Aslında belli değil daha gelip gelmediği.Stoch içinde Fenerde oynamam kesinlikle Galatasaray'a gelmek istiyorum haberleri çıkıyodu adam Fenerbahçeye gitti.
Printable View
Aslında belli değil daha gelip gelmediği.Stoch içinde Fenerde oynamam kesinlikle Galatasaray'a gelmek istiyorum haberleri çıkıyodu adam Fenerbahçeye gitti.
Yanlız Galatasaray aldıgı yabancıların hepsini 1 sene oynadıktan sonra ertesi sezon gönderiyor. Böyle başarı gelir mi bilemiyorum ama istikrar sağlanmalı yabancı kadrosunda en azından 3 sene.
http://www.footballuser.com/Formatio...tasaray_SK.jpg
Bu diziliş hücumda çoğalmamız için daha iyi olmaz mı DMC'yle oynamak yerine..
Keita ve Elano kaynak yaratılmak için satıldı. Meira,Leo Franco'nun performanslarını anlatmaya ihtiyaç yok sanırım :)
Hayır oyuncu oynamıyosa onu niye takımda tutsunlar ki asıl yanlış olan oyuncunun ya ismine bakılarak alınması ya da 2-3 gün izleme ile oyuncuyu almak.Leo Franco GS'nin kaç maçını kurtardı kadroda kalsın mesela ya da Meira aynı şekilde,Lincoln aynı şekilde niye tutalımki
Zorunlu Açıklama: Vatan Gazetesi
Bugünkü Vatan Gazetesi’nin spor sayfasında yine baştan sonra asılsız bir haber yer almıştır. Yalımcan Sarpyel imzasıyla yayınlanan haberde Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı sporcumuz Arda Turan’ın “En geç 1 hafta içerisinde, İtalya’ya transfer olacağı” iddia edilmektedir.
Alışkanlıklarını yalanla değiştiren, haberciliği kişisel egolarını tatminle karıştıran, okuru hiçe sayıp çalıştığı gazete sayfalarını kendi dünyalarına sermaye yapan zihniyet; bu uğurda bir camiayı her an lekelemeyi hedef ve görev edinmiş yayıncılık anlayışıyla artık çirkinlikte sınır tanımayacak konuma ulaşmıştır.
Haber adı altında rüya tabirlerini geride bırakacak senaryolarla, trajı ne olursa olsun ulaştığı kitleyi düşünmeden rating gazeteciliği peşinde koşanlar bir gün kendi arşivleri tarafından sorgulanacaklarını göz ardı etmektedirler.
Hiçbir dayanağı olmadan tamamen spekülatif ve kurgusal bir haber yapmanın başka türlü izahı yoktur.
Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmeyeceğine inanıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Elano'nun satılmasını hiç bu kadar isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi..
Scoutgs'de hala Rosicky Galatasaray'da haberi duruyor. Bu adamlar ya yüzsüz ya da inanılmaz eminler bu olaydan :)
Aldığı yabancıları kar ederek satan tek kulüp Galatasaray şu anda.O yüzden elde tutmanın manası yok.
Rosicky olmuyosa elanoyu satmasın bence gs bu sene ledesma ve lorik cana geldi arkasına geçen yıl tam mevkisinde değildi kanımca ileride daha rahat olacak bu sene daha faydalı olacaktır
Scoutgs görüştüğümüz isimleri yazdı şuana kadar ama bitti dediği isimlerin hepsi bitti. Sadece Kallström transferinde oyuncuyla anlaşıldı diye haber yaptılar olmayınca da tepkiler yüzünden sadece biten transferleri açıklayacaklarını söylediler.. Ama Rosicky'yle Galatasaray hiç görüşülmedi deniyor. Bu site de kumar oynamıyor herhalde yani düşünmüyorum bu kadarını.
Şuan sportsTv'de Roma'nın Baptista için 5 Milyon €luk teklifi kabul ettiği söylendi sanırım Baptista gelecek.
Baptista gelecek bence de.Osman Tanburacı da ısrarla yazdı yazılarında Baptista'nın alınabileceğini.2-3 kez belirtti.
Ntvspor Rosicky'nin menejeriyle konuşmuş, herhangi bir teklifin gelmediğini ve 2 yıl daha Arsenal'de kalıcak demiş.
Ben de sanmıyorum Rosicky'nin geleceğini fakat Baptista olursa gayet güzel olur..
Baptista ve Ledesma'yı bekliyoruz.Transferde çok geç kalındı.Artık bizi bu 2 transfer paklar.
Salı gününe kadar açıklanır büyük ihtimal transferler Elano satıldığı taktirde.
Bu arada beyler içinizi ferah tutun Yalçın Dümer Baptista'yı da söylemedi bakarsınız 3ü de gelir artık 2. resmi siteyi Yalçın Dümer olarak görüyorum :zuhaha
Kim geliceksede yarin aciklanir artik , sali gunu listeler verilecekmis uefa ya
Fossa ve Scout salı'ya kadar açıklanacak dedi :zuhaha
Yeter Yalçın'a yüklenme bu kadar :D Yine gülmeye başlıyorum http://www.main-board.eu/images/main...smilies/72.gif
Her turda liste yenileniyor gruplara kadar.
Alınıyo tarihide transfer sezonu bitmeden hemen önce olması lazım ama bu kadro ile Karpaty karşısında ne yaparız bilinmez...
Şaka yapıyorsun heralde :) Bu kadro karpaty ye normal şartlarda fark atar.
bu kadroyla bile yeneriz
bu tür muhabbetleri sohbet alanında da yapabilirsiniz.
lütfen konu dışına çıkmayınız.
Peki diyelimki Uefa daki rakibini sallamiyor GS , su anki kadromuzla eleriz diye dusunuyor , peki ya lig ? onumuzdeki c.tesi lig basliyor , zaten gec kaldik transferlerde bu adamlar gelicek takima alisicak , dahada erteleyemezler transferleri bu sali ya kadar aciklarlar hemde UEFA listesine eklerler
Aynen salıya yetiştiremeyeceklerse zaten ne anlamı kalıyor ?
Rosickynin gelmemesi belkide Baptistanın gelmesine vesile olur , ve de gelirse Baptista bu ligi domine eder , istediğin yere de koyarsın taş gibi oynar her mevkide ileride. Hayırlısı olsun bakalım.