Yapacak bir şey yok. Biz çok gururluyuz sanki. Onu öldürürken düşünecektik.
Printable View
Quote:
iyi hasilat oluyor dedi fenerbahçe maçlarinda.
Adam net esnaf yahu :n:
Unal Aysal : Şampiyonlar Lig'inde en cok karşılaşmak istediğim Takim Fenerbahçe olur.. Onların da gruplara kalmasını istiyorum. ulkemizi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz dedi , ve iyi hasilat oluyor dedi fenerbahçe maçlarinda.
Ünal Aysal: "Taraftarımın gitmediği derbilere benim gitmem doğru değil.
Ünal Aysal: "Kış başlamadan stadımıza rüzgara karşı cam panel yapılacak..."
Ünal Aysal'a "Ünal Başgan"ı sordular :D
[YOUTUBE="tVtu9Ou-vWo"]başgan[/YOUTUBE]
Kaka Sag Bekmis Beyler Ahahahaha :D :D:D
http://s7.directupload.net/images/120828/tk6h55qe.swf
Yuh artık ya şu adamlarıda basımıza spor yorumcusu diye cıkarıyorlar ya ne diyim.
bu adami zamaninda yönetici yaptilar birde :) yazik türk futboluna.. reha muhtar gibi futboldan anlamayipta yönetici olan kac tane adam var kulüplere bir yararlari dokunsa bari.. hepsi kariyer pesinde..
Skorlar, transferler her şey bir yana. Takımın havası çok iyi, inşallah yönetim böyle devam eder ve tekrar dünyanın zirvesine doğru yükseliriz.
Kura ne zaman çekiliyor?
Galatasaray bu haftanın ardından Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle ara verilecek olmasını önemli bir hazırlık maçı ile değerlendirecek.
Sarı kırmızılı takım İtalya'nın Genoa takımı ile 7 Eylül Cuma günü bir hazırlık maçı yapacak. Genoa'da oynanacak maçta teknik direktör Fatih Terim'in, Milli Takımlar kampında bulunan isimler dışında tüm futbolcuların İtalya'ya götürülmesi kararını aldığı öğrenildi.
Reha Muhtar bugün Vatan'daki yazısında Kaka'yı telaffuz edip zihninde Cafu'dan bahsettiğini söylemiş.
SON DAKİKA... Tahkim Kurulu Engin Baytar'a verilen 11 maçlık cezayı onadı
SON DAKİKA: Galatasaray'da Tomas Ujfalusi antrenmanda sakatlandı. Çapraz bağlarının koptuğundan şüphe ediliyor, MR sonucu bekleniyor.
Cok Kotu Oldu of be..
Koptuysa bağlar, futbolu bırakır.
yazık oldu ujfalusiye
Çilek stoper olur beyler.
Ujfalusi, A2 Takımıyla oynanan hazırlık maçında sakatlandı. Ön çapraz bağlarında yaralanma var MR sonucu bekleniyor.
Bağlarda en ufak bi sıkıntı bile varsa en az 2 haftadır bence
Üst düzey stoper lazım bu saatten sonra alınabilecek bir isim olarak Carvalho geldi aklıma benim ilk olarak.
Dany aratmaz yokluğunu.Yazık oldu Ujfa'ya.Umarım 2-3 ayla yırtar.
Çapraz bağları gerçekten koptuysa en en iyi ihtimal ilk yarıyı kapatır.
Ameliyat olacak yürümesi 2 ay zaten
Şanssız bir sakatlık olmuş, bence Dany asla dolduramaz yerini izlediğim maçlarda güven vermedi hiç dengesiz bir hali var.
Galatasaray çok iyi bir stoper getirmezse defansta sıkıntı yaşaması olası.Özellikle Avrupada
Dany'ye sürekli bir dengesiz yakıştırması var katılmıyorum.Bence Semih ondan daha dengesiz.Çünkü çok bodoslama dalıyor topa.Bazen çok ters karşılıyor topları.İkisininde zamana ihtiyacı var.Semih-Dany uyumlu olurlarsa iyi iş çıkarırlar.
Dany'nin denge sorunu ayağında top varken, top sürerken, topu kaptıktan hemen sonra, baskı yediğinde bariz ortaya çıkıyor.
Fatih Terim: Ujfalusi'nin sakatlığıyla ilgili doktorlarımız ön ve çapraz bağlarda bir yaralanma olduğunu söylüyor ama daha durumu net değil. Ciddi bir yaralanma olduğu söyleniyor. Büyük ihtimalle Ujfalusi'den uzun süre faydalanamayacağız.
Fatih Terim: Kimseyi gözümüzde büyütmeden ve küçültmeden yolumuza bakmalıyız.
Fatih Terim: Amacımız ilk olarak gruptan çıkmak.
Fatih Terim: Oynamadığınız zaman 2. lig ve 3. ligde ki takıma karşı bile zorlanıyorsunuz. Performansımızı en üst seviyeye çıkarmalıyız.
Fatih Terim: Umuyorum ki gruptan çıkıp yeni maceralara yelken açarız hep beraber.
Fatih Terim: Avrupa'ya alışkınız, Avrupa'da başarıya alışkın bi takımız.
Ujfalusi olayı çok kötü oldu acilen bir defans takviyesi lazım.Hiç olmadı bu peh.
Eğer Ujfalusi uzun süre sakatlanırsa bir stoper almak lazım takıma.Dany-Semih ikilisi ne kadar faydalı olur bilinmez.İkisi de deneyimsiz Avrupa konusunda.Kaldı ki bu ikilinin yedeği Gökhan Zan olacak.ŞL'yi geçtim lig için bile sıkıntılı olur bu.Rotasyon vs. yapılacak çok sıkıntı yaratır bu sakatlık.Umarım ciddi bir şeyi yoktur.Ama varsa da yeni ve iyi bir transfer kesinlikle şart.
fatih hoca bir roportajinda eboue gobek oynuyabiliyor cok ozellikli oldugu icin almistik demisti.
Kendisine Şampiyonlar Liginde çok ihtiyaç duyulacaktır, dolayısıyla temsilcimizi destekleyecek bizlerde duyacağız. Geçmiş olsun.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Avrupa Galatasaray'ı özledi, biz de Avrupa'yı özledik. Umarım uzun bir Avrupa yolculuğu olur" dedi.
Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından GSTV'ye açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, sarı kırmızılı takımın gruptaki rakiplerini şöyle değerlendirdi:
"Manchester United saygı duyulması gereken bir takım. Yıllar önce Galatasaray'ın Manchester'a karşı bir başarısı var, umarım bunu tekrarlarız. Braga son yıllarda önemli işler yapıyor, ama futbol ciddi bir iş ve kimseyi küçümsememeliyiz. Bu prensipte olacağız. Hedefimizi daha evvel koyduk. Gruplardan çıkmayı hedefliyoruz. Maçlar sahada kazanılır. O yüzden en iyi şekilde hazırlanıp bu gruptan çıkmayı amaçlayacağız. Hangi takımla eşleşsek bunu söyleyecektik. Benim şansla bir ilgim yok. Hiçbir zaman da olmadı. Gerekli mücadeleyi göstermezseniz bu grupta da dördüncü olursunuz. Rakiplerin gücünü düşünmeden, kendi futbolumuzu, kendi hedefimizi yakalamalıyız. Şimdiden tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Avrupa Galatasaray'ı özledi, biz de Avrupa'yı özledik. Umarım uzun bir Avrupa yolculuğu olur."
Terim, antrenmanda sakatlanan Tomas Ujfalusi ile ilgili olarak da, "İlk bulgulara göre iç menisküsünde yaralanma olduğunu söylüyor doktorlar. Radyolojik sonuçlar elde edilmeden bir şey söyleyemiyoruz. Nazara geldik diyelim. Geniş kadromuz var derken en önemli oyuncularımızdan bir tanesinden büyük ihtimalle uzun bir zaman faydalanamayacağımız bir gerçek" şeklinde konuştu.
ALBAYRAK: "FATİH HOCAM İLLE DE MİLAN OLSUN İSTİYORDU"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da iyi bir kura olduğunu düşündüğünü belirterek, "Şampiyonlar Ligi zor bir lig. Mücadele etmeden, savaşmadan olmaz. Fatih Hocam ille de Milan olsun istiyordu. Milan çıkmayınca biraz moralimiz bozuldu diyebiliriz. Umarım bu gruptan çıkacağız. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin en önemli takımlarından biri. Bunu kimse unutmasın" ifadesini kullandı.
Dany'i zaten neden kesti anlamadım Beşiktaş maçında o oynasa yenebilirdik Semih daha yeni iyileşmişti hemen onu oynatması olmadı hocanın...
Kolo Toure'nin son durumu ne acaba.
Ujfalusi'nin bağlar kopmuş, 7 ay diyenler var. Vay arkadaş.