Az önce Ahmet Çakar çok güzel birşeye değindi.
İlk 8 de bulunan takımlardan Beşiktaş hariç diğerlerini yenememişiz. Galatasaray maçında kaybettik yine saldırılmaya başlandı havası var Aykut Kocaman'a ancak bazı konular da insanlar haklı.
Duygusal bakmamak gerek artık bu işe benim kendi açımdan rahatsız olduğum bir çok konu var ;
- Skor ne olursa olsun dakika 60-65'e kadar oyuncu değiştirilmiyor.
- Yapılan değişiklikler hep aynı Sezer-Baroni, Caner-Stoch, Krasic-Kuyt ezberlenmiş bir senaryo yeni birşey deneme gibi bir amacımız yok. Bu bazen işe yarar ancak bazen yaramaz, bu yapılanların ezber olması rakiplerimizin bize karşı 2 katı önlem alması demektir.
- Sistemsel yanlışlıklar bu kadar kaliteli kadro bana göre doğru kullanılmıyor, biz bir kontra takımı değiliz ancak öyle oynuyoruz. Gol beklenerek atılmaz bizim sistemimiz buna ters bekliyoruz açık verilsin de gol atalım ancak rakibin kaliteli olunca beklerken golünü yiyorsun.
İyi yönleri de olabilir ki var ancak bu kadar önemli 3 madde burada ortada iken ben açıkcası çok da iyi yönlerine takılmam.
Benim görüşlerime zıt kişiler de olabilir hatta var bildiğim de ancak duygusallığı bırakmamız gerek. Aykut Kocaman görevinden ayrılınca bana para gelmeyecek sonuçta :)
Ben de herkes gibi takımımın taraftarıyım ve görüşlerim bu şekilde.Belki bu gün kazansaydık bunları yazmayacaktım ancak kazanamadık zaten bu sistem bu olgu ile de kazanmamız çok çok zor..