Originally Posted by
ABOOO
Teşekkür ederim :)
Özgür'ü sol bek olarak görmüyorum, sol bek değil sol açık zaten, sol bek oynuyor ama takımda tek bir sol bek var .
Pace 15 verdim zira evet hızlı gibi görünmüyor ama bunun sebebi biraz hantal olması ve ilk adımı ağır.Paf datasına hiç dokunmadan önce tam tersiydi, hızlanma>hızdı.Yalnız Özgür sarktığında topla giderken tekniği ve topa hakimiyeti sayesinde topla beraber süratlenebiliyor, yani ağır olması çevikliği ile alakalı, bu da acc düşük olmasına sebebiyet verdi.Özgür süratliğinde bir çok oyuncudan daha süratli olabiliyor ve hızlandığında top taşırken daha rahat dribbling yapabiliyor tekniği sayesinde bence.
Takımdaki tek gerçek sol bek Erdi, o da sol açıktan bozma sol bek, ne sol açık ne sol bek, bir kaç kişi var elveda demek gereken onlardan biri aslında.Stoper Nuh da Erdi de sıfır ofans olunca Özgür bindirsin diye beke çekiliyor.
Hatta sağ açık/serbest forvet Mehmet Alaaddinoğlu bile sağ bek oynuyor.
Barış sağ bek oynuyordu ama formdaki Barış sakatlanınca gerçek sağ bek Murat'ı koymadı, Murat çıkmıyor defansı düşünüyor, Murat da sakatlanmıştı dönünce toparlayamadı.Bindirsin diye Mehmet'i koydu sağ beke:)
Mehmet'e de düşük seviyede sağ bek girdim, oyunda görebilirsiniz.
Özgür için 2. satırda bahsettiklerini girebilirim, nitekim sen de benim kadar takip eden bir araştırmacısın, Fenerbahçeli olmandan ötürü iyi takip ettiğini düşünüyorum.
Crossing olarak da lig seviyesinde iyi orta yapıyor, teknik açıyor, bu yüzden kavisli, öne, biraz sert ama düzgün gidiyor.12 de olabilir ama etkili orta açtığını düşündüğüm için 14 girmiştim.
Şu an bütün paf takımlarındaki en değerli bir kaç oyuncudan biri, uzun zamandır böylesine teknik bir oyuncu çıkmamıştı altyapıdan.
Evet Güiza 15 makul olabilir, her ne kadar havadan sık pozisyon almasa da 15 makul, değerlendireceğim.
Yarın Paf maçına gideceğim yine, Aralık ortasından beri pek ilgilenemiyordum, gelen varsa beklerim.