Originally Posted by
uAburak89
uA ile yönetim arasındaki ilişki bence de sıkıntılı, ürünlerinin GS Store'da satılıyor oluşu vs. Maçta Veysel Giley benim gördüğüm taraftarı sakinleştirmek için çalışıyordu. Gözümden kaçan fotoğraf veya görüntü varsa bilemiyorum. Ergin Ataman şampiyon olacağız diyor, nesi saçma ki? Ortamı gerecek olan adam 2. maçın sonunda Obradovic gibi çıldırırdı, yapmadı. Ergin Ataman'a haksızlık ediliyor bence.
Hepsi bir yana, biz maddi ve manevi cezasını çekeceğiz zaten.
Gerekli kısmına kesinlikle katılmıyorum, umarım sen haklısındır da devamı gelmez. Günlük bir harekettir.
Obradovic hiç bir hareketini tahrik amaçlı yapmadı. Tahrik olunacak bir konu da yok. Kendi oyuncusunu eleştirirken bile bağırarak mosmor olan bir antrenörden bahsediyoruz. Obradovic dünyadaki en karakterli, en beyefendi antrenörlerden biridir. Kazandığı maçtan sonra şampiyon olmuş gibi anlamsız tavırlara girdiğini ya da kaybettiği maçtan sonra dahi kimseyi tebrik etmediği görmedik.
Ergin Ataman, "Mola Alsana, Mola Alsana, Ergin Ataman, Mola Alsana" tezahüratına hakemden anons bekliyor. Üzerine mola alıyor. Bu kadar taraftarla muhattap olan, etkilenen başka bir antrenör görmedim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı