Sayfa 27 / 33 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok teşekkürler abisi.Şimdi kaldığımız yerden devam edelim:

Sivas maçı çok zorlu geçti,Mehmet Yıldız rotasyon 11'imizi parçaladı ama Bora ve Morales son sözü söyleyenler oldu. Ligde dolu dizgin devam ediyoruz.

Fenerbahçe kupa yarı final ilk maçında yeni teknik direktörleri Nurullah Sağlam ile sağlam bir anlayışla karşımıza çıktı, tek golle kazanabildik bakalım 2. maça yetecek mi, keşke Aragones kalsaydı diyoruz onun sistemini sevmiştim

Kayseri maçında Kalu'nun erken golü ile öne geçtik sonra bize yardımcı olup 10 kişi kalan rakibimiz karşısında güle oynaya galip geldik diyemeyeceğim, var olan sakatlıklara yeni sakatlıklar eklendi ve Porto maçı öncesi belimiz bükük

Poro maçında Miller,Morales,Yasin,Scneider sakat Felipe ise ilk 11'de oynayacak durumda değildi. Büyük takımlarda 5 eksik büyük bir olay olmayabilir ama bizim için çok önemli.Bu yüzden sırf defansı düşünen bir sistemle sahaya çıktık şekil olarak hücum gözükse bile. Amc mevkilerinden birine defansif ortasaha koyup oyun kurucu dışında herkese yakın adam adama savunma yaptırdım.Bu rakibi çok sinirlendirdi ve boş şutlara itti.Kaleyi tutanda da Ufuk başarılıydı.Rakip bol sarı kart gördü sırf yapışan adamlarıma karşı sinirlenmeleri yüzünden ama kızaramadılar bir türlü Biraz da talihimizle 0-0 berabere kalıp MANU'nun rakibi olduk çeyrek finalde.

İkinci paket 15 dakikaya geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maçlar güzel geçmiş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig lideri ile 2.sinin maçında yorgun dönen takımımız iyi oynamasına rağman gol pozisyonlarını cömertce harcadı öne geçti ama 1 dakika arayla yediği golle galip gelemedi,sağlık olsun

Manisa maçında kendimizi yormadan oynadık istediğimizi aldık ama futbolcular sakatlanmasın diye rahat oyunumuz pahalıya mal olabilirdi.

IBB maçında maçın özeti kaleyi tutturduğumuz gol oldu ve böylece dinlenmiş ve tam kadro halinde MANU karşısına çıkabilme hakkımız oldu mutluyuz

Manu deplasmanında iyi oynadık ama rakibin kadrosu ve bitiriciliği bize göre daha iyiydi,özellikle 2. yarı çok da iyi fırsatlar kaçırdık,eğer biri olsaydı neden olmasın demek geldi içimizden ama daha o kadar güçlü değiliz,buralara kadar gelmek de başarı.Eskilerin tabiriyle,yenildik ama ezilmedik

Manu rövanş maçı öncesinde Antalya ile antreman maçı yaptık

Manu rövanş maçında evimizde talihsiz bir gol yedik çok güzel oynamamıza rağmen ama 2. golü bir türlü atamadık Adler kalesinde devleşti, güzel anılarla çeyrek finale veda ettik.Taraftar stadyumda boş tek koltuk bırakmadı

Bu arada Iskender Alın'ı 1 milyon euro karşılığında Ankaragücü'ne verdik,kendisi yeni sezonda Ankaragücü forması giyecek. Morales gibi sözleşme imzalamayacağı belli olan Matt Miller'ı ise seneye zarar etmemek için İskender gibi satışa sunduk,kendisi 5.5 milyon euro karşılığı %90 Reggina forması giyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

CL'den elenmen kötü olmuş abi ama en azından çeyrek finalde elendin

ligdede antep maçı hariç iyisin. Beraberlik kötü sonuç senin için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Man utd hile yapmış
    Yoksa maç z.burnunundu
    hocam diğer paketi bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Of Be Elenmemiz Kötü Oldu Avrupada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    CL'den elenmen kötü olmuş abi ama en azından çeyrek finalde elendin

ligdede antep maçı hariç iyisin. Beraberlik kötü sonuç senin için.
    Manu'nun ilk 11 çok güzeldi abisi, Rooney 2 maçta da yedekten girdi Yapacak bir şey yok. Ligde 11 puan ve kalan 7 hafta var. Herhalde bitti gibi o yüzden Miller'i sattık ve kadro dışına attık nasıl olsa ligi kaldıracak kadro yapısı var şu anda.Basket maçı heyecanlı gidiyor bir ribaunt alamadık. Şu Oğuz Savaş aşık mıdır nedir biri kız arkadaşıyla olan sorunlarını halletsin bu oyununun formsuzlukla alakası yok resmen leyla gibi pardon mecnun Galiba futbol yorumundan saptık

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Man utd hile yapmış
    Yoksa maç z.burnunundu
    hocam diğer paketi bekliyoruz.
    Gece yarısı devam edeceğim abisi, çok teşekkür ederim. Evet Adler'i 10 kaplan gücünde yapmışlar abisi

Şimdiki programım basket maçı sonra hareketli komedi diye Balkan Düğünü'nü izler sonrada kariyer başına geçerim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Of Be Elenmemiz Kötü Oldu Avrupada
    Seneye artık Buğracım,hedefi zaten 6. sezon diye koymuştuk abisi Yinede rakibine fark atıp bizim rakibimiz olan bir takıma iki maçtada iyi direndik.
    Last edited by Melekovic : 18.Eylül.2009 at 23:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

benim bilgisayarın çaprazında televizyon sıkıntı çekmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Maçlar güzel geçmiş
    Çok teşekkürler abisi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    benim bilgisayarın çaprazında televizyon sıkıntı çekmiyorum
    İçerideki televizyon büyük,odadakiyle tadı çıkmıyor abisi,elimde bilgisayar oluncada konsantre olamayıp Oğuz Savaş gibi oluyorum
    Last edited by Melekovic : 18.Eylül.2009 at 23:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Kaan abi.ŞL'de çeyrek final oynadın yarı finalin kapısından döndün.Seneye daha da iyi olacağına eminim
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi bırak maçı o kafasızları izlemeye gerek yok. Sen kariyeri eklede seni izleyelim. Böyle beceriksizleri izlemeye lüzum yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim Kaan abi.ŞL'de çeyrek final oynadın yarı finalin kapısından döndün.Seneye daha da iyi olacağına eminim
    Teşekkür ederim Yunuscum.Seneye Kalu'nun yanına klas bir santrafor ve defansa da iyi bir Türk oyuncu alabilirsem zorlayacak bir kadromuz olur. Felipe'nin yerine gelecek sezon için oyuncu almıştım ama son zamanlardaki üstün performansı acaba onu satmaktan vaz mı geçsem dedirtti,gelen ne olacak bilemiyorum

Abi bırak maçı o kafasızları izlemeye gerek yok. Sen kariyeri eklede seni izleyelim. Böyle beceriksizleri izlemeye lüzum yok
    İzledik izledik sonunda yaktılar bizi .Gerçekten yazık oldu maça. Eğer biraz akıllı oynasaydık hakemleride yenecektik. Oğuz Savaş çok gereksiz kaldı, Ömer Aşık oynatılacağı vakit değil de tam iki takımında faul yapacağı vakit oyuna sokuldu.Teknik hatalar çok fazlaydı maçta.

Ligde Bursa maçındaydık, oyuncular Manu yorgunluğuna rağman iyi bastırdılar ama talihsiz bir golün kurbanı olduk,sağlık olsun

Fenerbahçe ile kupa yarı final rövanş maçında karşılaştık.Yanlış zamanda oyuncu değişimimden ötürü oyuncu değişikliklerinden bir dakika sonra Murat'ın sakatlanmasıyla 10 kişi kaldık,Fener çok bindirdi ama Ufuk devleşti,zaten 30 dakikada 5 gol atmaları çok zordu. Maçın özeti başa baş maç oldu ama gene Volkan Kalu kabusu gördü. Kısacası Etoo Casillas için neyse Kalu'da Volkan için öyle,4.9 ile tamladı maçı

Zaten lig bitimine çok bir şey kalmadı.Dizi izleyip gelir bugün bitiririm. Yine aynı olay oldu.Antep de Beşiktaş'ı eledi.Finalin adı yine Zeytinburnu-Gaziantep.

abi helal olsun bende manisasporla şov yapıom kariyerimi sunucam kariyerimde olnaı isterim kariyeri bitirip öle sunucam arkadaşlara daha kolay olur

abi bişey dikkatimi çekti çok atak veriorsun kalende

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

abi bir fenere acımıyorsun he

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

off abi Fener e niye öyle yaptın ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enescan1462 View Post
    abi helal olsun bende manisasporla şov yapıom kariyerimi sunucam kariyerimde olnaı isterim kariyeri bitirip öle sunucam arkadaşlara daha kolay olur

abi bişey dikkatimi çekti çok atak veriorsun kalende
    hücum futbolu oynuyorum akıcı olsun diye abisi,daha ziyade öne geçince acılıyorum,git gel izlemek güzel oluyor

Quote Originally Posted by steal View Post
    abi bir fenere acımıyorsun he
    Valla abisi niye bizimkiler Fener'e karşı böyle bilmiyorum

off abi Fener e niye öyle yaptın ya
    Fener'e ben bir şey yapmıyorum abisi Kalu yapıyor, benim Fener'i yenememem için ya Volkan'ı bana transfer edeceğim ya da Kalu'yu satacağım, Volkan'ın Kalu'dan yediği golleri bir görsen abisi

sakary Ali Misafir

oh be kaldığımız yerden devam edelim..

her zaman ki gibi harika abi..Fenerin senden çekeceği var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fener'e ben bir şey yapmıyorum abisi Kalu yapıyor, benim Fener'i yenememem için ya Volkan'ı bana transfer edeceğim ya da Kalu'yu satacağım, Volkan'ın Kalu'dan yediği golleri bir görsen abisi
    Hakkatten Volkan gerçekteki gibi olmuş Oyundada bizi yaktı desene. Senin Kalu nun da maşşallahı var. Bi Kalu birde Morales

Manuya Elenmek Kötü Olsada Güzel Oynamışsın Hocam Ligde Dolu Dizgin Gidiyoruz Pilot Kulüp Konusunda Hocam Ekonomik Kulüp Bulma Zamanı Artık Çin Pazarı Yada Amerika Pazarına Açılmanı İstiyorum Hocam

Bu Arada Fener Maçına Ekstradan Moralle Çıkıyorsun Sanırım Hocam Yada Kesin Teşvik Primi Veriyor Gs

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Manu maçında şike var

Sana kesin para verdiler veya oyuncu sözü yoksa sen alırdın o maçı

Hadi hadi söyle çekinme

Şaka falan bi yana takma abi sen o yorumları ki zatende takmıyorsun

Güzel kariyer oluyor yorumLamasamda takip ediyorum..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hocam seni ligdede mağlup olmaya davet ediyorum. Özellikle Fenerbahçeye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    oh be kaldığımız yerden devam edelim..

her zaman ki gibi harika abi..Fenerin senden çekeceği var
    Beşiktaş da çekiyor abisi,teknik direktörü beni dövecekti bir kerede bize son dakikada şahlanma diye

Hakkatten Volkan gerçekteki gibi olmuş Oyundada bizi yaktı desene. Senin Kalu nun da maşşallahı var. Bi Kalu birde Morales
    Volkan'ın olayını yapan arkadaş güzel yapmış abisi.Tutturdu mu hiç yemiyor,kötü başladı mı tamamen kopuyor

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Manuya Elenmek Kötü Olsada Güzel Oynamışsın Hocam Ligde Dolu Dizgin Gidiyoruz Pilot Kulüp Konusunda Hocam Ekonomik Kulüp Bulma Zamanı Artık Çin Pazarı Yada Amerika Pazarına Açılmanı İstiyorum Hocam

Bu Arada Fener Maçına Ekstradan Moralle Çıkıyorsun Sanırım Hocam Yada Kesin Teşvik Primi Veriyor Gs
    Teşvik olarak Baros falan dediler abisi ama dede oldu onlar oltaya gelmeyiz dedik.2 hafta sonra da onların çekeceği var

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Manu maçında şike var

Sana kesin para verdiler veya oyuncu sözü yoksa sen alırdın o maçı

Hadi hadi söyle çekinme

Şaka falan bi yana takma abi sen o yorumları ki zatende takmıyorsun

Güzel kariyer oluyor yorumLamasamda takip ediyorum..
    Valla abisi Rooney'in sana verelim ocağına düştük bak oynatmıyoruz dediler hemen tav oldum Çok teşekkür ederim güzel yorumların için abisi.

Hocam seni ligdede mağlup olmaya davet ediyorum. Özellikle Fenerbahçeye
    Nurullah Sağlam istifa ederse olabilir.Onunda oyun tarzını çözdüm ilk maç çok zorlamasına rağmen

Ankaragücü deplasmanındaydık,maçın özeti 2 atıp uykuya daldık maç biterken golü yedik

Evimizde Beşiktaş'ı ağırladık.Tam Beşiktaş takımı ah işte oldu son dakikaya geldik bu sefer bizi yenemeyecekler diye düşünürken Bora serbest vuruşta topun başına geçti ve Hakan kımıldayamadı böylece son dakikada 3 panı hanemize yazdırdık mutluyuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3 büyükler gerçekten zavallı durumuna düşmüşler. Morales yine ipten almış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada ligin 31. haftasında daha maç yapmak için sıramızı beklerken Antep puan kaybedince otomatik olarak şampiyon olduk,maçın çok büyük bir önemi kalmadı, maç öncesi kutlamaların maçta bize hüsran yaratmamasını umut ediyoruz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3 büyükler gerçekten zavallı durumuna düşmüşler. Morales yine ipten almış
    Son maçları bizle abisi.Onun gibi birini bulmam lazım,o santraforunda Kalu ile uyumlu olmasu lazım.Sergiy'i postalayacağız geleceğin Shevası yalan oldu 2 maç oynadı sonra gümbürdedi
    Last edited by Melekovic : 19.Eylül.2009 at 04:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tebrik ediyorum süpriz oldu

diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun Abi. Zaten muhtemeldi ve gerçekleştii. Moralesi ve Kalu yu kaptırma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hain Morales sözleşme imzalamayıp bizden kaçmıştı abisi.Bu Amerikalılara güven olmuyor o yüzden sütten ağzım yandı direkt Miller da yenilemeyince sattım nasılsa orta saham güçlü Bu sene iyi bir santrafor arayışlarına gireceğiz.Biraz da defans lazım gözüküyor Scoutum çok güzel bir adam buldu yaşına göre çok pahalı ama değer gibi gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi bir ara kadronun SS sini koyda iyice tanıyayım takımı. Mevkileri de gözüksün.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi bir ara kadronun SS sini koyda iyice tanıyayım takımı. Mevkileri de gözüksün.
    Tamam abisi ekledim alta

Trabzon maçında tam rehavete kapılamadık.Maçın skoru Kalu&Morales A.Ş. 2-1 Trabzon Bu ikiliyi bir arada özleyeceğiz,belki Ocak ayında yeniden geri alırım eğer onun gibisini bulamazsam

Şampiyonluğa Ambargo Koyduk Hocam Tebrikler Yalnız Seneye Kartalımada İzin Verde Bizde Nasiplenek Abicim Yav Neyse Allahtan Kartalıma Fark Atmamışın Abi Şanslı Bir Şekilde Yenmişin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi bomba transferler bekliyoruz senden

Sayfa 27 / 33 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon

Mesaj Yetkileri