Es-Es kazanacaktır.
Printable View
Es-Es kazanacaktır.
webTVde iddaaa programı var şaka gibi yav :D
Defansif oynuyor gibi gözükse de Eskişehir çok pozisyon veriyor büyük ihtimal Trabzon ilk yarı gol bulur.
İlk yarı Trabzon biraz daha etkili gibiydi. Hakem Trabzon'un attığı bir golüde faul gerekçesiyle saymadı. Pozisyonun tekrarını izledim valla ben kararsız kaldım golü versede bence fazla itiraz olmazdı.
Elleriyle savunma oyuncusunu engellemiş golü atan -şimdi hatırlamıyorum-. Karar doğruydu bence.
tamamen ilk yarıdaki Eskişehir maçı, Bülent hoca o maçtaki zaaflarımızı iyi değerlendiriyor. Top daha çok bizde ama ileride etkili olamıyoruz. Mustafanın golü sayılmadı, tam güzel açıdan bir tekrarını göremedik ama o tarz goller çok atılıyor ülkemizde. Umut yine vasat altında. Neyse. Umarım 2. yarı gol bulabiliriz.
Eskişehir kalabalık ortasahasıyla Selçuk-Colman ikilisine üstünlük sağlamak ve oyunu elinde tuttuktan sonra birşeyler yapmak istiyor. Fakat Trabzonspor'un hücumdaki 4 isminden çekindiklerinden dolayı fazla da risk alamıyorlar. Trabzonspor ise Selçuk-Colman'ın ilerdeki dörtlüyü kaçırmasına bağlı bir oyun sergiliyor. Doğa Selçuk'u gölge gibi takip ederek etkili paslar atmasını engellemeye çalışıyor.
Güzel futbol yok ama iyi mücadele var. Mustafa'nın golünde faul vardı. Mustafa elleriyle rakibe baskı yapıyor. O adamın topa o baskıyla yükselmesi imkansız.
Bando çalmaya başladı Es Es tribünleri gerçekten çok iyi maçın başından beri susmuyor.
Es Es cok etkili geliyor bu dakikalarda gol atabilir.
Maç 0-0 sona erdi .
Maç bitti 0-0 ohh be
Mac 0-0 bitti heyecanliydi oldukca, Fb bu hafta yenerse büyük ihtimalle sampiyon olur Trabzon'un daha Antep'le maci var.
Trabzon puan kaybetmiş şimdi internete oturabildim , arkadaş hakeme küfür ediyor biri pozisoynu açıklayabililr mi gol mü ne varmış ?
Son dakikalarda eskişehir baya baskılıydı 2 puan için teşekkür ederiz tabi kazanırsak :)
Ben Trabzon bu maçı kazanır diye düşünüyordum. Ankara'dan yeni geldim ve skoru öğrenince süpriz oldu açıkçası. Eğer Buca maçını alırsak yarış daha içinden çıkılmaz bir hal alacak, açıkçası liderliği ele alsak bile son maçın son düdüğüne kadar temkinli olacağım. :) Ben hala Trabzon şampiyon olacak gibi hissediyorum ve daha avantajlı görüyorum. (totem felan değil samimi fikrim. Belkide bunda 2 şampiyonluğun son maçta kaçmasının etkisi çok çok büyüktür :) )
burası her yer değil dedi es es ve trabzona çelmeyi taktı
umarım buca maçını alığ hem mental hem de sıralamadaki üstünlüğü ele geçiririz :)
Bizim için iyi sonuç oldu.Artık bahanemiz yok.Bu saatten sonra Buca'yı yenemezsek olmayalım zaten şampiyon.
Son saniyelerde kalbim zor dayandı valla.Müthiş bir yarış oluyor gerçekten.
Trabzonspor sezonun en kritik maçında en kötü oyunlarından birini oynayarak puan kaybetti.Colman rakipe çalıştı hep.Umut ise acayip bir oyuncu.3-4 defa arkasına bakmadan topun üstünden atladı.Hepside rakipte kaldı.Maç içinde çok etkisizdi.Sonuç olarak büyük ihtimal şampiyonluğun gittiği maçtır bu.
Trabzonspor'un puan kaybetmesi iyi oldu :)
Bülent uygun Fb macindan sonra iyi hazirlamis takimi baya yaptiklari hatalardan ders almislar.
Arkadaşlar, anlıyorum tamam maçın stresi var üzerinizde, sinirlisiniz ama bu tür mesajlar yazmayalım face, twitter gibi platformlar varken..
İlk yarıda 2 takım adına da sahada iyi futbol yoktu ama büyük mücadele vardı. 2. yarıda ise 75-85 arası haricinde Eskişehir'in üstünlüğü vardı. Net pozisyonlara da girdiler ancak topu içeri sokmayı başaramadılar. Trabzonspor'da bir panik havası vardı. Cezasahası çevresinde topu ayağına alan kaleye vuruyor. Ivesa'nın hatalı pasında Trabzon'un Eses'i çok az kişiyle yakaladığı bir pozisyonda bile Jaja kaleye vurmayı tercih etti. Oysa ki solunda 2 arkadaşı bomboş pas bekliyordu.
Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe tekrar ipleri eline alma şansı buldu. Bu saatten sonra şampiyon olmak istiyorsan önündeki tüm maçları kazanmak zorundasın.
İki takıma da tebrikler.
Eskişehirspor'u tebrik ederim, umarım bizde yarın kazanırızda bu puan kaybı işimize yarar..
Bu arada macin 4 dk uzamasi hakkindaki görüsleriniz neler gecen hafta 6 dk uzatma verildi bu macta 3 dk kaleci yerde yatti zaten bana 4 dk az geldi
Hakemin faul çaldığı bir pozisyon vardı. Sezer SÖZDE Selçuk'u indiriyordu atağa çıkarken. Hakem sarı kartta gösterdi. O pozisyon gol olsaydı ne olacaktı peki?
Bahsettiğim pozisyon az çok aklınıza gelmiştir. Dokunmuyor bile kendi kendini yere bırakıyor hakem çok tehlikeli bir yerden faul + sarı kart verdi.
Tolga Zengin'i kaybetmesin Trabzonspor. Bugün resmen Trabzonspor'lu nasıl olunur dersi verdi. Helal olsun.
Bu arada Alper Potuk cok iyi bi oyuncu 91 liymis hem de gelecegi cok parlak bu macta da cok iyi performans gösterdi.
Beklediğim gibi puan kaybetti Trabzonspor... Şampiyonluk yarışı çok daha zevkli olacak. :)
Es-Es Galibiyeti Kaçırdı . Olsun Beraberlikte Güzel :)
Ben kendimi voleybol maçına (Fenerbahçe-Arkas final serisi 2. maç) soluk soluğa kaptırmıştım ki, son molada 1 dakikalığına bu maça geçiş yaptım. Aaaaa, o ne? 0-0 ve 88. dakika... Sonra voleybol maçını kazandık, o coşkuyla tekrar bu maça döndüm; 93. dakika ve halen 0-0. Aynı zaman dilimine sığan iki büyük sevinç... Teşekkürler Eskişehir!
Çifte mutluluk. :)
Fenerbahçeliler 2 haftadır isyanlardayken Trabzonsporluların bugün isyan etmesinden doğal bir şey yoktur...4 Dakika uzatma azdı Trabzonspor eksiklerini fazlasıyla hissetti Mustafa o golü normal haliyle de atabilirde çok büyük bir hata yaptı...Bu puan kaybı Fenerbahçe'yi şampiyon yapar mı o belli olmaz işte daha 4 hafta daha var ve 2 takımında yarışı son haftaya kadar sürecektir bence...
İkinci yarıdaki kazandığı tüm maçları tek farkla kazanan bir takım için sürpriz olmayan bir beraberlik çünkü Trabzonspor'da gol atma sıkıntısı var. Alanzinho,Yattara,Jaja,Umut gibi gol ayaklarının susması belki daha önceki haftalarda daha ağır yaralardı Trabzon'u ancak Burak'ın üstün gayreti takımı potada tuttu (özellikle bjk gs bursa maçlarındaki 9 puan)
Şimdi koz Fenerbahçe'de ancak Fenerbahçe Trabzonspor'a göre daha kırılgan, Onun için Şampiyon Karabük ve Sivas'ta çalacak son düdükten sonra belli olacak şimdiden tahminde bulunmak çok zor.
:) Bulent Uygun Sivastaykende boyleydi
Trabzon çok önemli 2 puan kaybetti ve yarın eğer Fenerbahçe kazanırsa işi çok yokuşa sürecekler. Olası bir tökezlemede daha affetmez Fenerbahçe.
Beklediğim oldu tebrikler Es-Es :)