Sayfa 26 / 32 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya herşeyi anladımda ben kalouyu 36m ytl ye aldım sen nası o kadar ucuza kapattın

Oyunu oynama şansını yeni yeni buldum.FM 06'da Huge database varken FM07'de Huge göremedim sizde de öyle mi?

vallahi aynısı birçok kez benim başıma geldi.giresunspor'la.iyi bir genç oyuncum vardı.ishak özbey.banko kadrodaydı.süper oynuyordu.daha gençti tabi yaş 23.adam gitti diyarbakırspor'a sattı.bana para lazım değildi.2.lig b'de ne yapayım parayı ben.hiç bi oyuncu gelmiyor zaten.gelen oyuncular da kötü.serbest oyuncular yani.hadi bırak onlarda zor geliyor neyse bunları engellemenin yolu yok yani.satıyor adam karışamıyorsun ki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Oyunu oynama şansını yeni yeni buldum.FM 06'da Huge database varken FM07'de Huge göremedim sizde de öyle mi?
    Evet FM 2007'de Huge yok..En buyuk database cesidi Large..

Quote Originally Posted by hagi89 View Post
    Arkadaşlar ben gs deyim.Chelsea den salomon kalou yu aldım 3,7 $ a. Sonra 1 sene oynattım 2. senesinde Manchester,Lyon,Chelsea,Roma,Real Madrid gibi kulüpler ilgilenmeye başladı.Ama resmi teklif yapan yoktu.En sonunda kalou çok formdayken Real Madrid teklif yaptı 10,000,000 $ Ama benim satmaya niyetim yoktu zaten para da lazım değildi.Bütçem iyiydi.ir baktım Özhan Canaydın teklif çok cazip olduğu için kabul ettiğini belirtti sonra da anlaştı ve gitti Real Madrid e

Neden ben müdahale edemiyorum transfere? Ama oyuncu alacağım zaman kendim alıyorum yönetim müdahale etmiyo ama satmaya gelince karışamıyorum...

Ne yapmam lazım acaba?
    yaw gardaş satmak istemediğin halde başkan satıyorsa hemen o oyuncuya yeni sözleşme öner eğer karşı takımdan daha iyi teklifde bulunursan oyuncu sende kalır başkan öyle kalır dene bir bak faydasını göreceksin bir de oyuncu etkileşimi oradan doğru seçeneği seçersen oyuncu büyük ihtimalle sende kalıyor...

6. Default

abi editör nasıl kullanılıyor çok karışık

Benim iki sorum olacak:
    1-Benim bir gözlemcim vardı.Maçlar olmadan önce bana rakip takım hakkında bilgiler veriyodu.Ama sonra gözlemcim başka takıma gitti.Ben onun yerine başka gözlemci aldım fakat aldığım gözlemci bana maçlardan önce biligi vermiyor.Bunu nasıl giderebilirim.

2-Gözlemciyi başka ülkelere oyuncu bulması için nasıl yollayabilirim.

Default iyi personel nasıl bulabilirim?

ewet arkadaşlar iyi personel nasıl bulabilirm..? yrd. antr, doktor gözlemci vs... benim 1 sezon bitti de yeniye başlıyınca herşeyi halletmek istiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ivyy View Post
    ewet arkadaşlar iyi personel nasıl bulabilirm..? yrd. antr, doktor gözlemci vs... benim 1 sezon bitti de yeniye başlıyınca herşeyi halletmek istiyorum
    Genie Scout u kullanabilirsin

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Genie Scout u kullanabilirsin
    bu sitede o programin downland linki var ama calismiyo yada bende sorun var nerden indirebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim sitede verilen linke girince çıkan sayfada aslında var indirme linki ama ben sana oaradan direk indirmen için link veriyorum (yani aynı sayfadan ama direk link)

Buradan indirebilirsin..: FM Genie Scout 2007 v1.00 RC5

"PA" ve "CA" ne nasıl görebiliyoz bunları acele cvp

Default oyuncu kiralama

arkadaslar oyuncu nasil kiralayabilirim bi turlu yapamadim kiralama teklifi goturuyorum kulup kabul ediyor fakat oyuncu gelmiyor cok beceriksizim sanirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar sanirim cevap veremiyorsunuz yine de tesekkur ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazı oyuncular kiralık gitmek istemezler..Bir de kiralarken oyuncunun maaşının % kaçını verdiğin önemli..

maasin tamamini vermeyi kabul ediyorum yine de gelmiyor sanirim oyuncu gelmek istemiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tesekkur ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hangi takımla oynadığınada bağlı takımının itibarı önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet takımın popülerliğine de bağlı..Ve oyuncu oynadığı kulüpten ayrılmak istemiyorsa zaten hiçbir şekilde alamazsın..

Unhappy

arkadaslar orta sayfalari okuyamadim belki vardir sorumun cevabi ama ben tekara soriyim. ozellikle guney amerikadan genc oyuncu transfer edince ingilterede calisma izni alamiyo ve transeredsem bile oynatamiyorum kiraya yollamam gerekiyo. bunun bi cozum yolu varmi hemen calisma izini alma gibi mmesala bilen arkadaslarin ilgilenmesini rica ediyorum

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Benim iki sorum olacak:
    1-Benim bir gözlemcim vardı.Maçlar olmadan önce bana rakip takım hakkında bilgiler veriyodu.Ama sonra gözlemcim başka takıma gitti.Ben onun yerine başka gözlemci aldım fakat aldığım gözlemci bana maçlardan önce biligi vermiyor.Bunu nasıl giderebilirim.

2-Gözlemciyi başka ülkelere oyuncu bulması için nasıl yollayabilirim.
    Bu soruların cevabı yokmu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Bu soruların cevabı yokmu?
    Sana bu soruLarın cevabını daha önce vermiştin sende tamam demiştin ama haLa mı buLamadın..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

21. Default

Ya arkadaslar ben size bişe sorucam bu oyunu yükledim oyunu yarat çıkıyo ligleri seçiyorum ama ileriye devam etmek için her hangi bi tuş çıkmıyo oyunu kuramıyorum???

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sol altta olması gerek.Eğer skini değiştirmediysen tabiki

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sana bu soruLarın cevabını daha önce vermiştin sende tamam demiştin ama haLa mı buLamadın..

Sen bana 2. sorunun cevabını vermiştin.Onuda dediğin gibi hala bulamadım.

abi hakemi nasil nerden elestirioz acilo nolur soleyin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer maçta tartışmalı bir pozisyon varsa sana gelen haberlerde zaten o pozisyonla ilgili yorum soruyor..Oradan eleştirebiliyosun..Ben başka bi yol bilmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bakıyorum profesyonel oyuncular(siteden) ss'lerde oyuncu özelliklerinin yanında -.yukarı ok.aşağı ok falan var bunlar ney gelişimle ilgilimi: ya da yamamı söylerseniz sevinirim

bu arada noktalar virgüldür klavyede yok
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyuncumun önerdiği futbolcuya nasıl bakabilirim?(player ınteractions'dan.)

28. Default

arkadaşlar fm yi bu siteden indirebilirmiyim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by HiguaiN170 View Post
    arkadaşlar fm yi bu siteden indirebilirmiyim
    http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=2358#c_rack

Kuralları oku orada yazıyor arkadaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Arkadaşlar bakıyorum profesyonel oyuncular(siteden) ss'lerde oyuncu özelliklerinin yanında -.yukarı ok.aşağı ok falan var bunlar ney gelişimle ilgilimi: ya da yamamı söylerseniz sevinirim

bu arada noktalar virgüldür klavyede yok
    Oyuncunun performansı yani özellikleri yama ile bir alakası yoktur..

Sayfa 26 / 32 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri