Quote Originally Posted by di canio View Post
Bu tartışmalara girmek istemiyorum yanlış da anlamış olabilirim ama eğer dediğin Aykut Kocaman'ın gitmesi için bazı oyuncular kasıtlı oynamıyor gibi birşeyse; gitmesi gereken Aykut Kocaman değil, bu düşüncedekilerdir. Benim de dikkatimi fazlasıyla çekti isteksizlik durumu. Yıllardır Fenerbahçe ve spor kritiği yaptığım yakın arkadaşlarımla da benzer şeyleri konuştuk. Aykut Kocaman'dan memnun olmayıp, kasıtlı bir şekilde isteksiz davranan isimler varsa -ki inanmak istemesem de, var bence- bu adamlarla yola devam etmek Aykut Kocaman'la küme düşmekten bile daha korkunçtur gözümde.
Katılıyorum abi, bu oyuncuların takımdan gitmesi gerekir asıl.Aykut hocanın teknik direktörlüğünü beğenmiyo olabilirim ancak şu durum bana kalırsa taktiksel birşey değil.

Yukarıda da yazdım sorun tamamen saha içinde takım 2 kısma ayrılmış durum da şuanda ben dün bir Krasic'in girdiğinde ki istekliliğine baktım.Bir de Alex'in dağlar kadar fark vardı

Krasic girdiğinde takım bir de geride idi.Ancak benim gördüğüm hocayı takımda istemeyen oyuncular çoğunlukta gibi dünkü maçı açıp tekrar izlerseniz herşey ortada zaten..