Printable View
chelsea den 7 yiyen takıma yenilmiş schalke:D bu arada neden alt yazılarda laf atıyosunuz büyük ekranda atın da kaçırmayalım :smismileyiw2:
Oo Bernard ı da almışız, bu sene tutulmayız. Her maç kırmızı kart yiyoruz bu sorunu çözmek şart.
Bayern ligde istikrarlı sonuçlar alamamış, Neymar ı da gol atarken görmek isteriz. :D
Schalke Eriksen i satmakla büyük hata yapmış, hele aceleyle o kadar paraya Cazorla yı alması bence daha da kötü. Bu sene geçiş sezonu olacak heralde, uzulmeyerek söylüyorum bu kadar iyi transferlere son hamleler yakışmadı.
İlk 8 maçlık performansa ve yapılan transferlere göre değerlendirirsek , kötü dediğimiz Dortmund en iyi performansı sergilemiş ve Ş.Liginde'de çok iyi gidiyorlar , Bayern yaptığı transferlere göre iyi performans göstermemiş , Schalke'de bu sene istikrarsız .
Schalke "out" Dortmund "in" mi oldu hocam? :D
tam chelseaden 5 yedi diye dalga geçecektim schalkeyle ama dortmund a 5 atmış :smismileyiw2:
ya messi ya fabregas bence
Hey maşallah, doğruysa çüş Bayerne.:D
Helal Atakan helal Meşi
messi gelirse kariyer kopar gider hocam
dortmund un taktiğini upload edip koymuştunuz bjk ile denedim çok iyi sonuçlar alıyorum taktik süper :)
birde schalke nin taktiğini upload edip koyar mısınız onuda denemek istiyorum :D
Sanırım böyle olacak :n:
-------------Falcao-Messi-----------------
-------Neymar-----------Hulk---------
Messi doğru javi martinez badstuber hernandes ve kroos u sattık
:)
Öyle oldu :D
Schalke taktiği ile küme düşersin demedi deme :D
Reus"un sakatlığı bizi zora sokuyor,yeni bir yıldız gelecek onun yerine.Cazorlayı benim elimden aldı,tamamen ego olmus yani :)
Messi ve Aguero harika transferler, neler oluyor. :)
Hocam kötü dediğimiz Schalke bu sene de üstümüzde bitirirse kaldiramam bunu. :D
bayern ofansımüthiş de defans ne olcak orta saha:D
daha 70 bütçe var çözücem onu :D
bayerne nası bi bütçe vermişler öle messi üstüne daha 70 milyon var gerçi javi martinez gitmiş ona yazık olmuş ama yeri dolucak mı bakalım