Sayfa 27 / 29 İlkİlk ... 172526272829 SonSon
781 ile 810 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aksine esas yönetim destekli Abdi İpekçi'de olanlar da. Saha içinde uA başkanının çizgi kenarındaki halini görmüştür herkes. Yönetimden habersiz bunların olacağına kimse inandıramaz beni. Hatta sadece bu iki maç değil, kadın basket maçında yönetimin bizim yöneticileri taraftara dövdürtme eylemi de bunu hazırladı. Ergin Ataman da saçma demeçlerle ortamı gerdi, 3. maçın sonunda anlamsız hareketler yaptı taraftarı gaza getirdi falan filan.

Ayrıca Aziz Yıldırım malesef Abdi İpekçi atmosferi istemiyor. İsteseydi 400TL'den bilet satmaz, ateşli taraftarı stadın tepesine atmazdı. Bu maçlık yaptıkları gerekli olsa da sadece günü kurtarır.
    uA ile yönetim arasındaki ilişki bence de sıkıntılı, ürünlerinin GS Store'da satılıyor oluşu vs. Maçta Veysel Giley benim gördüğüm taraftarı sakinleştirmek için çalışıyordu. Gözümden kaçan fotoğraf veya görüntü varsa bilemiyorum. Ergin Ataman şampiyon olacağız diyor, nesi saçma ki? Ortamı gerecek olan adam 2. maçın sonunda Obradovic gibi çıldırırdı, yapmadı. Ergin Ataman'a haksızlık ediliyor bence.

Hepsi bir yana, biz maddi ve manevi cezasını çekeceğiz zaten.

Gerekli kısmına kesinlikle katılmıyorum, umarım sen haklısındır da devamı gelmez. Günlük bir harekettir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kultur farkliligi bu olsa gerek ne hakemi etki altina alacak aciklama ne takimin hocasina nede kisilere hakaret edecek aciklama yok sadece adalet tesekurler galatasaray..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    uA ile yönetim arasındaki ilişki bence de sıkıntılı, ürünlerinin GS Store'da satılıyor oluşu vs. Maçta Veysel Giley benim gördüğüm taraftarı sakinleştirmek için çalışıyordu. Gözümden kaçan fotoğraf veya görüntü varsa bilemiyorum. Ergin Ataman şampiyon olacağız diyor, nesi saçma ki? Ortamı gerecek olan adam 2. maçın sonunda Obradovic gibi çıldırırdı, yapmadı. Ergin Ataman'a haksızlık ediliyor bence.

Hepsi bir yana, biz maddi ve manevi cezasını çekeceğiz zaten.

Gerekli kısmına kesinlikle katılmıyorum, umarım sen haklısındır da devamı gelmez. Günlük bir harekettir.
    Obradovic hiç bir hareketini tahrik amaçlı yapmadı. Tahrik olunacak bir konu da yok. Kendi oyuncusunu eleştirirken bile bağırarak mosmor olan bir antrenörden bahsediyoruz. Obradovic dünyadaki en karakterli, en beyefendi antrenörlerden biridir. Kazandığı maçtan sonra şampiyon olmuş gibi anlamsız tavırlara girdiğini ya da kaybettiği maçtan sonra dahi kimseyi tebrik etmediği görmedik.

Ergin Ataman, "Mola Alsana, Mola Alsana, Ergin Ataman, Mola Alsana" tezahüratına hakemden anons bekliyor. Üzerine mola alıyor. Bu kadar taraftarla muhattap olan, etkilenen başka bir antrenör görmedim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Az daha abartılırsa bu iş yakında Obradovic öncesi ülkede basketbol yoktu kıvamına gelecek.

Fenerbahçe taraftarının çoğunda Ergin Ataman antipatisi var, sebebi de çok açık zaten. Bu yüzden objektif bakılmasını beklemiyorum. Bu pireyi deve yapma tavrı şaşırtmıyor beni.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ergin ataman aydin orsten sonra gelmis en iyi turk antrenor bence tbl de. ama aciklamalari cok antipatik maalesef. zaten elestriler de bu yonde. yoksa antrenor kimligine kimsenin birsey dedigi yok. bu ezeli rekabetin yarasini en cok kasiyan kisilerden biri kendisi. avans verdik turu aciklamalarin nereye varacagini tahmin edemiyor mu, soylediklerinin sonuclarini kestiremiyor maalesef. zaten saha icinde kazanabilecek niteliklere sahip bir koc, bu tip aciklamalarin hic geregi yok. kufur mevzusu da hic yakisik almamis. yaptiysa yapanin, yapmadiysa itham edenin en agir cezayi hakettigi asikar.

mactaki teknik fauldeyse ne oldugu aciklanmali. ergin ataman net bir sekilde hakeme birseyler soyluyor. belki kufur olmayabilir ama baska turlu bir asagilama ya da hakaret soz konusu olabilir. sebepsiz yere teknik calinacagini sanmiyorum. hakem hic tereddutsuz caldi cunku, agir bir sebebi olmali.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galatasaray da video yapmış sıra bizimkilerde bakalım bizimkiler işi ileri boyuta taşıyıp beste falan yaparabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

En nefret ettiğim şey şu tarz basın toplantılarıydı,bizimkiler de yaptı,aferin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

video dedin de aklima geldi. su sahne cok iyiydi. goksenin oyle yapisti ki bo'ya ikinci yarida bakin sonrasinda ne oldu

[YOUTUBE="wIkpsyaShBY"]BO[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bugün basketbolda kulübümüze karşı yapılan haksızlara tepkimizi koymak için İstanbul Opera ve Bale salonunda gösterimiz vardır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İfade çok güzeldi, "lacivertin kırmızısı". Olaya böyle bakabilirsek aslında sıkıntı kalmaz ama sürekli sizde şöyleydi, sizde şöyleydi yahu aynı şeyler, dönüp dönüp yapılıyor. Kısır döngü sürüp gidiyor. İş taraftarda bitiyor, taraftarı da bu maçlardan mahrum edersen, hizaya gelirler. Olay mı oldu, 2 maç kapatma kardeşim, 2 sene kapat. 2 sezon boyunca Fenerbahçe Galatasaray derbisine seyirci alma, her branşta bunu uygula, dünya derbisi seyircisiz oynansın 2 sezon gör bak ilk seyircili maçta o taraftar nasıl muma dönüyor. (Dönmez de bir umut işte)

Mahmut Uslu ne güzel yoktu ortalarda yahu, yönetime ne diye girdi ki tekrar.

Yarın şampiyonluk maçı olur, Obradovic oradan kupayla gelir. Yunanistan'dan pek aşağı kalır yanı olmadığını görmüştür ligimizin, içeride zaten final oynamaması genelde sürpriz olur Fenerbahçe'nin, şampiyon olup, avrupada zirve için takımı oluşturmalı. Bu seride bile gençlere verdiği sürelerle de, bunu yapacağını gösterdi. Yarın son maç olsun, uzamasın bu iş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mahmut Uslu: Ergin Ataman çok meraklısı ise pantolonumuzu gösteririz

http://www.3puan.com/video?id=674
    Last edited by Nedvedmania : 15.Haziran.2014 at 20:21 Reason: Kural 6

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Vatan Mahmut Uslu-Ergin Ataman olayıyla ilgili şu fotoğrafı paylaşmış:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk çeyreği 24-13 önde kapattık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iyi basladik umarim sonuda oyle biter

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bo Mccalebb akıyor yine, durduramıyoruz.

40-38 bitti devre. 2. çeyrekteki gibi leş savunma yaparsak, maçın kopması çok uzun sürmez.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

40-38 bitti ilk yarı. Rezalet bir 2. çeyrek geçirdik. İkinci yarı sağlam savunma yapmak lazım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maç çok güzel geçiyor bence. Takımlar geri adım atmıyorlar eğer ikinci yarı hızlı hücuma devam edersek maçı alabiliriz. Bomboş şutları kaçırıyoruz, ilk yarıyı önde bitirebilecek fırsatları elde ettik ama değerlendiremedik. GS'da da el üstünden atmayanı dövüyorlar galiba, ne şutlar giriyor şampiyonluğu bırakmaya niyetleri yok. Ben açıkçası GS'ın pota altının dahaiyi olduğunu düşünüyordum ama ribauntlar dışında pek bir şey yokmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gs evinde pes etmiyor, fener evinde ezerek kazaniyor. serinin basindan beri ayni durum. fakat bu macta savunmalar biraz fazla gevsek. ikinci yari savunmalar sertlesir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

58-60. Emir yanıyor resmen. Bo da dinlendi. Bize mucize lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maçı daha yeni actım bir baktım Preldzic 19 sayı atmıs. Kariyer rekoruna gidiyor heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Maçı daha yeni actım bir baktım Preldzic 19 sayı atmıs. Kariyer rekoruna gidiyor heralde.
    Her türlü atıyor valla, çok fena inanmış da çıkmış parkeye bugün.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

inceden dogramaya basliyor hakemler o geri pasi nasil goremezsin sen

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

obradan suphe etmeye basladim ciddi ciddi. onceki macta ispanyol daha iyi yonetti valla. bu nasil bi baslangictir. 50 kere sahadaki 5i degistirdi. benim basim dondu burada. bo'yu da fazla gec aldi. ne gerek var ki o kadar dinlenmesine.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    inceden dogramaya basliyor hakemler o geri pasi nasil goremezsin sen
    Arif orada karar doğruymuş, ribaund mücadelesi olunca geri pas olmuyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

obraya inanamiyorum, adamlar ne zaman zona gecseler cozum uretemiyoruz. elinde 50 tane sutor var hala iceriyi zorlatiyor. 1-2 atisin girse onlar da acilacak, her mac ayni sey.

2 dakka kalmis, atislara basladi bizimkiler. gec kaldiniz artik.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fark olan maçta üst üste üçlüklerle fark 6'ya kadar indi rahat maç haram bize.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasarayi tebrik etmek lazim, bu kadroyla seyircisiz bir mac olsa dahi kazanmasini bildiler. fenerbahcenin bu sartlarda kazanmasi gereken bir macti. obra hayal kirikligi yaratti. galatsarayin istedigi gibi oynadi ve kaybettik.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beklediğim mucize gerçekleşti resmen, biz çok iyi başladık son çeyreğe, Fenerbahçe de arka arkaya atışları kaçırdı.

Federasyonun adeta bir tarafından element uydurur gibi bize özel yarattığı kurallara rağmen kazanmak güzel oldu.

Bugünü bekleyip Fenerbahçe'ye verilecek cezayı açıklamayan TBF bakalım şimdi ne yapacak? Muhtemelen ceza vermezler çünkü bizim yönetim basiretsiz, aciz kalıyor. Rahatlıkla para cezası ile geçiştirebilirler tepki gelmeyeceği için.

Son 13 senede TBL final serisinde Abdi İpekçi'de maç kazanmadan şampiyon olan takım yokmuş. (2000-01 sezonu finali hariç, o seride maçlar başka salonlarda oynanmış.) Bakalım bu istatistik tutacak mı yine?

Sonuçta final, ceza gelse de gelmese de ev sahibi avantajıyla Fenerbahçe favori. Şampiyonluk benim için play-off başından beri sürprizdi zaten, olursak çok şaşırırım. Umarım güzel bir final olur.

Bu arada yanlış görmediysem Ali Koç maçtaydı. Yönetici değil, kadın değil, çocuk değil. Hangi sıfatla maçı izleyebiliyor? Aklı başında denilen adamlar bile kural tanımayacaksa bu iş yaş.

5. maç ile ilgili resimler vardı zaten de, video geldi şimdi de.

http://www.youtube.com/watch?v=7p6hQ...ature=youtu.be

Yorumu siz yapın.
    Last edited by uAburak89 : 17.Haziran.2014 at 01:12

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Obra bu takımın hocası değil. Bu şampiyonluğu bu şartlarda aldırması lazımdı. Eğer olurda kaybederse mutlaka göndermeliyiz. 3 maç oynandı 3ünüde kaybetti.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çocuklar inandı kazandık. Şampiyonluğu büyük ihtimal veririz ama tek istediğim şu maç ilk çeyrekten kopmasın artık yeter arkadaş. Sonuna kadar mücadele ettiğinizi görelim yenilirsek bile canınız sağolsun tek istediğim bu son topa kadar savaşırız umarım son maçta.

Sayfa 27 / 29 İlkİlk ... 172526272829 SonSon

Mesaj Yetkileri