Şu orijinal olduğunu belli eden bandrollerden değil mi o?
Printable View
Şu orijinal olduğunu belli eden bandrollerden değil mi o?
Resmini nereden bulabiliriz? :)
tek kaşlı kızgın kanarya da var :D tek kaş kanarya mı oluyor acaba? o kanaryayı simgeliyorsa alttaki şeyler ne? çok gereksiz ya...
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9826
burda sağda büyütüyor formayı öyle bakabilirsin
düzenleme
formam geldiğinde göndereceğim burak
bu biraz daha büyük sanırım
http://b1208.hizliresim.com/10/1/bb2p1.jpg
Uzun bi aradan sonra bugün takımı izlicem sezona bi galibiyetle başlarız inşallah
Aynen gelsin artık maç saati :) taraftar hiç susmasın vurun kırın parçalayınnnnnn diye inlesin stad :)
KaynakQuote:
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın açıklamalarında Havuz Sistemini tek taraflı olarak sona erdirme beyanı bulunmamaktadır.
Hep ben Fener'e para kazandırdım sıra sende Fener. :D Haydi Handikap. :D
Konuk takım tribünün alt kısmı taraftarımız için satışta
Fenenerbahçemizle Romanya’nın Vaslui takımları arasında bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu ilk maçı için, Migros Tribünü’nde yer alan konuk takım tribününün alt kısmı da taraftarlarımız için satışa sunuldu.
Geçtiğimiz hafta içinde satışa çıkarılan Vaslui maçı biletlerinin yüzde 90’ı tükendi. Gişelerden halen, kalan bir miktar Fenerium Alt Tribünü bileti satılıyor. Kale arakası biletlerinin tamamen tükenmesi üzerine, statta rakip takım seyircisi için ayrılan tribünün alt kısmı da taraftarlarımız için satışa sunuldu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuk takım tribünü, Migros Tribünü’nün sağ köşesinde yer alıyor.
Şike davasındaki tahliyelerin ardından özellikle Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ekseninde devam eden çatışma giderek şiddetleniyor.
Son olarak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşma Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü. Yıldırım, Galatasaray ve Trabzonspor'a yönelik birçok suçlamada bulunurken, "Biz şerefsiz değiliz, şike yapmadık" ifadelerini kullanmıştı.
CANLI YAYINDA BAŞKANA ÇAĞRI
Aziz Yıldırım'ın Türkiye gündemini sarsan konuşmasında hakkındaki askerlikle ilgili iddiaları 'iftira ' olarak değerlendirmesi, Mehmet Baransu'yu kızdırdı.
Katıldığı canlı yayın programındaYıldırım'a ilginç bir çağrıda bulunan Taraf yazarı Mehmet Baransu "Aziz Yıldırım'ın onuru gururu varsa gelsin canlı yayında 2 tane bacağını ölçelim." dedi.
AZİZ YILDIRIM'IN BACAKLARINI ÖLÇELİM
Baransu şunları söyledi; "Aziz Yıldırım konuşmasında askerlikle ilgili iddiaları da konuştu. Ve çürük raporunun iftira olduğunu söyledi. Canlı yayında ben Aziz Yıldırım'a sesleniyorum. Biraz onuru ve gurur varsa gelsin, canlı yayında iki tane bacağını ölçelim. 7 santim kısa mı değil mi? Tüm Türkiye görsün. Ve o 7 santimlik kısa bacak için alınan raporun kim adına alındığını tüm Türkiye görsün. Fenerbahçe TV'de de ölçebiliriz. Aziz Yıldırım'ın bacağı 7 santimetre kısa mı değil mi ölçelim"
Milliyet
Fenerbahçeli taraftarların hem yeni sezon formalarına hem de bugün oynanacak olan Vaslui maçı biletlerine hücum etmesi, yöneticileri mest etti. Cuma akşamı tanıtımı yapılan yeni sezon formalarına hücum eden ve ilk gün 105 bin satış yapılmasını sağlayan taraftarların bu ilgisinin azalmadan sürdüğü belirlendi. Şükrü Saracoğlu Stadı içindeki Fenerium mağazlaarı dün yine en kalabalık günlerinden birini yaşarken, satışın 200 bine yaklaştığı belirlendi. Bu arada aşırı sıcaklar ve Ramazan ayında olmamıza rağmen, Vaslui maçı biletlerine ilginin çok yoğun olduğu kaydedildi. Biletix tarafından satışa sunulan biletlerin çoğunun tükendiği sadece Fenerium alt ve üst tribünlerindeki bazı bloklarda yer kaldığı öğrenildi. Taraftarların ilgisinden çok memnun olan yöneticiler, Vaslui karşılaşmasında tribünlerin tamamen dolmasını beklediklerini dile getirdi.
KAYNAK : FANATİK
Formamı aldım dün son anda karar degistirip "Gölge Kanarya" aldım :)
İnşallah bugün kazanacağız.
12 Numara @12numaraorg
Galatasaray'ın yaptığı gibi bayilere gönderilen "sipariş" forma rakamlarını açıkladık. O gün 105 bin idi. Şimdi 170 bin.
12 Numara @12numaraorg
O gün gerçek rakam 33 bin idi, şimdi ise 45 bin seviyelerinde... Aldığımız bilgiler yine Fenerium tarafından alınmıştır.
kim ne kadar forma sattıysa sattı neyin derdindeyizki anlamış değilim
yahu ne alakası var oralarda takılmakla. benim de umrumda değil senin ne düşündüğün ama gülüp geçin diyemezsin.
Ya ne olursa olsun size mi sorucaz neye inanıcagımızı ?
Yalnız o 12numaranın twitter hesabı küçük çocukların elinde gibi geliyo banada çok ciddiyetsiz
Bugün itibariyle HaberTürk TV ve Gazetesine bağlı yorumcu, muhabir, yazar, kameraman ve foto muhabirlerin tesislerimize alınmamasına karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız,
Fenerbahçe Spor Kulübü
iyi oldu habertürk müş
iyi olmuş :)