Hadi Murat kupayı bekliyoruz senden :D
Hadi Murat kupayı bekliyoruz senden :D
Buraya kadar gelmişken bırakmaya niyetim yok.Son 4-5 maçını incelemeye başladım zaten Fransa'nın Çağrı dediğin gibi Ribery çok etkili.
Bakalım hayırlısı olacak.
Evet Murat Ribery çok fena adamdır.
Murat abi uzun zamandır bakmıyordum finale gelmişsin tebrik ederi bundan sonra daha fazilgi ile buradayım..
Buraya kadar gelmişken bırakmak olmaz. Haydi Murat abi başarabilirsin. :)
800 nedir 1000 yaparız biz burayı :)
Hadi Murat.Türkiye'mizin neler yaptığını göster Fransızlara.Hadi Murat.Hep yanındayız!!!
Bırakmayacağım ama bakıyorumda 775 daha:D
Ribery'yi iyi kesersen Defansta hata yapmazsa gol gelir..
Hadi Murat abi sana güveniyoruz.Kupalar bekliyorum senden
Bak bu 778.mesaj! Ve ben gittikçe heyecanlanıyorum :)
Hadi murat abi sana güveniyorum.Yenersin Fransayı ama yanlız Ribery'e dikkat et.Sen Brazil yayı ispanya'yı İngiltere'yi yendin eğer bunları yenemezsen yuh.
Ribery'nin başına hızlı bir adam koymak gerek...
Buna karşılık son 3 maçtır ya son dakikada ya da penaltılarla kazanıyor.
hadi destekliyoruz kupayı al da gel.
hadi bakalim
Fransa'nın sağ tarafı baya güçlü.Ribery çok tehlikeli ve arkasındada Bocaly var çok sağlam bir defans oyuncusu.Merakla bekliyorum Murat.
İman gücü ile alırız kupayı:D
Yalnız arkadaşlar unutmamak gereken bişey var. Tamam Murat İngiltere'yi İspanya'Yı Brezilya'yi yendi bu doğru fakat şuandaki rakibim son iki senein şampiyonu! Buna da dikkat etmek gerekiyor.
Haklısıın Çağrı Abi
788.mesaj ...:D:D
Murat abi ne zaman oynuycaksın maçı :D
Dediğim gibi 799 falan olduğu zaman oynuycam :D:D
Hadi çabuk oyna katkımız olsun :D
Sistemini bozma bence Murat yine son dakika golü ile kazanırsın umarım.Fransa'yı geçersin yahu Brazilya'yı eleyen sen değilmiydin. :)
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi kurallarımızda gereksiz mesaj atmamak gibi birşey var. Murat Özdemir eğlence olsun diye mesaj sayısı 800'e ulaşınca maçı oynayacağım yazmış. Murat Özdemir'in kendisi de dahil, konu içinde içi boş mesajlar atmamaya, tavsiyeler ve destekler vermeye çalışalım.
Hım...
İlhan haklı...
O yüzden yarın akşam oynamaya çalışacağım:D
Murat abi, uzun zamandır bakmıyordum. Sana finalde başarılar. İnş.Allah kupayı alırız.:)
Yarı finaldi değil mi? Diğer eşleşme?
Yok kardeş final maçı bu
Çok gzl bir Kariyer yapmışsın... Murat cım devamını bekliyoruz BaşarılaR...
Umarım france ayı yenersen birde Final maçı için elinden geldiğince tara şu ligleri oyuncuları.
Çok kontrollü oynamalısın Murat.Buna dikkat etmen lazım.Artık kupaya bir adım kaldı.
Kadrom şekillenmeye başladı yavaş yavaş...
Merak etmeyin arkadaşlar yüzünüzü kara çıkarmayacağım.Fransa'nın da her oyuncusunu inceledim tek tek.Herkesinde bildiği gibi en etkili isimleri Ribery.Bodmer ve Mavuba 'da çok etkililer.Bu yüzden orta sahada çok baskı pres yaparak.Hızlı golcülerimele gol bulmaya çalışacağım.
Bu arada çok fazla da defansif oynamayacağm.O zaman gol yeme şansınız çok artıyor.Ve yediğimizden fazlasını da atmak zor olacak.O yüzden genel taktiğim 4-4-2 klasikle oynayacağım.Ribery'nin karşısnda da Arda ve Hakan Balta olacak.En güvendiğim isimler...
Her neyse uzun lafın kısası bu gece çok güzel bir maç olacak buna eminim...
Bu maç için çok ayrıntı isteriz :p
Bekliyoruz.........
Ne zaman yazcan murat abi akşam oldu.
Fransa'yı yenersin Murat artık kupayı istiyoruz senden...