http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307855SXQ
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307885SXQ
Ne fark eder ki , Caner'in demediği gün gibi açıkken cezayı almadı mı Meireles de alır.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307855SXQ
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307885SXQ
Ne fark eder ki , Caner'in demediği gün gibi açıkken cezayı almadı mı Meireles de alır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yalan haber uzmanı Esat Dergi haberinin kaynağı ne ? Bizzat kendisi mi konuşmuş bu isimlerle.
Ayrıca diyelim ki doğru, 1000'de 1 ihtimal bu tabii, e ne olacak yani ? Yapmamıştır demek için 3. şahıslardan fikir alınması kadar saçma bir şey yok, olay oyuncu ve hakem arasında. İkisi de yapar savunmasını, karar verilir.
benim görüşüm şudur ; tek doğru olarak hakemin raporunun kabul edilmesi saçma. oyuncuya söz hakkı verilmiyor. Aynı şey Canerde oldu işte. hakem raporu öyle diye değişmedi , neymiş ek rapor sunması gerekmiş hakemin. üstüne itiraf bile vardı. 'Lan' kelimesini ben kullandım dedi Veysel . (Lan küfür olarak kabul edildi ama Veysel cezasız kaldı ) Garip bir ülkede yaşıyoruz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bazı itirazlar duruşmalı yapılmıyor mu ? Yani ceza geldikten sonra illa ki tahkime gidilecek. Ayrıca hakem niye iftira atsın, basının yazdığı şeyler doğru olmayabilir rapor hakkında spekülasyon yapıyor olabilirler. Meireles zaten konuştu, Esat'ın masa başı haberlerine gerek yok. Bu haberlere bakarak az ceza beklentisine girerseniz aksi durumda hayal kırıklığı olması normal tabii.
Caner olayında TFF berbat bir tutum sergiledi. Orada Veysel'in de hatası var yalnız, sözünün arkasında durmuş olsa bence Caner ceza almazdı.
Meireles çok güzel şeyler söyledi.Villas Boas ve Fernando Torres'in de söyledikleri güzel![]()
duruşmalı yapılıyor mu bilmiyorum ama en net örneğinde Caner var ortada hakemin raporundan dolayı. Meireles rapordaki suçlamaları reddediyorum, gereken hukuki yollara başvuracağım diyor. yani rapor bir bakıma kesin bence. Şimdi şöyle düşünüyorum; Caner olayında raporda yazıyor diye ceza vermeden geçemeyen TFF , aksini Meireles için yapar mı hiç sanmıyorum. hatta imkansız. Meireles'in durumu Caner'e göre daha ağır bence. Tahkimde inse inse 1 maç iner , ötesi olmaz.
ve benim beklentim yok zaten5 maçtan az ceza alması benim için sürpriz olacak.
Bence dün Aziz Yıldırım'ın konuşmasının devamı Meireles'in konuşması. Bir takım iddialar var falan demiş dün Aziz Yılırım, kesin olduğunu sanmıyorum raporun ben hala. Hukuki yol kısmı da baskıyı arttırmak için, gerçekten başvurur tabii ki ama ortada görüntüler var Caner olayı gibi değil ki bu. O gün maçı izlerken kimse anlamamıştı, bunda ise Türk insanına göre net olan şeyler var. Kimse zaten çıkıp da evet yaptım o manada şeyler demesini beklemiyordu herhalde ?Bence de 4-5 maç ceza alacak ve bu normal olacak, basındaki gibi 8-10 falan imkanı yok.
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim#
Daha önce yazildi mi bilmiyorum ama bu videoda 3.26 da tükürmedigi ama hakeme ingilizce son of a bitch dedigi gözüküyor.
Tükürmediği çok net. Haftalardır tükür diye iftira atmak ne kadar kolaymış bunu da öğrenmiş olduk.
Fırat Günayer @firatgunayer Son dakika!!!! PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Meireles'e 11 maç ceza verdi... (Beyaz Tv)
(/s)
Offff 11 maç rekor oldu sanırım. Bildiğin sezonu kapattı adam.
FM Gazetesi
Kaynak Beyaz Tv ya.![]()
11 maç yerinde bir ceza.Az bile olabilir yaptığı onca şeyden sonra.
doğruysa yazıklar olsun.
Doğruymuş. :S
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=16947FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına
Çok fazla bence, büyük haksızlık.
Tribun Dergi @tribundergi
PFDK, Galatasaray - Fenerbahce macinda kirmizi kartla oyundan cikan Meireles'e 11 mac ceza verdi.
11 miş Ntvsporun hatası![]()
discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"
Yazıklar olsun başka söylenecek bir şey yok.
Bana kalırsa da çok olmuş. 11 maç nedir yahu??
FM Gazetesi
Bence de yazıklar olsun.Sorumsuz davranışlarıyla hem kendini hem takımını yaktı.
@firatgunayer
!!! PFDK, Meireles'e 11 maç ceza +20 bin lira para cezası verdi..Ceza sebebi: Hakeme tükürmesi ve ihraç sonrası hakeme yönelik hareketler..
FM Gazetesi
Söylenecek söz kalmadı artık.. Kimse kusura bakmasın da böyle insanlar var olduğu sürece Futbol şiddet ve holiganlık olarak kalacaktır..
3e indirirler dicem de onu irkcilik yapinca veriyorlardi. Sadece hakemin annesi hakkinda aciklamalar yapti 5-6 kafidir.
Şu kısmı görmemişim, ceza 11 + 1 oluyor ntvspor o yüzden 12 diyor yanılmıyorsam.Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına
Lig Tv'deki videoda tükürme falan göremedim, bu video ile yapılacak itiraz sonucu düşer bu ceza, düşmeli yani adalet varsa.
tükürme denmiş de nerede tükürmüş bir göstersinler.
Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.11 maçın ilki kupada gitti sanırım ?
Tamam 11 maç belki de fazla ama o hareketlerden sonra o armayı bin kere de öpse kendini affettiremez bana bu kalitedeki bir futbolcunun takımını bu kadar maç yalnız bırakmaya hakkı yok.
Ben 6-7 maç diyordum ve ona bile çok diyen FB'li arkadaşlarım vardı; fakat 11 maç aklımın ucundan bile geçmedi.
Çok olmuş bu ceza bence.
Ederi en fazla 5-6 maç ceza bunun.. Tükürme nerde yahu? O pozisyonun 5 açıdan tekrarı var, hangisinde tükürmüş hakeme.. Meireles tükürmedi ama ben hepinizin şerefine tükürüyorum, haysiyetsizler..