Olmazsa bu gece bi toplantı yapalım güzel olur.Bakın grup demiyorum toplantı. :D :D
Printable View
Olmazsa bu gece bi toplantı yapalım güzel olur.Bakın grup demiyorum toplantı. :D :D
Serhat ben olurum :D :p
Serhat gelecem diyordu Kafe'ye daha gelmedi mi? :D Emre abi sen sen ol yeter. :D
Bu arada Batu imzanda "evlatları" olacak yanlış yazmışsın;;):)
Aslında Emre'de iyiydi ama :p :D
Şu duruma bir açıklık getirelim ben kıza Meksikalıyım dedigimde beni sattınız haliylede kız ilişkinin yalanın üstüne kurulamayacagını anladı ve ayrıldık olay bu kaçma falan yok. :D
O zaman bu gece toplanıyoruz Çaylar şirketten..
Serhat bunları yıllardır yazıyorsun sen. :D Meksikalı Serhat. :D
Arada kariyerimize bir seyler yazin yahu...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=44177
İşte gececilerden biride geldi.Adamım çok iyi konuşuyor Almanca.
Günaydın. :p
Heytttt dağılın bakayım :p :D
Aslında kız cevap vermişti bence sen dayanamadın. :n: :n:
Serhat ne derse o aksini iddia etmeyin; hayatınızdan olursunuz. Değil mi Küçük Polat ?
Monica mıydı onun adı?:D Sizlerden duydum da ordan biliyorum, yoksa konuşmuşluğum yoktur...:D
Yaa Monica'nın fotorafında yanında bir kız vardı güzel sarışın ben o kızı başka bir sitede kıyafetsiz şekilde çekilmiş fotolarını buldum hatta birilerine gönderdim ama kime hatırlamıyorum :D
Hayır yahu, ben baktım, beğenmedim çıktım. Bir de kuzeni mi ne vardı değil mi?:D
Valla ben kızın Estonyalı olduğunu hatırlıyorum. :D :D
Ben ufaktan kaçıyorum gençler.
İyi geceler hepinize.
Bir ben hatırlamıyorum bişey. Demekki en masum benim. :) Serhat ben o resmi kime gönderdiğini biliyorum. :) Üç yukarıda. :)
Hoşcakal Emre abi. Görüşmek üzere. ;)
İyi geceler Emre...
Batu sen nerden biliyorsun?:D
Serhat denilince akla birden Serkan geliyor da o yüzden. :D Artık bilemem. Ağır beyfendilik yapıyorsun kızların yanında sonra tabii kızlar hemen senin yanına. :) Senin taktikte güzel. :)