Hani transfer, yine taklaya mı geldik ? :D
Printable View
Hani transfer, yine taklaya mı geldik ? :D
Elbet bigün açıklanacak :D
Rijkaard şunu demek istiyor;
Benim korkum yok. Elimde kim olursa olsun onunla savaşırım. Oyun şablonum belli. Elano, Baroş yoksa Kewell var, Lorik Cana, Pino var.
Ya bir de Baptista gelirse…
Bunu üstüne basa basa söylüyorum. 20-25 gün önce de yazmıştım. Haber kaynağı da çok saygın bir kişiydi…
Dün bir de baktım Başkan Polat İtalya’ya gitmiş!
Elano için diyeler…
Baptista adını duyalar…
Baptista’yı isteyen Olympiyakos da UEFA’dan elendi, artık Avrupa’da yok!
Öyleyse,
Galatasaray’ın transferinde geri kalan boşlukları varın siz doldurun…
Osman Tanburacı,üstüne basa basa Baptista'yı ima ediyor.Baptista gelebilir,Rosicky beklerken.
Bu zamana kadar Osman Tamburacı nın dediği hangi adam geLdi.
Rosicky gelmiş de uçak yeni inmiş kemer ikaz ışıkları sönmeden açıklama yapmak istemiyor Galatasaray yönetimi. :n: :k:
Ledesma neyse de Rosicky gelirse süper hücum gücümüz olur.
Lorik Cana çok pas hatası yapıyor. Ledesma'nın acil gelmesi lazım yoksa Mustafa Sarp'ın arapaslarına kaldık.
Yani Lorik Cana'yı da 2 maçla yedinizya helal olsun :)
Lorik iyidir bence, baya mücadele ediyor, çok koşuyor, bize de böyle oyuncu lazımdı.
Tamam iyi oyuncu çok iyi bir önlibero fakat Cana - Ayhan - Sarp 3lüsü ile hiç bir yere varamayız onu diyorum. Galatasaray'ın 2008'de ki şampiyonluğundaki önemli isimlerinden'di Ayhan fakat artık yaşlandı. Ayhan'ın görevini Ledesma yapacak belki o zaman daha iyi olur.
Şurada Cana'nın geçen seneki pas oranlarıyla ilgili analiz yapılmış. Yararlı olabilir.
Cihan linç ederim seni.
Şimdi baptista mı geliyor Rosicky mi ?
rosicky i beklerken uçaktan baptista incekmiş:zuhaha
Rosicky müthiş transfer olur.Ama fizik gücünün yetersizliği Lincoln,Elano'dan sonra çok canlar yakabilir.Cam gibi kırılgan bir oyuncu.Kolay sakatlanıyor.Ben şahsen Baptista'yı tercih ederim.
2001-2002 | 37 maç - 5 gol - 15 asist
2002-2003 | 40 maç - 5 gol - 10 asist
2003-2004 | 28 maç - 3 gol - 0 asist
2004-2005 | 33 maç - 6 gol - 4 asist
2005-2006 | 31 maç - 7 gol - 6 asist
2006-2007 | 36 maç - 6 gol - 2 asist
2007-2008 | 34 maç - 9 gol - 2 asist
2008-2009 | 3 maç. sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.
2009-2010 | 33 maç - 3 gol - 5 asist
Tomas Rosicky'nin kolay sakatlandığı düşüncesine katılmıyorum..Yukarıda yer aldığı takımlardaki sadece LİGDE oynadığı maçların sayısını yazdım..
Bunlara kupa,avrupa vs vs maçlarını da ekleyince kolay sakatlanıyor yada müzmin sakat düşüncesinin altının dolu olmadığı gayet net görülüyor..
tabi bu sakatlanmayacak anlamına gelmez..gelir ilk maçta ayağı kırılır sezonu kapatır bunu kimse bilemez ama sadece ligde oynadığı maç sayısı ki bu ligler Bundesliga ve Premier lig bize müzmin sakat olmadığının kanıtıdır..
EPL'de Arsenal'de 30 maçın üstünde oynuyorsan istirkarlı,profesyonel ve yetenekli olduğunu gösterir.Adam daha ne yapsın
Arapas ne alaka ? Sen Lorik Cana'dan arapas atmasını mı istiyorsun ? Gerçekten o düşüncedeysen ya Cana'nın hangi görev için alındığını bilmiyorsun ya da gerçekten Cana ile ilgili en ufak fikrin yok.
Cana'nın alınış sebebi, benim anladığım kadarıyla, Mehmet Topal'ın boşluğunu doldurmak ve de orta sahada çok pres yapacak birinin olmasını, güçlü bir oyuncunun olmasını sağlamak. Ben Cana'dan arapas atmasını beklemiyorum ki ondan böyle birşey de beklenmemeli. Onun görevi koşmak ve savunma direncini artırmak olacak.
Pas içinse gerekli ismin Rosicky olduğunu düşünüyorum. Ledesma da tarz olarak daha defansif bir oyuncu.
Elano satılmadan kimse gelemez. İlk olarak Elano'yu satacağız sonra kulüplerle anlaşılan bonservisi onaylayacağız.. Önemli olan Elano'nun 10 Milyon veya üzeri bir paraya satmak..
Doğru söylüyorsun...Elano'yu satmadan bu tür transfer haberlerinin çıkması gerçekten inandırıcı gelmiyor.Bekleyip göreceğiz.Rosicky dediğim gibi çıtkırıldım bir oyuncu.Bunun sıkıntısını Lincoln Elano ve Carrusca da gördük.Üçü de üstün yetenekli oyunculardı fakat bu özellikleri onların bu ligde başarılı olmasına engel oldu.
Çıtkırıldım mı? Adam 9 yılda 1 kez sakatlanmış uzun vaadeli geri kalan bütün sezonlar 30un üzerinde maça çıkmış. Rosicky yıllar sonra hasret kaldığımız mevkiinin muhteşem oyuncusu olur. Rosicky'yi de beğenmiyorsak zaten bırakıp gidelim :D
bir kulüpte sakatlanınca herifi kırılgan yaptık ama belli olmaz burası türkiye gerçekten ayağını eline verebilirler:zuhaha
Bak onlar iki ayrı cümle. Lorik Cana çok pas hatası yapıyor bir cümle Ledesma gelmesi lazım yoksa Mustafa Sarp'ın arapaslarına kaldık diğer cümle. Arapaslarını Ledesma'dan bekliyorum Lorik Cana'nın görevi senin anlattığın gibi aynen. Bende biliyorum Lorik Cana'nın neden alındığını. Ya Elano gelsin artık diyorum takımı hücuma çıkarsın yada Ledesma alınsın diye bekliyorum. Lorik Cana'lı Mustafa Sarp'lı Ayhan'lı ortasahayla olmuyor diyorum.
Önümüzdeki elemenin isim bildirme tarihine kadar transfer kesinlikle biter.
Şu Elano'yu satsak da Ledesma,Rosicky gelse artık :)
Öpüşün barışın :p
Elano'yu bilmem ama yurt dışında da bu Honda çok isteniyor yaww... Arsenal taraftarları da Rosciky satılsın yerine Honda alınsın demişler :D Biz Elano-Honda takası yapaydık direk :D ZAten elde satılardan para var bizimkilerin. 5 milyon Rosciky'e 5 milyon da Ledesma'ya önermişler sanırım. 10 milyona da o ikisini ve takasla da Honda'yı alıp geçelim :n:
Emre Çolak'a yazık olur abi bir de Honda'nın mı arkasında bekleyecek :D
Honda gelsin de Emre'ye yer açarız biz :D
sonra toyota emrenin işi bitmez:zuhaha
edit:ıyy iğren espiri yaptım:zuhaha
ismael bence editle onu :)
bence bu bir tehdit :n:
Şu transferler bitsin de şu esprileri çekmek zorunda kalmayalım :zuhaha
Normalde herkes Arsenal'de bu sene 30 maç oynamış adam niye buraya gelir derdi? Şampiyonlar Ligi'ne de gitmiyor Galatasaray. Ama herkes o kadar hevesli ki kimse bunu dememiş.
UEFA daki yeni rakibimizin sitesi : http://www.fckarpaty.lviv.ua/ua/ Ve yapılan yorumlarda birisi yıldızlarımızı saymış "ARDA TURAN, Harry Kewell, Milan Baros, Tomas Rosicky, Ledesma."
Bizimkiler Siteye hücum etmiş :D Bunu yazan bizden biriside olabilir.
O yorumun üstünde, Biriside OSmanlı askeri Galatasaray yazmış :D
Ottoman military GALATASARAY
Rosicky neden geLir Gs'ye ;
1.6-7 ay sakat kaLdı.ArsenaL unuttu artık.
2.ArsenaL kesinLikLe yaşLı oyuncu istemiyor.
3.Gs'nin dünya çapında yıLdızLar aLıp Satması
4.Çok para teklif ediLmesi.Geleceğini garantiye aLmasıı
;)
Rosicky 2 sene önce sakatlandı. Geçen sezon 8 maç hariç tüm maçlarda oynadı. Bu kadar da abartmayın yahu Rosicky'yi de beğenmeyeceksek bitmişiz biz Hazard'ı getirebileceğimizi filan mı sanıyorsunuz?