Benim anlamadığım nokta şu.. Ligi namağlup bitiririz diyince tespit oluyor da, arkadaşın yaptığı nasıl tespit olmuyor.
Printable View
Benim anlamadığım nokta şu.. Ligi namağlup bitiririz diyince tespit oluyor da, arkadaşın yaptığı nasıl tespit olmuyor.
aboo obradovici tanimasak yedirceksin yani bize :) obradovic asla kaybetmeyi sevmez yani maci birakti falan istemedi falan demiyelim gerçekci olalim.
He deyin geçin beyler nasıl olsa 2 tarafta birbirine söz geçiremeyecek. :)
Form konusunda bir şey diyemem ama Aboo'nun Obradovic ile ilgili dedikleri kesinlikle doğru. Partizan maçında oyuncuları resmen sahada yalnız bıraktı. Bir ara ben çıldırdım, özellikle Kenan sahada saçma sapan işler yaparken müdahale etmedi. Ve takım tam o sırada 9 sayıdan yakalandı ve 9 sayı geri düştü. Bir daha da toparlayamadık.
FB ile ilgili açık bir şekilde ortada olan 3 tane çok önemli konu var. Birincisi savunmada çok rahatız. Barcelona ve Cska maçlarında olan savunma yok şu an. Ve asist konusu, genellikle bire birlere kalıyoruz. 3. ise ribaundlarda çok hata yapıyoruz. Daha dikkatli olmalıyız.
Benim tahminim GS 3 veya 4. sırada çıkar. FB de 2-3-4 arasında değişir.
Maccabi Tel Aviv'i ağırlıyoruz şu anda. 2. çeyreğin sonunda 47-40'lık üstünlüğümüz var. Schortsanitis'in sahada kaldığı sürelerde Maccabi üstün gözüküyordu, ama 2. çeyreğin başında 3. faulünü aldırıp kenara yolladık. 3. çeyrekte bir faul daha aldırabilirsek daha rahat götürürüz.
Tamamen kontrolümüz altındaki maçı son çeyrekteki rezil performansla ellerimizle rakibe verdik. Yazık oldu gerçekten.
Daha da kötüsü Arroyo ve Hairston sakatlandı.
İçerde böyle maçları kaybetmek kötü olur her zaman.
Öndesin kontrol sende , basit hatalar ve rakip galip yazık oldu Galatasaraya.
Arkadaş bu kadar şanssızlık olur mu ya bırakmadı gitti şu sakatlıklar yakamızı.Bu arada içerde 90 sayı yemenin izahı olamaz yakışmadı bize.
arroyanin sakatlanmasi hadi neyse son 3 dakka kalmista malikinin sakatlanmasi bence maçi vermemize sebeb oldu... umarim bir an once biter su sakatliklar..
aboo ben demistim diye yazacaktir simdi :zuhaha
GS dis atislarla maca tutundu bence, aldatici oldu mac icindeki sayi farki. arti tempoyu dusurse daha isine gelebilirdi cimbomun. yuksek tempo maccabiye yaradi. arroyo cok iyi oynadi, domercant da beklenenden fazla katki verdi bu aksam.
Tam kadromuz zaten yenerdi bu akşam bu takımı.İlk yarıyı 7 sayı farkla kapattık ancak 2. yarı ne olduysa ntvspor sağolsun izleyemiyoruz da maçları.Efes'in maçları verip duruyorlar adamlar zaten kötü neyini veriyorsun bırak Fener'le Galatasaray'ın maçlarını verin yahu.Efes fena fark yiyor şuan büyük ihtimal 3 ekibimiz de mağlup kapatacak ilk maçları.
Gs 4. olursa işi yaş Olympiakos gelecek ama rakipleri de zorlu.
adamlar iki kisiyle maci goturuyorlar, spa + print. bu iki adama onlem alamadik. spa cok fazla faul yaptirdi. takimin tamami 2 faulde daha ilk yaridan. salondaki atmosfer de cok gergin, kazanirsak o sahadan sag cikamayiz gibi :D
onlar 1 biz 2 top kaybi yapmisiz. iyi bir takim goruntusu verdik sayilir, onemli bir mac. umarim kazaniriz. 47-40 IY
Bu nasıl bir skordur, şu ikili oyun savunmasını bir türlü beceremedik, aynı şekilde hücumunu da. Bizim kısa oyuncular etrafına hiç bakmıyor, gelen perdeye bodoslamasına dalıyorlar. Özellikle Kenan girince Allah dedim. Obradovic'in önceliğinin ikili hücumlar olması gerekiyor, hem hücumda hem de savunmada.
Maç genellikle beklenildiği gibi geçiyor, Spa vs FB Ulker.
savunmamiz rayina oturdu, hucum yapamiyoruz simdi de. dis sutlar kaciyor hep. onlari atamadikca defanslarini acamayiz.
Spa'yı rahat geciyor Bo daha fazla üstüne oynamalı.
Yahu maçın bitimine kalmıs 4 dk en kritik hucumlar Vidmar'ın yaptıgı hataya bak göstere göstere atıyor pası.
Fenerbahçe yine iyi mücadele etti tebrik ederim.İçeride daha çok zorlarlar Oly'i hatta yenebilirlerde.
95-83 biter. maca ortak olmusken fark yedik. bir tane adamla perisan ettiler resmen. macin sonunda lojevski de ekstrasi oldu. macin hakki bu degildi acikcasi. evimizde averaji da lehimize cevirip yenmeliyiz bunlari, icime oturdu he :D
Elimize tonla fırsat geçti maçı çevirmek için ve hepsini çöpe attık. Bu kadar saçma top kayıpları yapılır mı? Mağlubiyet zaten beklenen bir sonuçtu ama en azından kafa kafaya bitirme şansımız vardı. Bundan sonraki maçlarda benim umudum var ama Barca'yı yenmemiz gerek. Rövanşta da Olympiakos'u yeneriz bence.
95 sayı yedik ama kötü savunma yaptıgımızı düsünmüyorum birkaç kere çok boş bıraktık ama genel olarak iyi savunduk rakip inanılmaz üçlük attı el üstünden yapabilecek pek birşey yoktu.
Ama hücum performansına bakarsak çok saçma top kayıpları yaptık perdelerin hiçbiri işe yaramadı boş şut şansını pek bulamadık dış atıslarda pek etkili degildik ve üstüne pota altında kaçırdıgımız saçma sapan pozisyonlarda eklenince 95 sayı atan rakibe normal olarak yetisemedik.
Ama şunu yine gördük bu takıma kesinlikle 5 numara lazım ne Vidmar ne Zoric istikrarlı bir oyun sergilemiyor arada bir iyi oynuyorlar bu bizim seviyemizdeki bir takım icin yeterli degil.
74-69'dan sonra hiç şut kaçırmadan 95'e ulaşan bir oly takımı vardı. 5 tane üçlük attılar bu sürede. Kleiza saçlarıyla oynamaya devam etsin.
kleiza da fena degildi aslinda, kritik basketler atti zaman zaman. son ceyrek iyi de savunma yapiyorduk ama dedigin gibi spa nin penetreleri ile bombos 5 tane 3luk attilar arka arkaya. spa sadece bu macla asist krali oldu. hele spanin son attigi 3luk abartiydi. :D
yalniz bonsunun neden kavga ettigini cok iyi anladim bu aksam, insani cileden cikaran bir takim bu oly. rakibinin siniriyle oynuyor resmen. oynadiklari oyun cok zevksiz ama 95 sayi atabiliyorlar. enterasan bir takim.
ya birde kotu savunma yapsaydık ne olurdu halimiz diye içimden geçiyor 130 falan yerdik heralde
95 sisik bi rakam, hakki o degildi. son ceyrekte caldigimiz top sayisinin haddi hesabi yok. gercekten iyi savunma yaptik, aslinda macin genelinde oyleydik. onlar da cok sert savunma yaptilar. sahsen takimi cok kotu bulmadim, bu seneki cizgimiz iyi zaten. istanbulda bu takimi yeneriz biz, rahat olun.
zor olacak, orasi kesin zaten. F4 iddiasi icin o maci kazanmamiz sart. top16 seviyesi farklidir, 10 maclik seriyi burda yapamazlar. tek adama endeksli gidiyorlar ustelik, bir yerde tikanirlar. bakarsin spa sakatlanir. o zaman iste tepetaklak asagiya yuvarlanir oly. yenilmeyecek bir takim goruntusu de yoktu acikcasi, sadece cok disiplinliler. bunu kirmamizi gerekicek rovansta.