ya herşeyi anladımda ben kalouyu 36m ytl ye aldım sen nası o kadar ucuza kapattın
ya herşeyi anladımda ben kalouyu 36m ytl ye aldım sen nası o kadar ucuza kapattın
Oyunu oynama şansını yeni yeni buldum.FM 06'da Huge database varken FM07'de Huge göremedim sizde de öyle mi?
vallahi aynısı birçok kez benim başıma geldi.giresunspor'la.iyi bir genç oyuncum vardı.ishak özbey.banko kadrodaydı.süper oynuyordu.daha gençti tabi yaş 23.adam gitti diyarbakırspor'a sattı.bana para lazım değildi.2.lig b'de ne yapayım parayı ben.hiç bi oyuncu gelmiyor zaten.gelen oyuncular da kötü.serbest oyuncular yani.hadi bırak onlarda zor geliyorneyse bunları engellemenin yolu yok yani.satıyor adam karışamıyorsun ki
![]()
yaw gardaş satmak istemediğin halde başkan satıyorsa hemen o oyuncuya yeni sözleşme öner eğer karşı takımdan daha iyi teklifde bulunursan oyuncu sende kalır başkan öyle kalır dene bir bak faydasını göreceksin bir de oyuncu etkileşimi oradan doğru seçeneği seçersen oyuncu büyük ihtimalle sende kalıyor...
abi editör nasıl kullanılıyor çok karışık
Benim iki sorum olacak:
1-Benim bir gözlemcim vardı.Maçlar olmadan önce bana rakip takım hakkında bilgiler veriyodu.Ama sonra gözlemcim başka takıma gitti.Ben onun yerine başka gözlemci aldım fakat aldığım gözlemci bana maçlardan önce biligi vermiyor.Bunu nasıl giderebilirim.
2-Gözlemciyi başka ülkelere oyuncu bulması için nasıl yollayabilirim.
ewet arkadaşlar iyi personel nasıl bulabilirm..? yrd. antr, doktor gözlemci vs... benim 1 sezon bitti de yeniye başlıyınca herşeyi halletmek istiyorum
Bizim sitede verilen linke girince çıkan sayfada aslında var indirme linki ama ben sana oaradan direk indirmen için link veriyorum (yani aynı sayfadan ama direk link)
Buradan indirebilirsin..: FM Genie Scout 2007 v1.00 RC5
"PA" ve "CA" ne nasıl görebiliyoz bunları acele cvp
arkadaslar oyuncu nasil kiralayabilirim bi turlu yapamadim kiralama teklifi goturuyorum kulup kabul ediyor fakat oyuncu gelmiyor cok beceriksizim sanirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar sanirim cevap veremiyorsunuz yine de tesekkur ederim
Bazı oyuncular kiralık gitmek istemezler..Bir de kiralarken oyuncunun maaşının % kaçını verdiğin önemli..
maasin tamamini vermeyi kabul ediyorum yine de gelmiyor sanirim oyuncu gelmek istemiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tesekkur ederim
Hangi takımla oynadığınada bağlı takımının itibarı önemli.
Evet takımın popülerliğine de bağlı..Ve oyuncu oynadığı kulüpten ayrılmak istemiyorsa zaten hiçbir şekilde alamazsın..
arkadaslar orta sayfalari okuyamadim belki vardir sorumun cevabi ama ben tekara soriyim. ozellikle guney amerikadan genc oyuncu transfer edince ingilterede calisma izni alamiyo ve transeredsem bile oynatamiyorum kiraya yollamam gerekiyo. bunun bi cozum yolu varmi hemen calisma izini alma gibi mmesala bilen arkadaslarin ilgilenmesini rica ediyorum
Ya arkadaslar ben size bişe sorucam bu oyunu yükledim oyunu yarat çıkıyo ligleri seçiyorum ama ileriye devam etmek için her hangi bi tuş çıkmıyo oyunu kuramıyorum???
Sol altta olması gerek.Eğer skini değiştirmediysen tabiki
abi hakemi nasil nerden elestirioz acilo nolur soleyin
Eğer maçta tartışmalı bir pozisyon varsa sana gelen haberlerde zaten o pozisyonla ilgili yorum soruyor..Oradan eleştirebiliyosun..Ben başka bi yol bilmiyorum..
Arkadaşlar bakıyorum profesyonel oyuncular(siteden) ss'lerde oyuncu özelliklerinin yanında -.yukarı ok.aşağı ok falan var bunlar ney gelişimle ilgilimi: ya da yamamı söylerseniz sevinirim
bu arada noktalar virgüldür klavyede yok![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
oyuncumun önerdiği futbolcuya nasıl bakabilirim?(player ınteractions'dan.)
arkadaşlar fm yi bu siteden indirebilirmiyim