1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İbrahim Akın cinci-üfürükçü artık neyse hocaya Fenerbahçe'den 100 bin tl aldım derken, isim ver isim diye sordunuz mu? senin nezdinde koca bir "temiz lig camiası"na soruyorum.

Onu sen yanlis Ibrahime soruyorusun. Ibrahim Akini arayip ona sor ? kim verdi parayi sana.

Beni Trabzonspor kismi ilgilendirir, suana kadarda pek Trabzonspor konusulmadi. Bi "Trabzonlular" var onlarida ismi cismi belirsiz. 1 milyonlarini heryere goturup tesvik yapamamis adamlar kimseler artik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Onu sen yanlis Ibrahime soruyorusun. Ibrahim Akini arayip ona sor ? kim verdi parayi sana.

Beni Trabzonspor kismi ilgilendirir, suana kadarda pek Trabzonspor konusulmadi. Bi "Trabzonlular" var onlarida ismi cismi belirsiz. 1 milyonlarini heryere goturup tesvik yapamamis adamlar kimseler artik
    Tırnak içine aldıgın Trabzonlular senin ikinci başkanınla konuşanlar, hatta başkanınla konuşan trabzonlular olmasın. 1 milyon euroya bağlarız diyenler mesela

İbrahim Akın hiçbir açıklamasında isim vererek suçlama yapmadı. Biliyorsan sen söyle. Para verdiliğini inkar eden adama kim verdi diye sormak temel fıkrası gibi olur

Mesaj Yetkileri