Süper gidiyorsun. Bravo!
Süper gidiyorsun. Bravo!
EV SAHİBİ İSPANYA'YA GELMİŞTİ SIRA.
CAMP NOU'DA...
İspanya'daki Türkler...
DİZİLİMLER
Maçta Gol olmamıştı.Zaten 10 kişi kaldıktan sonra genelde defansa kapandık.Gol de yemedik.İstediğimizi aldık ve penaltılarla kazanmayı bildik.
Penaltılar Sonrası Oyuncular !!!
FİNALDEKİ RAKİBİMİZ SON 2 DÜNYA KUPASININ SAHİBİ FRANSA....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Final Maçını konu 800 mesaja ulaşırsa ekleyeceğim bilginize...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi süpersin.
Süpersin Murat.
Tebrikler.Artık sırf Final maçını görmek için mesaj kasalım bu konuda
![]()
Artık dünya kupasında final istiyorsanız biraz kasma olsun
Bu arada düşürdüm o kadar mesaj atılmaz.800 mesaja ulaşınca oynayıp yayınlayacağım maçı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
insallah alacan kupayi mer**la bekliyoruzz..
FRansa'nın kadrosunu koyarmısın Murat yorumlarda bulunalım ?
buyrun FRANSA...
![]()
işte görmek istediğim buydu. tahmin ettiğim gibi Ribery oynuyor. dikkat et gözünü seveyim!
Hadi Murat kupayı bekliyoruz senden![]()
Buraya kadar gelmişken bırakmaya niyetim yok.Son 4-5 maçını incelemeye başladım zaten Fransa'nın Çağrı dediğin gibi Ribery çok etkili.
Bakalım hayırlısı olacak.
Evet Murat Ribery çok fena adamdır.
Murat abi uzun zamandır bakmıyordum finale gelmişsin tebrik ederi bundan sonra daha fazilgi ile buradayım..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Buraya kadar gelmişken bırakmak olmaz. Haydi Murat abi başarabilirsin.![]()
800 nedir 1000 yaparız biz burayı![]()
Hadi Murat.Türkiye'mizin neler yaptığını göster Fransızlara.Hadi Murat.Hep yanındayız!!!
Bırakmayacağım ama bakıyorumda 775 daha![]()
Ribery'yi iyi kesersen Defansta hata yapmazsa gol gelir..
Hadi Murat abi sana güveniyoruz.Kupalar bekliyorum senden
Bak bu 778.mesaj! Ve ben gittikçe heyecanlanıyorum![]()
Hadi murat abi sana güveniyorum.Yenersin Fransayı ama yanlız Ribery'e dikkat et.Sen Brazil yayı ispanya'yı İngiltere'yi yendin eğer bunları yenemezsen yuh.
Ribery'nin başına hızlı bir adam koymak gerek...
Buna karşılık son 3 maçtır ya son dakikada ya da penaltılarla kazanıyor.
hadi destekliyoruz kupayı al da gel.
hadi bakalim
Fransa'nın sağ tarafı baya güçlü.Ribery çok tehlikeli ve arkasındada Bocaly var çok sağlam bir defans oyuncusu.Merakla bekliyorum Murat.
İman gücü ile alırız kupayı![]()