bayern son 5 dakkada 2-1 e ceviriyordu nerdeyse. bence real munihten cikamaz. adamlar top gostermiyor, real gol atmak icin yine tazi gibi kosmak zorunda rovansta da :n:
Printable View
bayern son 5 dakkada 2-1 e ceviriyordu nerdeyse. bence real munihten cikamaz. adamlar top gostermiyor, real gol atmak icin yine tazi gibi kosmak zorunda rovansta da :n:
Real'in alacağını tahmin etmiştim ancak bu kadar ezileceklerini tahmin etmemiştim. Savunmanın karşıladığı çok top oldu 1 tanesi mutlaka gol olabilirdi Götze'de köşeye vursa 1-1 olabilirdi. Götze ve Müller'in ilk 11 çıkmaması da ilginçti 1 tanesi ilk 11 çıksa belki Munih avantajlı bir skorla dönebilirdi. Munih evinde rahat 2-3 golü bulur Real turu istiyorsa mutlaka gol atmak zorunda işleri çok zor bence hala şanslar eşit 2 eşleşmede de. Geçen sezon ilk maçlardan belli olmuştu finalistler bu sezon çok zevkli gidiyor yarı final eşleşmeleri. Atletico - Real finali istiyorum umarım öyle olur ama ufukta Munih - Atletico/Chelsea görünüyor.
Bayern Munih : Neuer , Dante , Boateng , Alaba , Lahm , Ribery , Robben , Müller , Schweinsteiger , Kroos , Mandzukic
Real Madrid : Casillas , Pepe , Ramos , Coentrao , Carvajal , Bale , Alonso , Modric , Di Maria , Ronaldo , Benzema
Son 15 dakika kaldı maç NTV'den yayınlanacak. Munih alır bu kadroyla Müller bu sefer 11'de golünü de atacaktır.
Bayern alır diyordum ama abim iddaa oynadığından dolayı ilk yarı Madrid alsın istiyorum.
Abi napıyon sen ya :(
Nereden cikti o ramos orada. Kesin taktik bu.
Ramos çivi gibi çaktı kafayı valla hayırlısıyla elenecek şu tiki takacılar.
Evet yine ramos.
Madrid'ten duran toplarin onemi adli belgesel gosterimde
Cok iyi oldu bu. Birde Ronaldo gol atsinda rekor gelsin tam olsun.
Tamam fazla atmasınlar,yeter. :n:
İkinci yarı 4 tane yerleştirir Bayern :zuhaha
Tamam maç geldi tamam yeter Real :n:
Real mütemadiyen gol atıyor :n::n:
Neuer :D
Bu skoru beklemiyordum. Bu saatten sonra çeviremez Bayern zaten.
Top 10 cm ileride sekse Ronaldo 2. golu attiydi. Bayern dagildi.
Herseyin basi savunma abi mancini kalmalı bence :D
Yok artık.Real sürpriz yapar diyordum ama sürpriz degil şov yapıyor adamlar.Gecen sene Alman derbisi oldu finalde bu sene bir İspanyol derbisi olur mu acaba ? :D
Ramos'un kornerden gol atmadigi takim kaldi mi? :zuhaha Gunumuzde kornerden en cok gol atan futbolcularin başında geliyor.
Neler oluyor öyle, Real farka gidiyor. Ribery'nin tokadı, Mandzukic'in dirseği bu maçı 11 kişi zor tamamlar Bayern. Bir de Neuer de kaleyi falan bıraktı fark daha da açılır gibi duruyor.
Bayern Munih değil bunlar maskeyle oynuyorlar. :D Noyer'de batırdı ama 2 tane boş kaleye de atabilirdi Madrid 5-0 falan rahat olurdu maç bildiğin mahalle maçı oluyor. :D
Almanlar klasik olarak turun gittiğini anlayınca çirkinleşmeye başladılar. Daha zevkli oluyor böyle :)
Maç çok zevkli yalnız ben çok eğleniyorum :)
Bayern hiç bozmasın taktiği geri pasa yan pasa devam, topla oynama %85 olunca Real Madrid düşüyor beyler.
Şu Guardiolanın bayernini Mourinho hocam dağıtacaktı ama kısmet Real Madrideymiş.
Bayern'in kaleyi bulan şutu yok fena ezildiler ilk yarı ikinci yarı biraz daha toparlar ancak tur gitti zaten
Erken şampiyonluk sonrası fena salmış Bayern, havaya girmişler resmen. Robben'e ayrı bir top lazım zaten.
Dortmund ne büyük takımmış be bir kez daha anladım. :)
bayerni bugun pep kurmamis, on liberosuz cikmaz pep. baskan el atmis takima, belli :D
Almanlar işi iyice çirkefliğe vuruyorlar maçın ilk dakikasından bu yana. Bale'a 100 mn etmez diyenler utansın :)