Bizim sitede verilen linke girince çıkan sayfada aslında var indirme linki ama ben sana oaradan direk indirmen için link veriyorum (yani aynı sayfadan ama direk link)
Buradan indirebilirsin..: FM Genie Scout 2007 v1.00 RC5
Bizim sitede verilen linke girince çıkan sayfada aslında var indirme linki ama ben sana oaradan direk indirmen için link veriyorum (yani aynı sayfadan ama direk link)
Buradan indirebilirsin..: FM Genie Scout 2007 v1.00 RC5
"PA" ve "CA" ne nasıl görebiliyoz bunları acele cvp
arkadaslar oyuncu nasil kiralayabilirim bi turlu yapamadim kiralama teklifi goturuyorum kulup kabul ediyor fakat oyuncu gelmiyor cok beceriksizim sanirim:confused:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar sanirim cevap veremiyorsunuz yine de tesekkur ederim
Bazı oyuncular kiralık gitmek istemezler..Bir de kiralarken oyuncunun maaşının % kaçını verdiğin önemli..
maasin tamamini vermeyi kabul ediyorum yine de gelmiyor sanirim oyuncu gelmek istemiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tesekkur ederim
Hangi takımla oynadığınada bağlı takımının itibarı önemli.
Evet takımın popülerliğine de bağlı..Ve oyuncu oynadığı kulüpten ayrılmak istemiyorsa zaten hiçbir şekilde alamazsın..
arkadaslar orta sayfalari okuyamadim belki vardir sorumun cevabi ama ben tekara soriyim. ozellikle guney amerikadan genc oyuncu transfer edince ingilterede calisma izni alamiyo ve transeredsem bile oynatamiyorum kiraya yollamam gerekiyo. bunun bi cozum yolu varmi hemen calisma izini alma gibi mmesala bilen arkadaslarin ilgilenmesini rica ediyorum
Ya arkadaslar ben size bişe sorucam bu oyunu yükledim oyunu yarat çıkıyo ligleri seçiyorum ama ileriye devam etmek için her hangi bi tuş çıkmıyo oyunu kuramıyorum???
Sol altta olması gerek.Eğer skini değiştirmediysen tabiki
abi hakemi nasil nerden elestirioz acilo nolur soleyin
Eğer maçta tartışmalı bir pozisyon varsa sana gelen haberlerde zaten o pozisyonla ilgili yorum soruyor..Oradan eleştirebiliyosun..Ben başka bi yol bilmiyorum..
Arkadaşlar bakıyorum profesyonel oyuncular(siteden:D) ss'lerde oyuncu özelliklerinin yanında -.yukarı ok.aşağı ok falan var bunlar ney gelişimle ilgilimi: ya da yamamı söylerseniz sevinirim
bu arada noktalar virgüldür klavyede yok :D
oyuncumun önerdiği futbolcuya nasıl bakabilirim?(player ınteractions'dan.)
arkadaşlar fm yi bu siteden indirebilirmiyim
http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=2358#c_rack
Kuralları oku orada yazıyor arkadaşım.
Mac öncesi rakip takımın diziliş komutlarında rastladıgımız "ayagı kullanmaya zorla" şıkkı ne demek?
Örneğin diyelim oyuncu sadece sol ayaklı bu adamın sol ayagını mı zorlayacagız yoksa sağ ayagını mı ?
Birde zayıf ayak sıkkı var bu ne demek oluyor ?
Yardımcı olursanız sevinirim. Oyuncu hangi ayaklıysa hangi sıkkı işaretlemeliyiz.. İşe yarar mı yaramaz mı ?
Teşekkürler şimdiden.
adamın zayıf ayğına zorlamak yani kötü oynadığı iyi şut çekemediği ayağıyla oynatmaya çalışmaktır böylece vuruşları zayıf ve isabetsiz olur
Sağ ayağını kullanan bir adam için orada "sol ayak" şıkkını seçeceğiz yani.
Eee o zaman zayıf ayak şıkkı ne işe yarıyor ?
Direkt zayıf ayak desek.
Yoksa TürkSportal ekibinin yaptığı ufak ama önemli bir tercüme hatası mı var ?
Zayıf ayak yerine ayaklara zayıf yüklen falan anlamımı var ?
Direkt zayıf ayak(en alttaki) sıkkını isaretlersek olmaz mı yani ?
Rakibin 11 oyuncusununda zayıf ayagı.. :) üsenmeyecegiz her mac öncesi 2 dk onla ugrascaz:D
sacma geldi bana
Yok kardeş SI o konuda akıllı davranmış yani sen oyuncunun hangi ayaklı olduğunu bilmiyorsan ve bakmak için üşeniyorsan zayıf ayak de aynı şey olacaktır.
yok özelliklerinin yanında şöyle;
BİTİRİCİLİK 15 -
KAFA 15 (yukarı ok)
böyle şeyler var onları soruyorum antrenman raporları gelidğinde mi tıklayınca oluyor yoksa bir şeyi mi aktif ediyoz ayarlardan
Defans oyuncusuna da hata yaptırmak için kullanırım ben;;), özellikle o adam kötüyse:)
Merhaba arkadaşlar... Ben editöre giremiyorum, girmek için fm data editörü tıkladıgımda bir web sayfası açılıyor. Bazı oyuncularda oynama yapmak istiyorum, bunu nasıl başarabilirim..?..
Oyuncumun önerdiği derken? :confused:Quote:
oyuncumun önerdiği futbolcuya nasıl bakabilirim?(player ınteractions'dan.)
arkadaşlar editöre nasıl girecem ben yaa...
Eğer dediğin gibi bir sorunun varsa oyunu tekrar yükle derim ben arkadaşım.
Quote:
Merhaba arkadaşlar... Ben editöre giremiyorum, girmek için fm data editörü tıkladıgımda bir web sayfası açılıyor. Bazı oyuncularda oynama yapmak istiyorum, bunu nasıl başarabilirim..?..
http://www.turksportal.net/makale/fm/468/ burda yazıyor.
Oyuncuların size oyuncu önermesini istemek
Yine aynı yerdeki Player interaction bölümünde Recommend signing kısmında
1. Ask .... if he can recommend a potential new signing: Potensiyali olan oyuncu tavsiye etmesini istiyorsan
2. Ask.... if he can recommend a player from his former club as a possible new signing: Eski takımından oyuncu önermesini istiyorsan
3. Ask ... if he can reccomend an international team-mate as a possible new signing: Milli takım arkadaşını önermesini istiyorsan
bunu söylüyorum.
Oyuncu etkileşiminde bunlar olmalı sanırsam ama bütün oyuncularda bu özellik kullanılıyor mu bilmiyorum arkadaşım o yüzden pek yardım edemeyeceğim.
Arkadaslar doktor gozlemci vs bunlari nasil bulabilirim acaba
iş merkezine tıklarsın sol alt köşeden ilan verirsin veya oyuncu aramaya tıklarsın ordan personele geçersin filtreye tıklayıp ekleye tıklayarak görevden istediğin görevliyi seçersin.