Her türlü atıyor valla, çok fena inanmış da çıkmış parkeye bugün.
Printable View
inceden dogramaya basliyor hakemler o geri pasi nasil goremezsin sen
obradan suphe etmeye basladim ciddi ciddi. onceki macta ispanyol daha iyi yonetti valla. bu nasil bi baslangictir. 50 kere sahadaki 5i degistirdi. benim basim dondu burada. bo'yu da fazla gec aldi. ne gerek var ki o kadar dinlenmesine.
obraya inanamiyorum, adamlar ne zaman zona gecseler cozum uretemiyoruz. elinde 50 tane sutor var hala iceriyi zorlatiyor. 1-2 atisin girse onlar da acilacak, her mac ayni sey.
2 dakka kalmis, atislara basladi bizimkiler. gec kaldiniz artik.
Fark olan maçta üst üste üçlüklerle fark 6'ya kadar indi rahat maç haram bize. :D
galatasarayi tebrik etmek lazim, bu kadroyla seyircisiz bir mac olsa dahi kazanmasini bildiler. fenerbahcenin bu sartlarda kazanmasi gereken bir macti. obra hayal kirikligi yaratti. galatsarayin istedigi gibi oynadi ve kaybettik.
Beklediğim mucize gerçekleşti resmen, biz çok iyi başladık son çeyreğe, Fenerbahçe de arka arkaya atışları kaçırdı.
Federasyonun adeta bir tarafından element uydurur gibi bize özel yarattığı kurallara rağmen kazanmak güzel oldu.
Bugünü bekleyip Fenerbahçe'ye verilecek cezayı açıklamayan TBF bakalım şimdi ne yapacak? Muhtemelen ceza vermezler çünkü bizim yönetim basiretsiz, aciz kalıyor. Rahatlıkla para cezası ile geçiştirebilirler tepki gelmeyeceği için.
Son 13 senede TBL final serisinde Abdi İpekçi'de maç kazanmadan şampiyon olan takım yokmuş. (2000-01 sezonu finali hariç, o seride maçlar başka salonlarda oynanmış.) Bakalım bu istatistik tutacak mı yine?
Sonuçta final, ceza gelse de gelmese de ev sahibi avantajıyla Fenerbahçe favori. Şampiyonluk benim için play-off başından beri sürprizdi zaten, olursak çok şaşırırım. Umarım güzel bir final olur.
Bu arada yanlış görmediysem Ali Koç maçtaydı. Yönetici değil, kadın değil, çocuk değil. Hangi sıfatla maçı izleyebiliyor? Aklı başında denilen adamlar bile kural tanımayacaksa bu iş yaş.
5. maç ile ilgili resimler vardı zaten de, video geldi şimdi de.
http://www.youtube.com/watch?v=7p6hQ...ature=youtu.be
Yorumu siz yapın.
Bence Obra bu takımın hocası değil. Bu şampiyonluğu bu şartlarda aldırması lazımdı. Eğer olurda kaybederse mutlaka göndermeliyiz. 3 maç oynandı 3ünüde kaybetti.
Çocuklar inandı kazandık. Şampiyonluğu büyük ihtimal veririz ama tek istediğim şu maç ilk çeyrekten kopmasın artık yeter arkadaş. Sonuna kadar mücadele ettiğinizi görelim yenilirsek bile canınız sağolsun tek istediğim bu son topa kadar savaşırız umarım son maçta.
fener ceza almaz bence, para cezasiyla gecistirilir. zaten saha kapama cezasi icin 3 anons lazim sanirim. fener seyircisi bilincli, 2. anonstan sonra kestiler :D fakat bu macta seyirci tribunde kalir mi bilmiyorum. rezillik cikabilir. serinin de son maci. hersey maca bagli tabi, kaybedilirse falan neler olur dusunemiyorum.
Final serisinden yaptığım en büyük çıkarım şu Hairston isimli arkadaş yerine başka biri olsaydı çok farklı şeyler konuşuyor olurduk, eminim. Hele bir de Gordon olsaydı çok daha farklı şeyler konuşuyorduk.
2 anons sonrası kurulun kararına kalıyor olması lazım. 3 anons olursa kesin ceza geliyor. Maçta 2. anons için maçın sonunu bekledi hakemler zaten. Bilinçten ziyade zaman kalmadı. :) Ceza beklenmesinin sebebi, maç sonrasında olanlar.
Biz şampiyon olursak;
http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI
Bunun olması muhtemel bence.
Bu arada ceza gelmezse maça gitmeyi düşünüyorum. Maça bilet alırken Fb taraftar kartı lazım mı bilen var mı? İstanbul'da olacağım maç günü, salonu merak ediyorum da.
Ortamı oldukça gerdi her iki tarafta, olası bir mağlubiyet ve şampiyonluğun gitmesi durumunda olaylar çıkabilir bence de....
Herkes kendi sahasında kazanmış şuana kadar, her horoz kendi çöplüğünde öter derler ya. Aslında 2 takımında eşit sayıda taraftara, tarafsız bir sahada son maça çıkması ne güzel olurdu. Ama yanlış hayal, yanlış zaman, yanlış mekan.
Berabere kalsak olmuyor mu ? :zuhaha
Pek alakalı değil ama Hawkins davasını kazanmışız,450 bin dolar tazminat ödemeye mahkum olmuş.Alacağı 280 bin doları olduğundan 170 bin dolar ödeyecek kulübe.
Senaryo yine hazir fenerbahce arenada yine recep ankarali ve ekibi verilmis turkiyede baska hakem yokmuda bu sike davasinda ismi gecilen hakemler veriliyor.gsnin tek yapacagi sey o sahaya cikmamqk
Yahu burada bazı arkadaşlar serinin başından beri yok hakemdi, yok federasyondu, yok senaryoydu diye yazıyorlar. Her iki takım lehine de hakem hataları oluyor. Senaryo falan diyorsunuz ama seri 3-3. İma ettiğiniz ya da yazdıklarınızdan benim anladığım ayarlamalar yapılacak ve seri 3-3'e gelecek. Saçma gelmiyor mu size de? Amacınız ne anlamıyorum. İnsanları tahrik etmek mi? Ortamı germek mi? Algı yaratmak mı?
Fenerbahçe hakemlere baskı falan yapıyor diyorsunuz Galatasaray'ın attığı twitleri görüyoruz. Hiç öyle mağdur edebiyatı yapacak bir durum yok.
Bırakın artık bu işleri.Hatalar iki takıma da yapılıyor.Serinin basından beri yer yapıyorsunuz şampiyonlugun kaçması durumunda bahanelerin arkasına sıgınmak icin.Recep Ankaralı verilmeyecekte kim verilecek bu maça ? Türkiye'nin en kariyerli hakemi final four'da düdük çalmıs bir hakem tabii ki bu adam verilecek final maçına.
Recep Ankaralı'yla "her şey yolunda"...
Şampiyon masa başında değil, parkede belli olur umarım perşembe günü.
bunları söyleyenler derbide cuneyt cakır gelince isyan edenler.
azıcık tutarlı olsanız keşke.
onun dışında en doğru yorum realist'ten gelmiş hakkını verelim. bu iki takım da (klüp değil takım) güzel basketbol oynayan güzel takımlar keşke bıraksak da rahatça oynayabilseler.
Arkadaşlar lütfen birazcık sakin olalım, rakip takım taraftarlarını tahrik edici sözler kullanmayalım.
Herkese herşeye rağmen parkeye çıkıp bu maçı eze eze almamız lazım artık, 3-3'e gelmiş seri burada hala hakem muhabbetleri, her spor dalında futbolda iddia edilen birşeyi gundeme getirip ortamı germek samimi gelmiyor artık, serinin başından bu yana hakemler hakemler...
5. maçta ki rezaletten sonra 7. maç seyircili oynanacak.
En büyük sıkıntı hakemler değil bence.
Dün Fenerbahçe şampiyon olsa bugün kapatma cezası verirlerdi rahatça.
Bence de maça falan çıkmayalım,şampiyonluk falan umurumda değil.Burası taraftar forumu olmadığı için daha fazla şeyler yazmayacağım.
Can güvenliğim yok diyen Ergin Ataman'ın, tükürük yağmuruna tutulan sporcularının arkasında durabilecek bir Galatasaray yönetimi yok. Onlar ancak tweet atar, takipçisi olur ve kamuoyunun takdirine bırakır.
Ergin Ataman gibi iddialı bir koçun bile psikolojik olarak ne kadar yıprandığı dün çok net görüldü maç sonu açıklamasında. Umarım Efes'i çalıştırırken başına gelen rezillikler tekrar etmez.
Bu hakem triosu 9 derbi yönetmiş, hepsini de Fenerbahçe kazanmış. Tesadüfün böylesi. :)
Garip bir biz memnun olalım da kurallar uygulanmasın şımarıklığı var.
Ben neden Fenerbahçe ceza almadı açıklayayım, Galatasaray, 3. maçta neden almadıysa o sebepten.
o saha o olaylara ragmen kapanmıyosa artık söz bitmiş demektir eger bi ortada hak adalet varsa normal şartlar altında tabi o maçı alması lazım artık bizimkilerin
Lan bi de hakem hatasıyla kazanıp şampiyon oluyormuşuz. İşte o zaman curcuna başlar. Demeç savaşları basın toplantıları piii olaylar olaylar.
Maça çıkmasın diyosunuz da bu takımın 1 senelik emeğinin boşa gitmesi demek maça çıkmamak.Çıksınlar aslanlar gibi oynasınlar yenilirsekte yeniliriz,ama ya kazanırsak? Bence ozaman maça çıkmamaktan daha da büyük bir etki yaratır bu olay.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 20 sn.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal az sonra GSTV'de tarihi bir açıklamada bulunacak.
https://twitter.com/GalatasaraySK/st...12460741935105
Haklısın da insan hayatı da her şeyden önemli. İlk iki maç ile 5. Maç arasında fark var. İlk iki maç gibi olacağını bilsek çıkalım zaten şimdi sıkıntı büyük. Ergin Ataman'a ahlaksız dediler açık açık basın toplantısında, taraftarlarını gazladılar. Şampiyon olursak olacakları tahmin etmek zor değil, basketbolda da futbolda da sabıkalı bir taraftar grubu var karşımızda. Üstelik onlara göre herşeyin sebebi hep Galatasaray. Çıkmama düşüncesini yadırgamıyorum bu sebeple.
İşin komik kısmı Ergin Ataman can güvenligim yok diyor ama kendi taraftarı seyircisiz maçın cıkısında bekleyip dönerken bizim takım otobüsünün camlarını indiriyorlar.Hemde bunu kazandıkları halde yapıyorlar.
2 takıma da kupanın sapından versinler kapansın bu olay. :D Baskette bu kadar rezil bir seviyeye gelindiğini hatırlamıyorum basketbolun da içine ettiler.