1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu tartışmalara girmek istemiyorum yanlış da anlamış olabilirim ama eğer dediğin Aykut Kocaman'ın gitmesi için bazı oyuncular kasıtlı oynamıyor gibi birşeyse; gitmesi gereken Aykut Kocaman değil, bu düşüncedekilerdir. Benim de dikkatimi fazlasıyla çekti isteksizlik durumu. Yıllardır Fenerbahçe ve spor kritiği yaptığım yakın arkadaşlarımla da benzer şeyleri konuştuk. Aykut Kocaman'dan memnun olmayıp, kasıtlı bir şekilde isteksiz davranan isimler varsa -ki inanmak istemesem de, var bence- bu adamlarla yola devam etmek Aykut Kocaman'la küme düşmekten bile daha korkunçtur gözümde.
    Katılıyorum abi, bu oyuncuların takımdan gitmesi gerekir asıl.Aykut hocanın teknik direktörlüğünü beğenmiyo olabilirim ancak şu durum bana kalırsa taktiksel birşey değil.

Yukarıda da yazdım sorun tamamen saha içinde takım 2 kısma ayrılmış durum da şuanda ben dün bir Krasic'in girdiğinde ki istekliliğine baktım.Bir de Alex'in dağlar kadar fark vardı

Krasic girdiğinde takım bir de geride idi.Ancak benim gördüğüm hocayı takımda istemeyen oyuncular çoğunlukta gibi dünkü maçı açıp tekrar izlerseniz herşey ortada zaten..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Katılıyorum abi, bu oyuncuların takımdan gitmesi gerekir asıl.Aykut hocanın teknik direktörlüğünü beğenmiyo olabilirim ancak şu durum bana kalırsa taktiksel birşey değil.

Yukarıda da yazdım sorun tamamen saha içinde takım 2 kısma ayrılmış durum da şuanda ben dün bir Krasic'in girdiğinde ki istekliliğine baktım.Bir de Alex'in dağlar kadar fark vardı

Krasic girdiğinde takım bir de geride idi.Ancak benim gördüğüm hocayı takımda istemeyen oyuncular çoğunlukta gibi dünkü maçı açıp tekrar izlerseniz herşey ortada zaten..

Sayı isterse 10 olsun, 20 olsun. Hocayla ilgili bir sıkıntıları varsa, tepki gösterilecekse, şekli böyle olmamalı. Kasıtlı bir durum sözkonusu da olmayabilir tabii. Bizler abartıyor olabiliriz. Umarım öyledir. Yoksa bu zihniyette olanların başına hoca olarak kimi getirirsen getir, bir anlamı kalmayacaktır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri