asıl ayıp gs taraftarının olmaması arkadaş taraftarıma o kupayla koşamadıktan sonra ne diye yüz tane maça çıkıyorum deplasman yasağı kalkmalı bir an önce
Printable View
asıl ayıp gs taraftarının olmaması arkadaş taraftarıma o kupayla koşamadıktan sonra ne diye yüz tane maça çıkıyorum deplasman yasağı kalkmalı bir an önce
Sereftir seni sevmek galatasaray ah ulan ah turkiyede olabilseydim...
Attirson okudugum kadarıyla sadece tebrik edip, kutlaman gerekirken cocuklar gibi bu böyle su söyle siz böylesiniz falan diye konusuyorsun. Bence cok gereksiz. Hakedilen bir şampiyonluktu. Fenerbahçe şampiyon olsa onlarda haketmiş olurdu. Bugün oynayanda Fenerbahçe'ydi. Ama olmadı ve şampiyon Galatasaray oldu. Tebrik etmek gerek sadece.
Ayrıca yıllar sonra sampiyon oldugumuz için ben sahsen cok mutluyum o da ayrı mesele (:
@Lucas Neill
sabri yine fail:D
TRT 3'de kupa görüntüleri yayınlanıyor...
Ü Aysal:Uzun ama güzel bir sene oldu.40 maç oynadık. GS,hak ettiği şampiyonluğu aldı. Aslında 2 şampiyonluğu aldı.Hem lig hem de Süper Final
Ünal Aysal: Bütün yorgunlukların acısı bir gecede çıkıyor. Şampiyonluk bütün Galatasaray camiasına armağan olsun.
Semih: Kadıköy'de kupa kaldırmak herkese nasip olmaz. İlk oynadığım sezonda şampiyon olduğum için çok mutluyum.
Semih Kaya: Fatih Terim'e teşekkür etmek istiyorum. Beni yoktan var etti. Kimse adımı bile bilmiyordu. Bana şans verdi. İyi kullandım.
Fatih Terim: Tüm GS'lilere söz verdim. Onlar burada olamadığı için, onları hissedeceğim için elimi kalbime götürüyorum.
Fatih Terim: Bütün taraftarlarımıza hayırlı olsun. Her şey için teşekkür ediyorum.
Fatih Terim, 5. defa şampiyon olarak lig tarihinde en çok şampiyonluk yaşayan teknik direktör oldu.
Abi görmedin sanırım.Bir polis Fenerbahçeli bir taraftara tekme atmış onun resmi paylaşılmıştı arkadaş ona ithafen paylaşmıştır.Doğru,yanlış valla 2012-2013 sezonu başlayana kadar hiç bir şey umurumda değil benim sadece açıklamak için cevap yazdım.Yanlış anlaşılmasın.
Ya hareketlere bak ALLAH'ım ya böyleleri çıkıyor işte sizede şampiyonuzluğunaza diyesim geliyor ama ne yazıkki demicem....
Bağırın ulan Şampiyon GALATASARAY DİYEEEEE.... :D :n: :n:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...38728610_n.jpg
Şu resim bence maçın özetidir.
Yazık gerçekten bu kadar ortamı gerenlerden ve bu hale gelenlere, Tebrikler G.Saray'a.
Galatasaray tarihin en zor şartlarda oynanan liginde bileğinin hakkı, alnının teriyle ŞAMPİYON oldu. Burada yorumlarıyla bunu değiştirebilecek biri var mı?
Ben şöyle düşündüğüm için üzülmüyorum bu şampiyonluğu Galatasaray sonuna kadar hakketi mi ? Hakketi biz bence zaten sezon başından beri ikinciliği hakediyoduk onuda aldık ligde adalet yerini buldu en azından :)
Ula adam ne yaptı da vuruyon şaka gibiler ya...
En zor şartlarda ? Benim bildiğim Galatasaray süreçten tek zarar görmeyen çoğu maçını kırmızı kartlar ve penaltıları eksik olmayan güle oynaya kazanan bir takımdı.
İsyan ettikleri şeyler rakibinin küme düşerek zarar görmemesi ve sene başında belli olan play-off'un tedirginlik yaratması.Gerçekten çok zor şartlar.
Bu arada bizim oyuncuların Arena'da sevinci sonrası saygısızlık yakıştırmaları varken bugün Galatasaray'lı oyuncuların küfürleri,rakiple dalga geçmeleri ne kadar ironik dimi ?
Sabrinin konuşması var trt3te ezberleyipte gelmiş:p
taraftarın bu isyanı aslında maça değildi
Ve Türk Futbolu yükselmeye bugünden itibaren başlar.
http://galatasaray.com/
Takım Otobüsünden Canlı Yayın
Yok şimdi Fenerbahçe'li kardeşleri anlarım hadi kupayı kaybettik bunları yapmayın gibilerinden kendilerini avuturlarda.
Galatasaray'lı kardeşin gelip böyle resim eklemesi gereksiz, eklesin kupadan görüntü bilmem mutlulukdan bir görüntü yani hak ettiğin görüntüyü ekle sen ne diye ortamı durduk yere gerecek durumda bulunuyon benim tepkim buna. :)
Demirören kupayı istemeye istemeye veriyor. İlginç.
ebue meloya ne yapıyor öyle :D
en zor şartlar değil de rakiplerine bakıldığın da en kolay şartlardı bunlar ama şampiyonluk haklarıydı tebrik etmek lazım.