Sayfa 279 / 1204 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
8,341 ile 8,370 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tartıştığıınız konunun kaynağının Fanatik olduğunun farkında mısınız acaba ben sanmıyorum Wenger'in öyle bir açıklama yaptığını yapsa daha büyük yer bulurdu basında sonuçta direk isim vermiş
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    tartıştığıınız konunun kaynağının Fanatik olduğunun farkında mısınız acaba ben sanmıyorum Wenger'in öyle bir açıklama yaptığını yapsa daha büyük yer bulurdu basında sonuçta direk isim vermiş
    Bende onu diyorum işte. İngiliz basınına veya kulüp sitesine demeç verdiği haberi bulun, sonra konuşun. Rosicy ile ilgili bir sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal'in resmi sitesinde var bu haber..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Arsenal'in resmi sitesinde var bu haber..
    ben Wenger'in öyle bi açıklamasını bulamadım eğer bulduysan link verebilir misin ??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmişi silmediysem atıyorum hemen

edit: http://www.arsenal.com/news/news-arc...t-for-a-trophy

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arsen Wenger'in kadrosunun Campbell, Gallas ve Silvestre'yi kaybeden soyunma odasının en tecrübelisi gibi bi şey diyor ama Wenger'in direk Rosicky ile ilgili bir sözü yok

edit: yani burda söylendiği gibi bi söz yok

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    WENGER DE BIRAKMIYOR!

İngiliz basınına Rosicky'yle ilgili demeç veren Arsenal Menaceri Arsene Wenger de Çek oyuncuya bu sene farklı roller vereceğini belirterek, "Gallas, Campbell ve Silvestre gibi tecrübeli oyuncular takımdan ayrıldı. Ekibimizdeki gençlere ağabeylik yapacak en önemli isimlerin başında Rosicky geliyor. Ona bu sene çok iş düşecek” dedi. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, Çek yıldızdan vazgeçmek zorunda kaldı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/202543/?takim=108

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ht-season.html

Sadece Gibbs ve Wilshere ile ilgili açıklama yapmış ve şampiyon olabiliriz gibisinden bişyeler demiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Tomas Rosicky has won a trophy with every club he's played for - except Arsenal. This season, the Czech international is determined to put that right.

Ve buradan anlıyoruzki Rosicky Arsenalde kupa kaldırmak istiyor. Tabi bunları söyledikten sonra takımdan ayrılamazmı? Gayet tabi ayrılabilir. Bunu da zaman gösterecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizimkiler de Arda kupa almadan hiçbir yere gitmeyecek diyorlar ama Arda'ya sene başında istenen fiyat verilse gidiyordu. Bu Galatasaray'ın elini çabuk tutması için bir gözdağı da olabilir yalnız.. Çünkü bu transferlerin gerçekleşmesi için Elano'nun satılması lazım Elano'nun satışı da gecikirse Arsenal Rosicky yerine gerekli transferi yapmakta gecikir. Anderlecht de Polak'ı Galatasaray'a satıyoruz demişti resmen. Ayrıca bu transfer gerçekleşmezse Elano satıldığı halde scoutgs'nin sonu olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Rosicky gelmesin zaten Baptista ve Ledesma bize yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rosicky Baptista'dan çok daha fazla yarar sağlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Rosicky Baptista'dan çok daha fazla yarar sağlar..
    Galatasarayin alicagi ''AMC'' forvet arkasi oynamiycak bunu unutmamak gerek , kariyerine dmc olarak basliyan baptista kesinlikle Galatasaray'in takim savunmasindada yarcimci olucakdir ve ataklarda birebir etkili olabilicek bir oyuncu ayrica fiziki gucu ve kapasiteside ekstrasi , Rosicky den kat kat daha yararli olur , ayrica Forvet oyniyabildiginide unutmamak gerek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Tomas Rosicky'nin ağabeyi ve menajeri Jiri Rosicky, NTVSPOR'a konuştu. Çek futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada Galatasaray ile Rosicky için hiç görüşmediğini söyledi.

Bir süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Arsenal'in Çek futbolcusu Tomas Rosicky'den Galatasaray'a kötü haber geldi. Çek yıldızın menajeri Jiri Rosicky, Galatasaray ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Jiri Rosicky sarı kırmızılı kulüp ile sadece Milan Baros'un sözleşmesinin yinelenmesi amacıyla görüşmelerde bulunduklarını ancak Tomas Rosicky'nin transferinin gündeme gelmediğini belirtti. Çek oyuncunun menajeri ayrıca Tomas Rosicky'nin önümüzdeki 2 yıl boyunca Arsenal ile anlaşmasının bulunduğunu ve bu yıl da İngiliz kulübünde kalacağını ifade etti.
    ScoutGS yalan oldu

ledesma'nın ablası da çıkıp konuşmasa bari.. yalandı hacılar hemen inanıyorsunuz siz diye..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben dedim hiç birşeye güvenmeyin diye çoğunuz yazdınız scoutgs ikinci resmi site falan diye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık diyorum sadece. Scoutgs'ye gerçekten 2. resmi site gözüyle bakardım ama hepimiz toplucanak yalan olduk

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Rosicky, Ledesma, Baptista'dan 2si yarın yada salı gününe açıklanacak Elano gönderildiği takdirde .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rosicky'yi hepsinden çok isterim. Rijkaard Rosicky gelirse 4-2-3-1 oynar 4-3-3'te diretmez bence.. Transferi de ona göre istiyordur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Şahsen bana Rosicky'mi Baptista'mı denirse kesinlikle Baptista derim.Bu kararımda Rosicky'nin medayada çıkan haberleri kesinlikle etkili değil.Neden derseniz bizim zaten Rosicky tipinde sağlam bi oyuncumuz var.'' KEWELL''.Baptista daha çok gole dönük ve Baros'u tamamlayabilcek bi oyuncu.Sevilla'da ki formu yakalarsa TSL'ye sığmaz patlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

%99.999999 geliyordu Rosicky

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Aslında belli değil daha gelip gelmediği.Stoch içinde Fenerde oynamam kesinlikle Galatasaray'a gelmek istiyorum haberleri çıkıyodu adam Fenerbahçeye gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    %99.999999 geliyordu Rosicky
    kalan 0,000001 ihtimal gerçekleşti demekki

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    demekki kalan 0,000001 ihtimal gerçekleşti demekki
    harika !.........

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yanlız Galatasaray aldıgı yabancıların hepsini 1 sene oynadıktan sonra ertesi sezon gönderiyor. Böyle başarı gelir mi bilemiyorum ama istikrar sağlanmalı yabancı kadrosunda en azından 3 sene.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu diziliş hücumda çoğalmamız için daha iyi olmaz mı DMC'yle oynamak yerine..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Yanlız Galatasaray aldıgı yabancıların hepsini 1 sene oynadıktan sonra ertesi sezon gönderiyor. Böyle başarı gelir mi bilemiyorum ama istikrar sağlanmalı yabancı kadrosunda en azından 3 sene.
    Keita gitti sadece şuan ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Keita gitti sadece şuan ?
    Meira , Keita , çok büyük ihtimalle Elano .......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keita ve Elano kaynak yaratılmak için satıldı. Meira,Leo Franco'nun performanslarını anlatmaya ihtiyaç yok sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Hayır oyuncu oynamıyosa onu niye takımda tutsunlar ki asıl yanlış olan oyuncunun ya ismine bakılarak alınması ya da 2-3 gün izleme ile oyuncuyu almak.Leo Franco GS'nin kaç maçını kurtardı kadroda kalsın mesela ya da Meira aynı şekilde,Lincoln aynı şekilde niye tutalımki

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Zorunlu Açıklama: Vatan Gazetesi

Bugünkü Vatan Gazetesi’nin spor sayfasında yine baştan sonra asılsız bir haber yer almıştır. Yalımcan Sarpyel imzasıyla yayınlanan haberde Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı sporcumuz Arda Turan’ın “En geç 1 hafta içerisinde, İtalya’ya transfer olacağı” iddia edilmektedir.

Alışkanlıklarını yalanla değiştiren, haberciliği kişisel egolarını tatminle karıştıran, okuru hiçe sayıp çalıştığı gazete sayfalarını kendi dünyalarına sermaye yapan zihniyet; bu uğurda bir camiayı her an lekelemeyi hedef ve görev edinmiş yayıncılık anlayışıyla artık çirkinlikte sınır tanımayacak konuma ulaşmıştır.

Haber adı altında rüya tabirlerini geride bırakacak senaryolarla, trajı ne olursa olsun ulaştığı kitleyi düşünmeden rating gazeteciliği peşinde koşanlar bir gün kendi arşivleri tarafından sorgulanacaklarını göz ardı etmektedirler.

Hiçbir dayanağı olmadan tamamen spekülatif ve kurgusal bir haber yapmanın başka türlü izahı yoktur.

Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmeyeceğine inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Mesaj Yetkileri