Onca insanı bu kadar büyük beklentilere soktular.Bakalım bundan sonra ne yapacaklar?
Printable View
Onca insanı bu kadar büyük beklentilere soktular.Bakalım bundan sonra ne yapacaklar?
Baptista gelse bari madem bu transferler yatti.
Polak'ın menajeri açıkladı!
Galatasaray'ın gündemindeki Çek orta saha oyuncusu Jan Polak, şu an için Galatasaray'a en yakın isim olarak gözüküyor.
Polak'ın menajeri Pavel Paska, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, bu konuda görüşmelerin olumlu seyrettiğini belirterek, "Şu an için imza attığımızı söyleyemem. Galatasaray'la Baros'tan kaynaklanan iyi bir diyaloğumuz var. Polak için gelişmeler olumlu; ama anlaşma önümüzdeki hafta mı yapılır, daha kısa bir zamanda mı olur; bu konuda bir şey diyemem" dedi.
Paska, temsil haklarını elinde bulundurduğu bir diğer Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky'nin ise Arsenal'da çok mutlu olduğunu, ayrıca sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, bu futbolcunun Türkiye'ye gelmesinin mümkün olmadığını söyledi.
Paska, Milan Baros'un ise Galatasaray'dan ayrılmayı hiç düşünmediğini belirterek, "Baros, Galatasaray'da çok mutlu. Diğer Türk takımları Beşiktaş ve Fenerbahçe hiçbir zaman Baros için bir teklif getirmedi. Baros, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmedi" şeklinde konuştu.
Kaynak: Radyospor
12 Ağustos 2010 Perşembe - 08:26
Harbiden gele gele Polak gelecek gibi :rolleyes:
Aynen bende okudum bu haberi bu kadar ay bekleyip bu adami alicaz galiba son alternatif olarak gelcek gibi.
Beyler Galatasaray 100 yılın transferini yapmış , Ankaragücü'nün sağlık ekibini transfer etmiş hayırlı olsun :zuhaha.
Fcn'de aciklama yapmis transferlerin gerceklesmemesini Elanonun satilmamasindan oldugunu yazmislar.
birçok isim atıldı ortaya galatasaray bu kadar geç transfer yapacağına göre yine vasat bi oyuncu gelecek gibi..
yine transferin son günü inamoto inecek uçaktan..
Ledesmanında yatması çok kötü olmuş orta shayaı çok iyi toparlardı
Polak gelecekse kimse gelmesin. İyiyiz böyle Mustafa Sarp forever (/9)
scoutgs ve fcn benim için bitmiştir. yazıkoğlu yazık...
ayrıca adnan sezgin ve yönetimin ne olduğu da belli oldu...
kesin eminim artık inamoto lara kaldık yine...
Tarih: 2010-08-12 | Yorum: Yok | Okunma:
Ledesma ve Rosicky transferlerinde problem çıktığı bilgisini aldık. Bizim kaynağımıza imzalar atıldı diye haber gelmiş ama aslında prensip anlaşmalarıymış. Ledesma Inter araya girince Rosicky’de Wenger’den bu sene cok süre alacagini öğrenince gelmekten vazgeçmişler.
Tabi ki oyuncuların mazeret üretmelerine olanak sağlayan en büyük etkenin, Elano’nun satisinda ki gecikme olduğunu da bildirmek isteriz.
Dolayısıyla biz de, imzalar atılmadan size bildirmeyeceğiz sözümüzü istemeden de olsa yemiş olduk. İstemeden de olsa çok kızdığımız basının konumuna düştük. Çok kızdığımız çakma gazetecilerin, kurdukları çakma internet sitelerinde yaptığını yapmış gibi olduk. Size yanlış bilgi verdiğimiz için değil, tüm bu kirlilik içinde, sizi sanki biz de kandırmışız gibi bir hava oluştuğu için çok üzüldük. Uzun suredir emek vererek olusturdugumuz “ScoutGS söylediyse doğrudur” söylemine zarar verdiğimizden ve sizlerin bizleri her ortamda savunmanızı sağlayan inancınızı zayıflattığımızdan dolayı üzgünüz. Size kesin olmayan bilgilerin verilmemesi adına çok çaba sarfettik ve özen gösterdik. Hatta bu bilgilerden ufak bir sızıntı olduğunu tespit ettiğimizde, uzun yıllardır birlikte olduğumuz ve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla bile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.
Galatasaray taraftarı olan bizler, gene Galatasaray taraftarı olan sizleri yanlış beklentilere soktuğumuz için özür dileriz.
Tekrar ediyorum, unutulmasın ki biz Galatasaray taraftarıyız. Galatasaray taraftarı olarakta, diğer taraftar arkadaşlarımıza bu sene Cana, Pino, Kewell, Baros’ta olduğu gibi biraz öncelikli bilgi vermek istedik ama bu son olay istemediğimiz şekilde sonuçlandı…
Peki kimler gelecek ve şu anda kimlerle görüşülüyor ?
Bunun cevabını kısmen aldık ama böyle bir tecrübeden sonra bunu size iletmek çok zor.
Bundan sonrası için, izleyeceğimiz yolu bilmiyoruz.
Daha konuşmadık.
Olumsuz haberi alınca hemen size iletmek istedik, üzerinde çok konuşmadık.
Bunun muhakemesini biz kendi içimizde yapacağız.
Bundan sonrası için de ona göre bir karar verip uygulayacağız.
Onu da daha sonra duyururuz.
Sevgiler
ScoutGS Yönetimi
Hepinize yazıklar olsun. Milyonlarca insanı kandırdınız.
:) Bu da balon oldu :D
Şu cümle -> " Ledesma ve Rosicky transferlerinde problem çıktığı bilgisini aldık. Bizim kaynağımıza imzalar atıldı diye haber gelmiş ama aslında prensip anlaşmalarıymış. " gözlerimde hepsini bitirdi. Böyle çocukça bir cümle kurulabilir mi ya "ama aslında prensip anlaşmalarıymış"! Ben artık galatasaray.org'dan başkasına güvenmem arkadaş. Renktaş dediğimiz insanlar saçma sapan bir açıklamayla bizi sükut-u hayale uğratıyorlar. Bu arada bu haber önceden paylaşılmış benden önce paylaşan kusura bakmasın görmemiştim..
ScoutGs'den bu kadarını beklemezdim.İnternet aleminde "duyumcu" statüsünde en güvenilir ekipti belki de :)
Aynen öyleydi bir de artık transfer bitmeden söylemeyeceğiz demişlerdi. Mehmet Demirkol'un dediği doğru çıktı FCN ve Scoutgs daha çok Haldun Üstünel'e yakın isimlerdi. Yalan oldular. Adnan Sezgin'e yakın olmak isteyecek kimse olmadığı için geçmiş olsun kardeşlerim :D
Adnan Sezgine yakın olan TSN editörü sanırım :) Adam hergün arıyor Adnan Sezgini :n:
Nerelerdesin Üstünel nerdeee :)
Valla polak falan gelecekse bence de mustafa sarp iyidir:D en azından paralar türk gencine gitsin. gelecek olan oyuncu FM scout tabiriyle en az 145 Ca falan olmalıki Galatasaray'da Arda hariç diğer türk oyunculardan ayrılsın. Kewl,Baros ya da Neill gibi ;)
Spor servisinin tekrarını izliyorumda şimdi bi gazetede hangi gazete olduğunu kaçırdım :D Wolfsburg Elano'yu istemiş bizimkilerde Misimioviç + 5M€ demiş Wolfsburg'lularda süre istemiş yav bu adamın değeri 15M€ değilmiydi :D:D
Elano + 5M€ 'dur o. :zuhaha
valla öyle dediler ya :D:D
Misimovic iyi bir futbolcu ve Elano+5 M€ da iyi bir miktar. Ama şöyle bir durum var eğer 5 Milyon € verecek gücüm varsa neden gidip de Elano'yu verip yine Elano'nun yerine adam alıyoruz kasayı boşaltıp? Gidin adamakıllı box-to-box bulun 5 Milyon €'ya. Hiç mi gözlemcisi yok bu kulübün Danimarkada, Şili'de, Peru'da, Arjantin'de, Brezilya'da ?
değmeyin keyfime:zuhaha transfer konusunda:zuhaha
GS nin kadrosu bence o kadar kötü değil lige başlamadan bu ümitsizlik nedir Allah aşkına yapmayın yahu
Ümitli olmamız için sebep söyler misin lütfen :)
Daha takım ciddi bir sınav bile vermeden nedir bu karamsarlık.Lig uzun maraton Transfer konusunda ümitsizliğe birşey diyemem:D ama belliki ekonomik şartlar yeterli değil.
Birde bize bakın transferler güzel peki birkaç yıl sonra?Avrupa kupalarına gitmemiz zor.:zuhaha
GS geleceğini kurtarmaya çalışıyor.Avrupa geleceği şu stad bir bitsin rahatlayacak(mış):)
İlk önemli sınavımız Belgrad maçıydı orada da gördük takımın halini.. Yönetim uzun vaadede birşeyler yapmaya çalışıyor ama şimdi birşeyler koymazsa ortaya geleceğin altyapısını sağlam kuramaz.
Biliyorum ama yönetimde herhalde GS'yi batırmak için uğraşmıyorlar.Tekrar söylüorum ama belliki klüpte para sıkıntısı var yoksa Rjkaard Transfer diye bağırıken niye almasınlarki.
Satılan oyuncular diyeceksiniz.Unutmayalımki klüp sadece futbolcu maliyetleriyle dönmüyor. Gelen para kredi ödemelerine veya günü geçmiş taksitlere gitmiş olabilir.Diğer şubelere aktarılmış olabilir.City değilizki herşeye yetelim.Son sözüm her klübe.:)
Ben zaten yönetimin yaptığı işlerin %90'ının doğru olduğunu düşünüyorum. Ama demek istediğim şu Keita'yı satıp Pino'yu aldık, Topal'ı satıp maliyeti daha düşük Cana'yı aldık. Emre, Uğur'u sattık. Elimize bir miktar para geçti yani. Eğer bu elimize geçen paraya rağmen Elano'yu satıp yeni bir AMC alıyorsak sadece burada bir iş var. O zaman Emre ve Uğur hariç kimseyi satmasaydık yerlerine Ali Turan'ı, Çağlar'ı, Batdal'ı alsaydık üzerine bir de Giovani'yi tekrar kiralasaydık yeterdi fazlasıyla. Hiç değilse takım birbirine alışmış şekilde devam ederdi.
Cananın maliyeti topaldan daha mı düşük bunu ciddi olarak soruyorum cana yıllık 2m almıyormu topal taş çatlasa 1,5m alıyordur.bonservis olarak Gsnin karı 500 bin euro Cana Topaldan bahsediyorum sadece:) diğer konuda haklısın gerçekten demekki Rjkaard bir revizyon istedi.
Ne derseniz deyin 25-30 kişilik kadrodan 5-6 oyuncu hemde hepsi ilk 11 ve rotasyon oyuncusu göndermek küçük-orta çaplı bir revizyondur.
Yahu revizyon tamam da bu başlı başına bir kumar. Bütün takım tamamen kapalı kutu. Arda hariç. Bu sene Arda muhteşem oynayacak buna her geçen maç daha da emin oluyorum.
İsmail güldüren forever o zaman:zuhaha Arda muhteşem oynasın keşke oynasın bizim psikopat stoperler ne yapar acaba ben Q7,Guti,(gelirse)Robinho içinde endişeliyim.
Kapalı kutudur doğrudur birşey diyeme orda sizin yapacağınız tek şey (lig başlayana kadar)Rjkaard ve bu oyuncuları izleyen scoutlara güvenmek:)
Scoutgs'den sonra bana scout deme :D