ya messi ya fabregas bence
Hey maşallah, doğruysa çüş Bayerne.![]()
Helal Atakan helal Meşi
messi gelirse kariyer kopar gider hocam
dortmund un taktiğini upload edip koymuştunuz bjk ile denedim çok iyi sonuçlar alıyorum taktik süper
birde schalke nin taktiğini upload edip koyar mısınız onuda denemek istiyorum
Sanırım böyle olacak
-------------Falcao-Messi-----------------
-------Neymar-----------Hulk---------
Messi doğru javi martinez badstuber hernandes ve kroos u sattık
Öyle oldu
Schalke taktiği ile küme düşersin demedi deme
Reus"un sakatlığı bizi zora sokuyor,yeni bir yıldız gelecek onun yerine.Cazorlayı benim elimden aldı,tamamen ego olmus yani![]()
Messi ve Aguero harika transferler, neler oluyor.
Hocam kötü dediğimiz Schalke bu sene de üstümüzde bitirirse kaldiramam bunu.![]()
bayern ofansımüthiş de defans ne olcak orta saha![]()
daha 70 bütçe var çözücem onu![]()
bayerne nası bi bütçe vermişler öle messi üstüne daha 70 milyon var gerçi javi martinez gitmiş ona yazık olmuş ama yeri dolucak mı bakalım
Allah bir yerden vermiş bir yerden almış. Ofans vermiş defans yok, defans vermiş ofans yok![]()
Oscar çok iyi katkı verecektir. Bizi Wilshere diye umutlandırıp Oscar ı almak... Neyse iyi çocuk.![]()
Bayern bu felsefeyle iş yapamaz defans çarşaf 2 sezondur halen forvet peşindeler.
Dortmund ise finansal durumu zorlamamak için çok astronomik bedeller ödemiyor transferlere ve kadrosu gayet iyi bence.
Schalke ise mutlak favorim yine fakat Eriksen'i 40'a satıp Cazorla'yı 43'e almak gibi bir hata yaptığını düşünüyorum.
Hala Schalke !
Bayern'in ofansı muhteşem olmuş defansa 1-2 takviyeyle şampiyon olabilir.
bayern messi'yi almış cr7 yi istiyoruz bale'de oluravrupa'da kötü başlamışız ama gruptan çıkarız
Takım toparlandı beyler sıkıntı yok , evet Eriksen hataydı ama Cazorla'da sisteme ayak uydurmaya başladı , hala kaybedilen bişey yok ŞL 'de son iki maçı kazanrısak çıkarız , düştüğüm durumlara bakyaGruptan çıkamıyoz
![]()