Sayfa 217 / 447 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şu orijinal olduğunu belli eden bandrollerden değil mi o?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Resmini nereden bulabiliriz?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tek kaşlı kızgın kanarya da var tek kaş kanarya mı oluyor acaba? o kanaryayı simgeliyorsa alttaki şeyler ne? çok gereksiz ya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9826

burda sağda büyütüyor formayı öyle bakabilirsin

düzenleme

formam geldiğinde göndereceğim burak

bu biraz daha büyük sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9826

burda sağda büyütüyor formayı öyle bakabilirsin

düzenleme

formam geldiğinde göndereceğim burak

bu biraz daha büyük sanırım

Bu resmin bana faydası olur. Teşekkürler.

Uzun bi aradan sonra bugün takımı izlicem sezona bi galibiyetle başlarız inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen gelsin artık maç saati taraftar hiç susmasın vurun kırın parçalayınnnnnn diye inlesin stad

Nesil
    2006

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın açıklamalarında Havuz Sistemini tek taraflı olarak sona erdirme beyanı bulunmamaktadır.
    Kaynak

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hep ben Fener'e para kazandırdım sıra sende Fener. Haydi Handikap.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Konuk takım tribünün alt kısmı taraftarımız için satışta

Fenenerbahçemizle Romanya’nın Vaslui takımları arasında bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu ilk maçı için, Migros Tribünü’nde yer alan konuk takım tribününün alt kısmı da taraftarlarımız için satışa sunuldu.

Geçtiğimiz hafta içinde satışa çıkarılan Vaslui maçı biletlerinin yüzde 90’ı tükendi. Gişelerden halen, kalan bir miktar Fenerium Alt Tribünü bileti satılıyor. Kale arakası biletlerinin tamamen tükenmesi üzerine, statta rakip takım seyircisi için ayrılan tribünün alt kısmı da taraftarlarımız için satışa sunuldu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuk takım tribünü, Migros Tribünü’nün sağ köşesinde yer alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Aziz Yıldırım'a meydan okudu

Şike davasındaki tahliyelerin ardından özellikle Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ekseninde devam eden çatışma giderek şiddetleniyor.

Son olarak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşma Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü. Yıldırım, Galatasaray ve Trabzonspor'a yönelik birçok suçlamada bulunurken, "Biz şerefsiz değiliz, şike yapmadık" ifadelerini kullanmıştı.

CANLI YAYINDA BAŞKANA ÇAĞRI

Aziz Yıldırım'ın Türkiye gündemini sarsan konuşmasında hakkındaki askerlikle ilgili iddiaları 'iftira ' olarak değerlendirmesi, Mehmet Baransu'yu kızdırdı.

Katıldığı canlı yayın programındaYıldırım'a ilginç bir çağrıda bulunan Taraf yazarı Mehmet Baransu "Aziz Yıldırım'ın onuru gururu varsa gelsin canlı yayında 2 tane bacağını ölçelim." dedi.

AZİZ YILDIRIM'IN BACAKLARINI ÖLÇELİM

Baransu şunları söyledi; "Aziz Yıldırım konuşmasında askerlikle ilgili iddiaları da konuştu. Ve çürük raporunun iftira olduğunu söyledi. Canlı yayında ben Aziz Yıldırım'a sesleniyorum. Biraz onuru ve gurur varsa gelsin, canlı yayında iki tane bacağını ölçelim. 7 santim kısa mı değil mi? Tüm Türkiye görsün. Ve o 7 santimlik kısa bacak için alınan raporun kim adına alındığını tüm Türkiye görsün. Fenerbahçe TV'de de ölçebiliriz. Aziz Yıldırım'ın bacağı 7 santimetre kısa mı değil mi ölçelim"

Milliyet
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçeli taraftarların hem yeni sezon formalarına hem de bugün oynanacak olan Vaslui maçı biletlerine hücum etmesi, yöneticileri mest etti. Cuma akşamı tanıtımı yapılan yeni sezon formalarına hücum eden ve ilk gün 105 bin satış yapılmasını sağlayan taraftarların bu ilgisinin azalmadan sürdüğü belirlendi. Şükrü Saracoğlu Stadı içindeki Fenerium mağazlaarı dün yine en kalabalık günlerinden birini yaşarken, satışın 200 bine yaklaştığı belirlendi. Bu arada aşırı sıcaklar ve Ramazan ayında olmamıza rağmen, Vaslui maçı biletlerine ilginin çok yoğun olduğu kaydedildi. Biletix tarafından satışa sunulan biletlerin çoğunun tükendiği sadece Fenerium alt ve üst tribünlerindeki bazı bloklarda yer kaldığı öğrenildi. Taraftarların ilgisinden çok memnun olan yöneticiler, Vaslui karşılaşmasında tribünlerin tamamen dolmasını beklediklerini dile getirdi.

KAYNAK : FANATİK

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Formamı aldım dün son anda karar degistirip "Gölge Kanarya" aldım

İnşallah bugün kazanacağız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

12 Numara ‏@12numaraorg
    Galatasaray'ın yaptığı gibi bayilere gönderilen "sipariş" forma rakamlarını açıkladık. O gün 105 bin idi. Şimdi 170 bin.

12 Numara ‏@12numaraorg
    O gün gerçek rakam 33 bin idi, şimdi ise 45 bin seviyelerinde... Aldığımız bilgiler yine Fenerium tarafından alınmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

kim ne kadar forma sattıysa sattı neyin derdindeyizki anlamış değilim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    12 Numara ‏@12numaraorg
    Galatasaray'ýn yaptýðý gibi bayilere gönderilen "sipariþ" forma rakamlarýný açýkladýk. O gün 105 bin idi. Þimdi 170 bin.

12 Numara ‏@12numaraorg
    O gün gerçek rakam 33 bin idi, þimdi ise 45 bin seviyelerinde... Aldýðýmýz bilgiler yine Fenerium tarafýndan alýnmýþtýr.
    12 Numara ise gülün geçin.Kilavuzun karga olmasin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    12 Numara ise gülün geçin.Kilavuzun karga olmasin.
    neye gülüp geçeceğimizi size sormayacağız. mesela ben de ultraslan için aynı şeyleri düşünüyorum belki ama gelip burada yazmıyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

neye gülüp geçeceğimizi size sormayacağız. mesela ben de ultraslan için aynı şeyleri düşünüyorum belki ama gelip burada yazmıyorum.
    Ben ultrAslan'ın Fenev , ezikler ve küfürlü şeyler yazdığını hatırlamıyorum Fenerbahçe hakkında. Fakat 12 numara kurucusunun yaşına göre isim aldığı için aynı şeyleri düşünmeniz garip.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilmiyorum ne düşünüp düşünmediğinizi.Açıkçası umrumda da değil.Bu tip yerlere fazla takılıp hayallerde yaşabilirsiniz ona karışamam ben.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yahu ne alakası var oralarda takılmakla. benim de umrumda değil senin ne düşündüğün ama gülüp geçin diyemezsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yahu ne alakası var oralarda takılmakla. benim de umrumda değil senin ne düşündüğün ama gülüp geçin diyemezsin.
    Hem düşündüğüm umrunda değil hem de gülüp geçin diyemezsin diyorsun.Hangisine inanayım?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya ne olursa olsun size mi sorucaz neye inanıcagımızı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Hem düşündüğüm umrunda değil hem de gülüp geçin diyemezsin diyorsun.Hangisine inanayım?
    istediğin gibi düşün..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ben ultrAslan'ın Fenev , ezikler ve küfürlü şeyler yazdığını hatırlamıyorum Fenerbahçe hakkında. Fakat 12 numara kurucusunun yaşına göre isim aldığı için aynı şeyleri düşünmeniz garip.
    Yaşına göre isim aldı derken ? 12numara taraftarın numarasıdır yaşının 12 olmasıyla bi alakası yoktur hani bunu bilmicek kadar düştünüz mü bilmiyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yaşına göre isim aldı derken ? 12numara taraftarın numarasıdır yaşının 12 olmasıyla bi alakası yoktur hani bunu bilmicek kadar düştünüz mü bilmiyorum.
    Arkadaş ironi yapmış yalnız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    O zaman tesadüf.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Yalnız o 12numaranın twitter hesabı küçük çocukların elinde gibi geliyo banada çok ciddiyetsiz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bugün itibariyle HaberTürk TV ve Gazetesine bağlı yorumcu, muhabir, yazar, kameraman ve foto muhabirlerin tesislerimize alınmamasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,

Fenerbahçe Spor Kulübü

iyi oldu habertürk müş

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

iyi olmuş

Mesaj Yetkileri