Çok teşekkür ederim abisi.
Çok teşekkür ederim minik kankacım.
Çağrıcım çok teşekkür ederim abisi. Şu an sadece kafa dağıtmak için oynuyorum.
Sana bir imada bulunmadım abisi,sen güzel güzel istedin koyacaktım ama bu denilenlerden sonra koymayı düşünmüyorum. İsteyen istediğini diyebilir benim çocukluklarla uğraşacak ne halim var ne de gücüm.
Çağrıya gönderdiğin mesajı bir oku istersen ne demek istiyorum diye bir izah ediver. Şaka mısın anlamadım.
Yeniliriz abisi az kaldı. :D :D :D Tabi devam edersem.Şu an için bilmiyorum.
Bence King's Lynn ile harikalar yarattın abisi.Tebrik ederim seni.
Nasıl abisi fark atma mı fark yeme garantili mi Kasımcım? :D :D :D
Vermişsiniz gene coşkuyu abisi :D :D :D içimde pek bir coşku yok ama sizden gelen her şeyi denerim ,belki işe yarar
Ne kadar güzel müzik listem oluşmaya başladı, bunların hepsini bir araya koyup dinleyeyim , arada böyle fikirleriniz varsa da iletin sevgili kardeşlerim,sırf maç sırf maç olmuyor :D :D :D
Şarkıları da 3'ledik maksi albüme doğru gidiyoruz abisi:D :D :D Bu arada tüm dediklerin için çok teşekkür ederim Mehmetcim.
Çok teşekkür ederim abisi.Dediğim gibi senle alakalı bir durum değildi. Dün çok daha ağır şeylerle de uğraştığımdan maç yapamadım. Geldim buraya stres atayım diye burda da sağolsunlar ayar ettiler.Keyifleri bilir.
Bugün devam edip etmemeye karar vereceğim.Devam edersem bu arada Gana Milli takımına menejerlik başvurum kabul edildi.2014 Dünya Kupası için çalışacağız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4 etti.Şu şarkıları 20 ye tamamlamak lazım abisi, Zeytinburnu maksi hits diye satar kulube gelir elde ederiz :D :D :D