Olmazsa bu gece bi toplantı yapalım güzel olur.Bakın grup demiyorum toplantı.![]()
![]()
Olmazsa bu gece bi toplantı yapalım güzel olur.Bakın grup demiyorum toplantı.![]()
![]()
Serhat ben olurum![]()
![]()
Serhat gelecem diyordu Kafe'ye daha gelmedi mi?Emre abi sen sen ol yeter.
![]()
Bu arada Batu imzanda "evlatları" olacak yanlış yazmışsın![]()
So what?
Saike
Aslında Emre'de iyiydi ama![]()
![]()
Şu duruma bir açıklık getirelim ben kıza Meksikalıyım dedigimde beni sattınız haliylede kız ilişkinin yalanın üstüne kurulamayacagını anladı ve ayrıldık olay bu kaçma falan yok.![]()
O zaman bu gece toplanıyoruz Çaylar şirketten..
Serhat bunları yıllardır yazıyorsun sen.Meksikalı Serhat.
![]()
Arada kariyerimize bir seyler yazin yahu...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=44177
İşte gececilerden biride geldi.Adamım çok iyi konuşuyor Almanca.
Günaydın.![]()
Heytttt dağılın bakayım![]()
![]()
Aslında kız cevap vermişti bence sen dayanamadın.![]()
![]()
Serhat ne derse o aksini iddia etmeyin; hayatınızdan olursunuz. Değil mi Küçük Polat ?
Monica mıydı onun adı?Sizlerden duydum da ordan biliyorum, yoksa konuşmuşluğum yoktur...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yaa Monica'nın fotorafında yanında bir kız vardı güzel sarışın ben o kızı başka bir sitede kıyafetsiz şekilde çekilmiş fotolarını buldum hatta birilerine gönderdim ama kime hatırlamıyorum![]()
Hayır yahu, ben baktım, beğenmedim çıktım. Bir de kuzeni mi ne vardı değil mi?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla ben kızın Estonyalı olduğunu hatırlıyorum.![]()
![]()
Ben ufaktan kaçıyorum gençler.
İyi geceler hepinize.
Bir ben hatırlamıyorum bişey. Demekki en masum benim.Serhat ben o resmi kime gönderdiğini biliyorum.
Üç yukarıda.
Hoşcakal Emre abi. Görüşmek üzere.![]()
İyi geceler Emre...
Batu sen nerden biliyorsun?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serhat denilince akla birden Serkan geliyor da o yüzden.Artık bilemem. Ağır beyfendilik yapıyorsun kızların yanında sonra tabii kızlar hemen senin yanına.
Senin taktikte güzel.
![]()