Yarin bütün gazetelerde kesin necati fenerbahceye gidiyor haberleri cıkar:):)
Printable View
Yarin bütün gazetelerde kesin necati fenerbahceye gidiyor haberleri cıkar:):)
Yanlis anlama, Tigana'yi cok severim de, Tigana boyle seylere goz yummaz diyosun, ama Rico'yu yonetim aldi, Tigana da gayet goz yumdu. Yumduruldu veya, Tigana'ya bircok konuda yapilanlar gibi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok yok, okuma & anlama kitligi var, kesin.
Gitsin diyen oldu mu?
Veya kotu oyuncu diyen?
Benim demek istedigim, Delgado ne kadar kotu oynarsa oynasin, mumkun oldugunca cok ilk 11'de oynayacak.
Gecen sene gorduk bunu.
Mevki falan tamam, alakasiz yerde oynadi. Ama kotu muydu? Evet. Yedege cekilebildi mi? Hayir. Neden? Sponsorlarin kuklasi olmus, ve TD'sinin isine devamli karisan bir yonetim var basta.
Bu ayri konu, Besiktas'ta bu denli kotu bir ortam varken, takima 3 kupa kazandiran ve berbat bir kadroyla son haftalara kadar sampiyonlugu kovalayip takimi 3 yil aradan sonra CL'ye sokan Tigana'nin hala basarisiz sayilmasi.
Bir de.. Delgado iyi oyuncu, evet kumasi cok iyi, ama bir golden de futbolcuyu savunman da pek ilgincmis. Recep'in de Isvicre'ye attigi gol var oyleyse, hadi bakalim.
Bugün vardı çoğu gazetede:)
Fenerbahçe Necati'yi almaz. Doğru olan da budur. Appiah'ı da 6 milyon euroya bırakmaz.
bence Necati'yi alacak gibime geliyor...
http://img122.imageshack.us/img122/4188/adszsy1.jpg
Fenerbahçe'ye yeni stoper..
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un başarılı defans oyuncusu Yasin Çakmak ile anlaştı. Çaykur Rizespor forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli kulübün ise, Yasin'in bonservisi için Çaykur Rizespor kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu, iki taraf arasında bonservis konusunda küçük pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Genç futbolcunun, Fenerbahçe'ye transferinin en geç Perşembe gününe kadar gerçekleşeceği belirtildi.
Sarı lacivertli ekip, teknik direktör Zico'nun isteği doğrultusunda uzun süredir yerli stoper arayışı içindeydi.
Çaykur Rizespor Başkanı Kadir Çakır, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin bize Yasin için resmi teklifi oldu. Fenerbahçe Yasin ile anlaştı. Bonservis konusunda görüşmeler sürüyor. İstediğimiz bonservis bedelinide anlaşmamız halinde bu transfer gerçekleşir" dedi.
Kaynak: DHA
24.07.2007
Yasin Çakmak harika olur yönetim bitirecek bu işi
inş.alırız...
fenerbahce geçen seneki transfer fiyakosundan sonra bu sene baya akıllanmış
yasin çakmak gelirse mükemmel olur onun dışında aldıkları gençler (özellikle ilhan parlak) çok yetenekli isimler
Çok iyi transfer gelecek vaad eden bi oyuncu.
yasin gelecek vaadeden oyunculardan biri alırsa Fenerbahçe iyi bir transfer olur ;;)
Denizlispor, Erman ile yolları ayırdı
Denizlispor, tecrübeli savunma oyuncusu Erman Güraçar ile yollarını ayırdı. Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Erman, bu yöndeki talebin kendisinden geldiğini belirterek, "33 yaşımdayım. Askerlik tecil sürem 2008'in Ocak ayında dolacak. Yürürlükteki yasaya göre ocak ayında askere gitmek zorundayım. Bir müddet bekleyeceğim. Kısa sürede yasa değişmezse, futbol hayatımı yurt dışında sürdürmeyi düşünüyorum. Değişirse, Denizlispor'la yeniden masaya oturacağız. Askerlik yüzünden önümü göremiyordum. Böylesi daha iyi oldu" dedi.
Erman'ın durumunu bildiklerini ve bu yüzden gerekli önlemi aldıklarını dile getiren Genel Menajer Özhan Çetin, "Erman'ın askerlik sorunu kafamızı karıştırıyordu. Sezonun ortasında ayrılması işimizi daha da güçleştirecekti. O nedenle stoper mevkiine Brezilyalı Allyson Araujo Santos'u transfer ettik. Erman'a da başarı diliyoruz" şeklinde konuştu. Çetin, prensip anlaşmasına vardıkları Ganalı bir golcünün 2-3 gün içinde Denizli'ye geleceğini açıkladı.
Fenerbahçe alırsa iyi bir transfer yapmış olur:)
Fenerbahçem sonunda akıllanmaya başlıyor.:)
Oh be şükür Necati gibi ruhsuz bir heriften kurtulduk
Galatasaray ''Giden Gider'' teorisi üzerine hareket ediyor ama bence takım için negatif oluyor..
Adam harcamak ne kadar kolaymış yav, Necati düşmanı amma adam varmış.. Ayrıca bu Hasan Kabze'yi unutma diye beste yapan adamlar bile bir kalemde sildi adamı.. Şaşırdım doğrusu..
Burak söyleyecek birşey bırakmamış..
Uğur Yıldırım Transferine inanamadım valla helal olsun Gaziantep'e..
hasan kabze ye çok üzüldüm..
diğerleri (özellikle necati)galatasaray gibi büyük bir takıma yakışmayan oyunculardı..özellikle yetenek bakımından.kalli bunları gördü ve postaladı..
Necati hiçbir zaman büyük takım futbolcusu değildi.Olamadı da.
Tüm futbolcular grevdeyken 350 milyarlık arabasıyla tesislere gelende oydu.Şimdi bu şeye benzer.Bir fabrika da grev var.Çaycısıda grevde şefide.Şef grev yerine masa açıp iskender vs. yemesi gibi abes bir durum.Yakışmayan bir durum.Böyle biri Galatasaray formasını hayatta hakedemez.En sonunda yolladılar şükür.
Ya arkadaslar yabanci forvet gelecegi icin birileri gidecekti.........Ayrıca anladıgım kadarıylr özgürcan bu sene kadroda yer alacak serkan da var kabze ve necati kalsada zaten oynamıcakdıki.......Bu arada Necati ve kalli arasında kampta neler gecti onu kalli bilir son mac yaptıgı hariketlerde var.....
2sezon önce şampiyon olduğumuzda kupayı geç almıstık..malum son hafta fenerin de şampiyonluk şansı vardı..herneyse..şampiyonluk kupasını ağustos ta almıstık galiba..işte o kutlama gecesinde necati ye şampiyonlukla ilgili sorular sordular..adamdaki cevap şu:
-biz herşeyi geç alıyoruz,kupayı da geç almısız,nolcakki alıştık biz...bu adamın gs de yeri hiçbizaman olmadı bana göre..necati benim için o gece bitmişti
ancak bu şekilde özetlenebilrdi..
ne yalan söyliyeym necatinin gitmesini en çok isteyenlerden biriydm ama gitmesi kesnleşnce içm cız etti..keşke zamanında karanı ankaraya kiraladıgımz gibi necatiyide bi takıma kiraya versk belki akıllanırdı..ayrıca kabze kiralanmalı bonservisiyle verilmemeli..orhanda sakat sakat elinden geleni yaptı..cihana bişey söylemek istemyorm
4 ününde yolu açık olsun
senelerden beri söylerim..cihan bence futbolu bırakmalı...
kalli sonuna kadar haklı(kabze dışında)..o kiralık verilmeliydi
Serkan bana göre onları aratmaz kaldıki özgürcanda formda ayrıca yeni transferde gelecek yönetim coktan herseyi hazırlamıstır
zaten necati kabze ikilisinin gitmesi demek çok çok iyi bir mesaj olmuş forvet transferi için
Dvornik Vestel Manisaspor’da
Vestel Manisaspor’umuz dış transferde Slovakya’nın Ruzomberok takımında forma giyen 29 yaşındaki Çek oyuncu Josef Dvornik’i renklerine bağladı.
İdari Menajer Mustafa Turgat’la birlikte Kartepe kampına gelen defans oyuncusu Josef Dvornik ile iki yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandı. Turgat, Dvornik’in takıma önemli bir güç katacağını ifade ederek, “Slovak liginin en önemli savunma oyuncularından birini renklerimize bağladık. Bu transferin hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını diliyorum. Dvornik’in takımımıza çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.
Takımla birlikte çalışmalara başlayan Çek oyuncu Josef Dvornik, Vestel Manisaspor formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Buraya başarılı olmak için geldim. En kısa süre içinde arkadaşlarıma uyum sağlayıp, takıma katkı da bulunmak istiyorum” dedi.
Herhangi bir yarışmadan adam elemiyoruz..
Haftanın birincisine neden eledin diye sorduklarında verilen cevap gibi bir yanıt olmuş.
"Birilerinin gitmesi gerekirdi..
Necati'nin Kalması onun içinden de iyi olmazdı bence.
Yabancı forvet banko oynar.
Serkan, Özgürcan diyorsun.. Ümit de var.. Yedek kalırdı Necati..
Gürhan DMC/MC
Hatta tekniği ve stili Tugay'a benzer, yalnız biraz dribblingli halidir.Gago gibi..
Appiah'ın özellikle gönderilmek istenmediğini herkes biliyor.Sözleşme yeniletmeye çalışıyorlar ve herhalde bu sezon başladıktan sonra yapılır..
Appi için 20 M $ az değil, Yaya Toure'nin gidişini görünce daha belli oluyor.Appiah fazlası ile hazır bir oyuncu, bu tür oyuncuların bulunması çok zordur.
Hem DMC, hem MC.Zaman zaman AMC bile oynayabiliyor.Çok teknik ve size, adam adama mücadele üst düzeyde.
Essien'in Chelsea'ye verdiği katkıyı aynen Fenerbahçe'ye veriyor.
Dünyanın her yerinde oynayabilecek kaliteye sahip bir isimdir.Türkiye'ye gelişine hala hayret ediyorum, bu Aziz Yıldırım'ın en büyük başarısıdır.Bu tarz oyuncular ağzınızla kuş tutsanız da Türkiye'yi seçmezler!..
Appiah'ın 20 küsür M $'a Juventus'a transfer olduğunu unutmayın.
Viera ve Emerson gibi dünyanın en iyi 2 DMCsini alınca göndermek zorunda kaldılar, ki bunu hiç istemeden..
Ayrıca 8 Milyon Euro'ya alınan adam, 6 Milyon Euro'ya gönderilmez!
YALAN HABER
: ))
Yasin olayı gerçek mi :) :)
Hiç inanasım gelmiyor, kesinleşmediği sürece inanmam ben bu basına..
Çok fazla izlemeyen söyleyebilir ama bu onun önlibero olduğu gerçeğini değiştirmez ;)
Legrottaglie çok iyi adam, ligimizi de küçümsemez.
İyi stoperdi, dağınıktı ama defansı toparlıyordu.Juve'nin all-star kadrosunda hem isim olarak hem de oyun olarak sırıtıyordu, Cannavaro gelince gönderdiler.
Overrated bir oyuncu, yıldız değil ama çok iş yapar burada..
Gerçekleşir mi bilmiyorum ama Bjk parayı sorun yaparsa hayatta alamaz, Juventus'tan ucuza adam alınmaz..
Gürhan'da ön libero ise..
Daha ne diyim yav? :confused:
gürhan ön libero?? daha geçen sezon alex'in yerini doldurabilirmi diye tartışıyodunuz..
Evet önlibero, önlibero dediğin yarma, saha içinde adam döven kişi demek değildir.
Gago da, Pirlo da önlibero.
Defansif ve ofansif önliberolar var, FM'nin eksik kaldığı nokta burası.
Gürhan Appiah'ın daha az size'lı olanı, Guinti gibi bir oyuncu kısacası.
Benimle bunu tartışma istersen, alındığı günü de biliyorum.Uzun uzun takip ettim,ediyorum, geçen sezon sol kanatta oynaması bir şey ifade etmez (solak zaten).Appiah da sağda oynadı ama gerçek mevkisi DMC (MC gibi ama literatürde DMC)..
Boşuna bunu tartışmayalım, lütfen röportajını okuyun.Daha fazla yorum yapmayalım.DMC konusunu da o röportajda ben sordum zaten..
Gürhan hiç bir zaman AMC oynamadı, AMC düşülmedi!
Stepanov ve Porto için mükemmel (Pepe'nin yerini çok iyi doldurdular) ama Ts için berbat bir durum.
Ts dolduramaz yerini, Ts Yönetimi bu beceriye sahip değil bence.Çok yetersizler, ellerinde Türker vardı ve kaale almıyorlar bile onu.Çok fazla bürokrasi var Ts'da, bu kafaların tamamen değişmesi lazım Türk Futbolu'nda..
Necati zaten yolcuydu, hayatta bu sezonu tamamlayamazdı.
O değil de Kabze nasıl gider, çok şaşırdım.Elinde forvet kalmadı Gs'ın.
Hakan yetersiz kalır tüm sezon için, Ümit Karan tamam ama e gerisi?..
Özgürcan deneyimsiz daha, sezonu tamamlamaya hazır değil.
Serkan kapalı kutu?
Gs'ın alacağı santrafora bakar, ofansif olarak çok güç kaybedecek Galatasaray ama zaten aşırı ofansif oynuyordu, bu da orta saha zayıflığı getiriyordu ki hala çok baskılı bir orta saha olduğu söylenemez.
Linderoth tek başına nasıl kaldırır tüm orta sahayı?Ayrıca ağır ve vücut vücuta oynamıyor, teknik olduğundan geriden çok top çıkarıyor.
Aurelio tarzı oynayacak bir oyuncu..
Saido gibi yalnız kaldı..
İşe yarar, yaramaz mı?Fakat bu tek başına yeterli olmaz, gene aynı zaafı çeker Gs, iyi pres yaparak,alan daraltarak kontra çıkan takımlara karşı zor durumda kalırlar.Doldur boşalt yapacak isim bırakmadı Kalli.
Düşüncesi Alman mantalitesi.
Forvetsi golcü bir oyun kurucu, duran top organizasyonları ile bulunan goller ve bireyselliğe bırakılan oyun.
Bu düşünce ile kötü, Daum da aynı şeyi takım oturunca uygulamaya çalıştı ama 4-1-2-1-2 baklava ile olmuyor, tek dmc ile ancak zayıf takımlara karşı rahat oynayabilirsiniz.Çok deplasman zaafı yaşar Gs, 4-4-2'ye dönmek zorunda kalırlar (4-4-1-1 gibi)..
Özellikle kritik maçlar belirleyici etken, tek dmc böyle maçlarda intihar demek.Gerets bile ŞL maçlarında 4-4-1-1 oynattı takımı..