Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    polisin yaptığı çok yanlışda o adam ne geziyor orda ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bi insanı düşürmek için vurursun,çekersin,itersin polissin tutuklamak zorundasın çünkü. Ya da zarar vermesine engel olmak ama bu nedir? Sen etkisiz hale getirdiğin insana ne hakla tekme atıyorsun hem de suratına.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sonrada neden Fenerbahçe taraftarı polise saldırdı.Nefret ediyorum polisten orda onları öldürseler icim acımazdı.Şimdi onun görevi ayagına yatmayın kelepceyi takar götürür bu yaptıgı insanlık işi mi ? 3 temmuzdan beri neler neler yaptı polis bu taraftara en iyi şekilde karşılıgını verin sizde onlar atıyorsa biber gazı sizde meşale atın üstlerine.
    Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.

Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.

Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.

Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi kapını zorlasalar ne Aziz Yıldırım ne Fenerbahçe taraftarı seni kurtarır. Tak polisi ararsın.

Bu tarz olaylarda kimse kimseye durup dururken bunu yapmaz. Biz burada vurmanın doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyoruz. Eminim ki herkes şiddete karşıdır. Yine tüm polisler düzgündür ya da değildir tartışması da yapmıyoruz. Her mesleğe bağlı bu tarz yanlış iş yapanlar vardır.

Ancak bir grup polisin kafasını yarar ve polis müdahale eder. Taş atılma anı yoktur ama polisin müdahalesi kare kare görünür. Sonra biz bir şey yapmadık aaa polis bize daldı olur.

Yine %100 polis suçlu olsun. Yayın yapan kanal spikerlerine havai fişek atmanın nedeni nedir. O yüzden bu topluluklar bir yere gidiyorsa ve istedikleri olmuyorsa olay çıkarmak için gidiyorlardır. Ben sana grup diyorum sen ister adını Fenerbahçe grubu ister Galatasaray grubu ister işçi grubu de farketmez.
    Ben haklı demiyorum.Ama sen her Fenerbahçe toplulugu gördügünde saldırırsan biber gazı sıkarsan (Daha olay çıkmadan) tabiiki bunlar olur.Üstüne hala böyle insanlık dışı davranıslar sergilersen tabiki polis arabalarını yakarlar.Benim anlamadıgım doğuda yaşanan olaylarda kalkanı kaldırıp bekleyen polisin havası sadece taraftarlara mı ötüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben haklı demiyorum.Ama sen her Fenerbahçe toplulugu gördügünde saldırırsan biber gazı sıkarsan (Daha olay çıkmadan) tabiiki bunlar olur.Üstüne hala böyle insanlık dışı davranıslar sergilersen tabiki polis arabalarını yakarlar.Benim anlamadıgım doğuda yaşanan olaylarda kalkanı kaldırıp bekleyen polisin havası sadece taraftarlara mı ötüyor.
    Gördüğü an da biber gazı sıktığına inanmıyorum. Belki de inanmam için yaşamam lazım. Sen eğer bunu yaşadıysan söylemeni rica ediyorum. Bu olaylarda daha çok kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılıyor. Polis, X adamı komaya soktu, tedavi etti, tekrar komaya soktu dendiğinde inanılıyor.

Taraftar konusunda ise şunu hepimiz biliyoruz; Avrupa Birliği'ne girme kriterleri arasında taraftar konusu olsaydı polisler sadece su sıkardı.

Sonuç olarak ben ne polisi ne taraftarı savunma derdindeyim. Bence iki tarafta ortak suçludur.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bunu yapan polis işte. yerde yatan bir insan evladının kafasına polis olarak tekme atmak ne demek oluyorsa.....

ama bu kahramanlar sokakta karıya kıza 70 yaşındaki teyzeye anneye küfür ederken kılını kıpırdatmazlar. ne güzel dünya...

ama bir zahmet şükrü hanedar'a art arda iki defa fiziksel saldırıda bulunan insancıkların fotoğrafını da koyuverseydin. o da önemli

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Bu fotoğraf eklenince bir şey yok değil mi ?

Mesaj Yetkileri