Aynen ben de bunu diyorum abi. Aykut hoca gitsin diye en ufak bir kötü oynama isteği bile oluşmuşsa bir futbolcuda affedilemez o adam. işte o adam kendini Fenerbahçe'den büyük görmüş olur.
Printable View
Katılıyorum abi, bu oyuncuların takımdan gitmesi gerekir asıl.Aykut hocanın teknik direktörlüğünü beğenmiyo olabilirim ancak şu durum bana kalırsa taktiksel birşey değil.
Yukarıda da yazdım sorun tamamen saha içinde takım 2 kısma ayrılmış durum da şuanda ben dün bir Krasic'in girdiğinde ki istekliliğine baktım.Bir de Alex'in dağlar kadar fark vardı :)
Krasic girdiğinde takım bir de geride idi.Ancak benim gördüğüm hocayı takımda istemeyen oyuncular çoğunlukta gibi dünkü maçı açıp tekrar izlerseniz herşey ortada zaten..
Sayı isterse 10 olsun, 20 olsun. Hocayla ilgili bir sıkıntıları varsa, tepki gösterilecekse, şekli böyle olmamalı. Kasıtlı bir durum sözkonusu da olmayabilir tabii. Bizler abartıyor olabiliriz. Umarım öyledir. Yoksa bu zihniyette olanların başına hoca olarak kimi getirirsen getir, bir anlamı kalmayacaktır.
Keşke bende senin gibi biz abartıyoruz diyebilsem abi :)
Ben dün gördüklerimden sonra açıkcası çok çok şaşırdım.
Abi adam öyle bir anda geldi ki takıma adam neler yapar neler yapamaz bilemiyoruz ki :)
Resmen iç savaş var takımda adam gibi bir maçımız olmadı henüz adam pas atsın, oyun yönlendrisin :)
Kanaltürk Son Dakika : Alex kadro dışı bırakıldı..
Arkadaş şimdi düzeltip yarın açıklanacak diyor ilk kez duyurduk diyor dalga mı geçiyor bunlar yahu..
kanaltürkte sabahtan beri bi haberi bekliyorum vermediler gitti :D :D
vay anasını takım ne hale geldi... şaşkınlıkla izliyorum olanları.
aykut hocanın karısını ilk kez gördüm yala :D :D kanaltürkü açın :D
Bence sorun o gitsin bu kadro dışı kalsın ile çözülecek gibi değil , Aykut'un bir insiyatif alıp ya adam gibi oynayın ya da gelip benim yanımda oturun demesi lazım. Bazı oyuncular gerçekten klübün önüne geçti , bu takım Alex yokken de vardı . Böyle durumlarda bence klişe adamlar yerine forma için can atabilecek adamları oynatmalı Aykut hoca. Mesela Salih , Mert , Hasan E. gibi , tecrübeli isimlere ders verebilecek oyuncular bunlar , bu şekilde herkes anlar klübün büyüklüğünü ve savaşmayana da forma verilmesin aynı zaman da gönderilsin.
Alex kadro dışı.
Belliydi zaten.
Şimdi içeride neler yaşandığı bilinmeden yine Aykut Kocaman hakında atılıp tutulacak. Alex'e tapma derecesinde sevgim ve saygım var. Ama bir sorun olduğu da ortada. Son maçlardaki tavırları ortada. Son maçta tribüne gitmesi başlı başına bir ayıp. Böyle yaparak düşüyor benim gözümde. Hayırlısı olsun demekten başka birşey yok.
Şu rekor muhabbetinden çok vururlar.
Son Dakika : Alex De Souza süresiz kadro dışı bırakıldı.
Sebebine gore yorum yapmak gerek. Formsuzluksa takımda formda oyuncu yok, oyle şey olmaz. Ama Kocaman'ı karşısına aldıysa ve ona gore hareket ediyorsa yerinde bir karar.
İyi oldu. Olay patlak verdiğinden beri Alex'in tavırları hoşuma gitmiyordu. Doğru karar verildi bence. Çok sıktı bu muhabbet.
Sen oyuncunun heykelini dik açılışını yap sonra kadro dışı bırak gerçekten inanılmaz.
Adamın heykelini dikiyorsun sonrada kadro dışı bırakıyorsun ayıp ayıp.
Heykel dikilmesi taraftarın işi. O gün Aykut Kocaman oraya gitmese ona da laf edilecekti ondan gitti.
Ne alaka ?? Heykeli taraftar dikti ve sonuna kadar haketti onu. Şimdiki tavırları kabul edilemez bu ayrı birşey.
Hak ediyor valla Alex. Olması gereken olmuş gibi görünüyor.
Bu karardan herkesin haberi vardı, demek ki sızdıran birisi var. Onu bulmaları lazım bence.
Elbet herkesin bir sonu olacaktı.Ama bu son hoş değil.Son derece terbiyesizce.Tabi Alex'in tavırları da önemli.Eğer kadro dışı kalmasını sağlayacak bir hareket yaptıysa bilemem.Ancak ne olursa olsun Alex'in bu şekilde kulüple ilişkisinin kesilmesi son derece yakışıksız.
O kisi Semih .. Ama yönetim bir onu elleyemiyor. Yazık...
yasir kaya @yasirkaya Alex kadro disi birakildi,gelismeler birazdan canli FBTV'de
Eğer dediğim dedik kararlar ile takımın akıbeti düzene gircekse eyvallah Alex kadro dışıda kalsın diyebilmeli Fenerbahçeliler. Net ve kesin kararlar ile gün yüzüne çıkmak lazım. Artık tartışmaya bile mahal verilmeden yaptırımlar olmalı. Umarım ardı ardası kesilmez.
Cristian , Stoch ve Semih'e de gelirse o zaman rahatlarım . Alex yanlışlar yapıyor ama sadece onunla bu is bitmez.
Stoch ve Cristian ' a para cezası verilmesi kararlaştırılmış... Ntvspor
Alex A2 takımıyla çalışacakmış, Stoch ve Cristian'a para cezası.
Alex A2 takımı ile çalışacakmış. Stoch ve Cristian'a para cezası verilecekmiş. Ntvspor'da altyazıda yazdı az önce.
Yazılmış daha önce.
----
Sistem değişikliğine gidilmeli bu durumda. 4-3-3 istiyordu hoca uzun zamandır ama yıllardır en beğendiğim sistem olan 4-4-2 oynarız umarım. Forvet hattımızda sıkıntı olsa da denenmeli.
Hayırlısı olsun.Aykut hoca bu karardan sonra da takımı oynatamaz ise güzellik ile o da bıraksın bu işi.Aykut hocayı bu Alex olayında hep destekledim bu kararda da destekliyorum.İnşallah takım futbol oynamaya başlar
Aykut hoca torene katilip alexe zeytin dali uzatmistir
Alex ne yapmistir tavrini degistirmeyip kendini aykut hocadan hatta takimdan buyuk gormustur
Buda alexin sonu olmustur
Ha sen alexe bayilan birisi misin sanmiyorum fnye giydireyim de nasil olursa olsun
Boyle spor yorumu olmaz biraz dusunup yorum yapmak iyidir
Kadro kışı bırak tamam da A2 takımı olayı ayıp olmuş.
Adamin heykeli dikiliyor 2 hafta sonra a2 takimina yollaniyor.Tamda bizde yasanacak bi durum.
Keskenpaf takimiyla calissa bari cocuklar bisiy kapar