsin. ha bomboşşa o laf, şimdi olduğu gibi çok gitmez batar o gemi. Kimin neye ne yaptığını bilmem ama polemiklerle beslenenler gün gibi ortada.
Maç satıldı tarzında kanıtlanamayacak şekilde atılan mesajlara gereken uyarılar veriliyor. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bu tarz iddialara cevap verip boş tartışmaların içine girmeden sadece uyarı butonunu kullanalım, mesajlar için gerekli uygulamalar yapılıyor. Ligin sonuna yaklaştıkça hepimizin heyecanı doğal olarak artıyor ancak bu tip X takım maçı sattı/aldı muhabbetleriyle birbirimizin sevincini gölgelemeyelim. Haftada 1 insanların futboldan aldığı zevki yok etmeye hiçbirimizin hakkı yok. Lütfen bu konuda şu kalan 3-5 haftada daha fazla dikkat edelim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu Uyarı Butonu Ne? Nerede ki Görmedim Ben Hiç. Bişey Olduğundan Değil Merak Ettim Uyarı Butonu mu Varmış?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Vallahi İlk Defa Gördüm Hiç Dikkatimi Çekmedi Orası
Sağolasın![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maça giden arkadaşım geldi şimdi. 55. dakka olayını sordum o sırada yerde yatan bursalılar vardı ona yuhlanıyordu dedi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak 45. dk da gol atıp benim kuponu tek maçtan yatırmak zorundamıydın.İlk yarı 0 oynamıştım :|
Tebrikler Trabzonspor.
Maçın ayrıntısına girmek istemem Tam da zamanında gelen bir gol attı Trabzonspor ve maçı kazandı tekrar tebrikler.
Not: Bold'ladığım kısmı ben deği maçtan sonra Ligtv'ye konuşan Ozan İpek diyor, durduk yere plagiarism yapmayalım burda, off ne güzel istanbul![]()
...