zaten trabzon eskisehire tesvik primi verse direk bulent uygun cikar soyle bize tesvik primi verdiler diye bu adamda sorusturmada vardi zaten niye solemedi ozman diye dusunmek gerekir.
Printable View
eses maçını güle oynayamı kazandık ?
İyi o zaman, kimse Fenerbahçe'den teşvik aldım demiyor, şike teklifi aldım demiyor, o zaman Fenerbahçe de suçsuz.
Anlamıyorum, maç sonuçlarını koymuşsunuz buraya, Trabzon teşvik verdi demiyor ki kimse, vermeye teşebbüs etti, vermedi ya da veremedi olay neyse artık.
Sahanın içi ile sahanın dışı ayrılsın istiyor Fenerbahçe diyenlere karşı buyrun;
Başkan Yıldırım, "Sahanın dışında bir şey varsa sahanın içinde de vardır. Bunun lamı cimi yok" ifadelerini kullandı.
sahanın içi-dışı şöyle gündeme gelmişti. mahkeme uzun sürer, mahkeme sonuçlanana kadar saha içine bakılıp karar verilsin; mahkeme sonuçlandıktan sonra herhangi bir suç bulunduysa ona da o zaman ceza verilsin. Fenerbahçe hiçbir zaman sadece sahaya bakalım demedi.
saha içinde zaten yok saha dışında da olmadığını başkan bugün çok güzel gösterdi herkese ne kadar da inanmak istemeyenler olsada herşeyi belgeleriyle açıkladı
Şeref Dede: "Siz hiç futbolcu dinlediniz mi ?" Hakim: "Hayır" Şeref Dede: "Cesetsiz, cinayet olur mu?"
Aziz YILDIRIM;
Bülent Uygun’un stada gelmesiyle başlayan bir süreçten başlıyor. O maçı izlemek en doğal hakkı. Ama bu Fenerbahçe olunca farklı yerlere çekiliyor. 50 bin kişi içerisinde maçı seyretmek cesarettir. Şike yapan insan 50 bin kişinin, insanın içine gelerek kendini gösterir mi? 1.5 trilyon para var, bu para geldi, siz Eskişehir’e prim olarak verdiğiniz diyorlar. Fenerbahçe’ni bütçesi 225 milyon dolar, 400 trilyon liralık bütçesi var. Bugün futbolculara 12 milyon Euro başarı primi verdik. Maç satın aldı diyorlar, biz futbolculara 12 milyon Euro dağıttık. O verdiğimiz sözü yerine getirmek için bankalardan çeşitli yerlerden para aradık. TFF’den hiçbir şekilde avans almadık, bu seneye kadar herkes kullanıyordu biz de bankadan alacağımıza TFF’den avans kullandık. Bu para bankaya aktarıldı, Denizbank’a, listedeki oyuncalara dağıtıldı. (Başkan listeyi hakime verdi) Kulübe para çekilmedi. Tamamen futbolcuların hesaplarına yatırıldı başka yere gitmedi. Bu paranın gelir de gideri de var. Nasıl verdi kim verdi hiçbir şey yok, kim aldı nereden aldı yok. Poşet çanta içinde para var niye tutmadınız biliyorlar ki para yok. Suç yüklemek için böyle yaptılar.
en dikkat çekici nokta; bu iddianame çağlayanda yazıldı demesi Aziz Başkanın.
Aziz Yıldırım;
Ali Kıratlı benim adamım değil. Abdullah Başak’ı ben maçlarda görürüm. Senede en fazla iki defa gelmiştir. Biz bunarla beraber operasyon yapıyoruz! Ali Kıratlı hiçbir döneminde benim evime gelmedi. İlhan Ekşioğlu’na talimat verdiğim söyleniyor. Telefon görüşmelerinde hiçbir talimatım yok. Ortam dinlemesi, fiziki takip, telefon dinlemesi var bir tane delil yok. Örgüt lideriymişim hep yüz yüze konuşuyormuşu!. Eskişehir’e giden kişi belli, savcılık iyi araştırma yapsaydı; amaç bizi karalama. Eskişehir’e giden şahsın kaç kere gittiğini, tesislere gidip gitmediğini bu dosyanın içine koyarlardı. Savcı Mehmet Berk, 5 maçın sonucunu bildiğini bana da söyledi. Hatta Buca maçı için benimle kavga etti sayın savcı Mehmet Berk. Ama bu maçı iddianameye koymadı.
Olaylar olaylar..
Sivasspor eski yöneticisi Ahmet Çelebi: Trabzon'un Sivas'a teşvik girişimini o zaman Başkan Mecnun Odyakmaz'a iletmiştim.
Sivasspor eski yöneticisi Ahmet Çelebi: Aziz Yıldırım'ın adeta yalvararak, bunu önleme isteğini tapelerde görebilirsiniz.
Adini Trabzon koydum, isim ver isim :)
isim yok açıklamamış
fenere gelince poşette para var size gelince isim ver
Ben posette para ver dedimi ?
Posette ne oldugu belli degil, para haric hersey var yazilan cizilene gore.
Onu sen yanlis Ibrahime soruyorusun. Ibrahim Akini arayip ona sor ? kim verdi parayi sana.
Beni Trabzonspor kismi ilgilendirir, suana kadarda pek Trabzonspor konusulmadi. Bi "Trabzonlular" var onlarida ismi cismi belirsiz. 1 milyonlarini heryere goturup tesvik yapamamis adamlar :) kimseler artik :)
Tırnak içine aldıgın Trabzonlular senin ikinci başkanınla konuşanlar, hatta başkanınla konuşan trabzonlular olmasın. 1 milyon euroya bağlarız diyenler mesela :)
İbrahim Akın hiçbir açıklamasında isim vererek suçlama yapmadı. Biliyorsan sen söyle. Para verdiliğini inkar eden adama kim verdi diye sormak temel fıkrası gibi olur :)
ibrahim akin benim konum degil nerden cikardin bende bilmiyorum ama dedigim gibi ona git sor soracaklarini :)
Trabzonlular dedigimiz Nevzat Sakar ozaman , vay be.
Savcı şaşırtmıyor yine tutuklulukların devamını istemiş.
Ahmet Celebi Mecnuna iletti
Mecnuna Mehmet Yildiz soyledi
?
Mehmet Yildizin ifadesindede baska soyluyor yanlis hatirlamiyorsam , kime inanacagiz.
savcının şikeli dediği 13 maç içinde manisaspor maçınında olduğunu ve davada 1 tane bile manisasporlu oyuncu olmadığını biliyomuydunuz ?
mehmet yıldız tapelerinde de var para geldi diye söylemiyor kimden geldiğini karıştırma orasını boşver diyor tapeleri okuduysan bilirdin
Bizle ilgili kisim kisa, ona ragmen okumadim. Mehmet Yildizin ifadesine bakmistim diye hatirliyorum ama onuda unutmusum.
Bugun artik saliverilsinler, kac ay etti orgut baglantisida yok. Sike davasi ile baglantisi olanlar hep saliverildi.
trabzon zaten son ay dinlenmiş pek tapeleri yok olanlarda zaten çok iyi bi şekilde hasıraltı edildi
Örnek veriyorum aziz yıldırımın tarlayı sürdük demesi şike şifresi oluyor ama nevzat şakarın sivaslılara balıkları verdiniz dimi devamıda var demesi suç teşkil etmiyor
bi örnek daha yine nevzat şakar karabük maçında çelikleri verdinizmi diyor
bi örnek daha sadri şener melih gökçeğe fenerden puan al gabriç varya gabriç köpeğin olsun diyor
Ben burda bunlar şike konuşmalarıdır demiyorum sadece çifte standartı belirtmek istedim aziz yıldırım tarla diyince suç diğerleri diyince duymamazlıktan gelmiş savcı bunun gibi daha 3 4 tane daha var
Savcı tutukluluklarının devam etmesini istemiş.
Ne yapacak bu adam birileri gibi avrupaya mı kaçacak? Olmayan delillerinimizi karartacak?
Yazık ben artık hiçbir şey demiyorum. Küme düşelim başkan çıksın. Tek isteğim bu. Umrumda değil hiç bir başarı, yeter ki Aziz Yıldırım çıksın şuradan.
AKP kelimesinin geçtiği tapeler iddianameye alınmadı.
Bu arada videoyu izlerken farkettim, Süper Kupa oynanmadı bu sezon değil mi ?
yok yalan oldu o kupa.
Yahu oynansa iyiydi, belki Beşiktaş sezonu kupayla kapatırdı :)
Şike davasının 12. duruşmasında savcı, bütün sanıkların tutukluluklarının devamı yönünde mütalaa verdi.
savcıdan beklenen hareket ...
grip yüzünden gidemedim cağlayanada
6 kişi daha tahliye olmuş, herhalde bu gidişle tek başına örgüt kurmak ve şike/teşvik yapmakla ceza alacak Aziz Yıldırım, tarihe geçecek.
Fenerbahçe'den kimse çıkmamış sanırım.
SON DAKİKA / Abdullah Eker, Abdullah Karakuz, Talat Emre Koçak, Abdullah Başak, H.Karaahmet ve Selim Kımıl tahliye edildi.
Bir sonraki duruşma 30 Nisan'da olacakmış.
Olaylar çıkmış Çağlayan'da.Bakalım bu polisler yine ne vukuat işleyecekler.
1 ay boyunca, UEFA korkusu pompalanacak yine, gerekçeli kararda her şeyi söyleyin demişti Aziz Yıldırım, umarım açıklamışlardır gerekçede, açık şekilde.