Sayfa 295 / 1204 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
8,821 ile 8,850 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Polak gelecekse kimse gelmesin. İyiyiz böyle Mustafa Sarp forever
    boşuna yabancı statüsü kaplar Polak sonra bi de göndermek için bi bu kadar daha uğraşırız

Aynen öyleydi bir de artık transfer bitmeden söylemeyeceğiz demişlerdi. Mehmet Demirkol'un dediği doğru çıktı FCN ve Scoutgs daha çok Haldun Üstünel'e yakın isimlerdi. Yalan oldular. Adnan Sezgin'e yakın olmak isteyecek kimse olmadığı için geçmiş olsun kardeşlerim

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Adnan Sezgine yakın olan TSN editörü sanırım Adam hergün arıyor Adnan Sezgini
    onlarda bi acayip demekki Adnan'ın hiç işi gücü yok bunlarla konuşuyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla polak falan gelecekse bence de mustafa sarp iyidir en azından paralar türk gencine gitsin. gelecek olan oyuncu FM scout tabiriyle en az 145 Ca falan olmalıki Galatasaray'da Arda hariç diğer türk oyunculardan ayrılsın. Kewl,Baros ya da Neill gibi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor servisinin tekrarını izliyorumda şimdi bi gazetede hangi gazete olduğunu kaçırdım Wolfsburg Elano'yu istemiş bizimkilerde Misimioviç + 5M€ demiş Wolfsburg'lularda süre istemiş yav bu adamın değeri 15M€ değilmiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Elano + 5M€ 'dur o.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Spor servisinin tekrarını izliyorumda şimdi bi gazetede hangi gazete olduğunu kaçırdım Wolfsburg Elano'yu istemiş bizimkilerde Misimioviç + 5M€ demiş Wolfsburg'lularda süre istemiş yav bu adamın değeri 15M€ değilmiydi
    Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Elano + 5M€ 'dur o.
    Bence de öyledir.Yanlış anlamışsınızdır
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

valla öyle dediler ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Misimovic iyi bir futbolcu ve Elano+5 M€ da iyi bir miktar. Ama şöyle bir durum var eğer 5 Milyon € verecek gücüm varsa neden gidip de Elano'yu verip yine Elano'nun yerine adam alıyoruz kasayı boşaltıp? Gidin adamakıllı box-to-box bulun 5 Milyon €'ya. Hiç mi gözlemcisi yok bu kulübün Danimarkada, Şili'de, Peru'da, Arjantin'de, Brezilya'da ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Misimovic iyi bir futbolcu ve Elano+5 M€ da iyi bir miktar. Ama şöyle bir durum var eğer 5 Milyon € verecek gücüm varsa neden gidip de Elano'yu verip yine Elano'nun yerine adam alıyoruz kasayı boşaltıp? Gidin adamakıllı box-to-box bulun 5 Milyon €'ya. Hiç mi gözlemcisi yok bu kulübün Danimarkada, Şili'de, Peru'da, Arjantin'de, Brezilya'da ?
    Kaan ne bu şiddet bu celal ? (:.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    E haklı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Biz burada neler çekiyoruz Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

değmeyin keyfime transfer konusunda

GS nin kadrosu bence o kadar kötü değil lige başlamadan bu ümitsizlik nedir Allah aşkına yapmayın yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümitli olmamız için sebep söyler misin lütfen

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Daha takım ciddi bir sınav bile vermeden nedir bu karamsarlık.Lig uzun maraton Transfer konusunda ümitsizliğe birşey diyemem ama belliki ekonomik şartlar yeterli değil.

Birde bize bakın transferler güzel peki birkaç yıl sonra?Avrupa kupalarına gitmemiz zor.

GS geleceğini kurtarmaya çalışıyor.Avrupa geleceği şu stad bir bitsin rahatlayacak(mış)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk önemli sınavımız Belgrad maçıydı orada da gördük takımın halini.. Yönetim uzun vaadede birşeyler yapmaya çalışıyor ama şimdi birşeyler koymazsa ortaya geleceğin altyapısını sağlam kuramaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Biliyorum ama yönetimde herhalde GS'yi batırmak için uğraşmıyorlar.Tekrar söylüorum ama belliki klüpte para sıkıntısı var yoksa Rjkaard Transfer diye bağırıken niye almasınlarki.

Satılan oyuncular diyeceksiniz.Unutmayalımki klüp sadece futbolcu maliyetleriyle dönmüyor. Gelen para kredi ödemelerine veya günü geçmiş taksitlere gitmiş olabilir.Diğer şubelere aktarılmış olabilir.City değilizki herşeye yetelim.Son sözüm her klübe.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben zaten yönetimin yaptığı işlerin %90'ının doğru olduğunu düşünüyorum. Ama demek istediğim şu Keita'yı satıp Pino'yu aldık, Topal'ı satıp maliyeti daha düşük Cana'yı aldık. Emre, Uğur'u sattık. Elimize bir miktar para geçti yani. Eğer bu elimize geçen paraya rağmen Elano'yu satıp yeni bir AMC alıyorsak sadece burada bir iş var. O zaman Emre ve Uğur hariç kimseyi satmasaydık yerlerine Ali Turan'ı, Çağlar'ı, Batdal'ı alsaydık üzerine bir de Giovani'yi tekrar kiralasaydık yeterdi fazlasıyla. Hiç değilse takım birbirine alışmış şekilde devam ederdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Cananın maliyeti topaldan daha mı düşük bunu ciddi olarak soruyorum cana yıllık 2m almıyormu topal taş çatlasa 1,5m alıyordur.bonservis olarak Gsnin karı 500 bin euro Cana Topaldan bahsediyorum sadece diğer konuda haklısın gerçekten demekki Rjkaard bir revizyon istedi.

Ne derseniz deyin 25-30 kişilik kadrodan 5-6 oyuncu hemde hepsi ilk 11 ve rotasyon oyuncusu göndermek küçük-orta çaplı bir revizyondur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu revizyon tamam da bu başlı başına bir kumar. Bütün takım tamamen kapalı kutu. Arda hariç. Bu sene Arda muhteşem oynayacak buna her geçen maç daha da emin oluyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İsmail güldüren forever o zaman Arda muhteşem oynasın keşke oynasın bizim psikopat stoperler ne yapar acaba ben Q7,Guti,(gelirse)Robinho içinde endişeliyim.

Kapalı kutudur doğrudur birşey diyeme orda sizin yapacağınız tek şey (lig başlayana kadar)Rjkaard ve bu oyuncuları izleyen scoutlara güvenmek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Scoutgs'den sonra bana scout deme

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

açmışşsınız buraya transfer haberleri diye daha 15 gündür bir tane transfer haberi gelmedi... :@

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TSI yönetiminden şunu bekliyoruz; Adnan Sezgin gitmediği sürece Galatasaray transfer haberleri konusu açılmasın nası olsa transfer yok olsada küfür içerikli yoruma açık transferler olabilir o yüzden açılmasın

Adnan Polat diyo ya hep Gs'de transfer bitmez diye adam hakli bitiremiyoruz hic bi oyuncunun isini transfer zamaninda hep son günlere kaliyo

Adnan Polat yeni bi aciklama daha yapmis

AA

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (GSYİAD) Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türk Telekom Arena'nın inşaatında her şeyin yolunda olduğunu belirterek, ''Stadımız muhteşem bir yapı oluyor. Dışardan arabayla geçerken bile trafiği kilitleyen ihtişamlı bir stadımız var. Misafir takımların oradan çıkması çok kolay olmayacak. Şu anda içine girdiğinizde boş tribünler bile insanı çok etkiliyor'' dedi.

-''SON İKİ DÖNEM ÜZÜCÜ GEÇTİ''-

Geçtiğimiz iki senenin üzücü bir dönem olduğunu anlatan Polat, ''Gelecek sezon şampiyon olmak istiyoruz. Özellikle Türk Telekom Arena Arena Stadı'na lider ve Avrupa'da oynarken gitmek istiyoruz. Zaten ilk yarıda bu hedefleri yakalarsak, Türk Telekom Arena'da stadımızın atmosferi ve taraftarlarımızın baskısıyla sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Başkan Polat, şu anda Galatasaray'da her şeyin iyi gittiğini belirterek, ''Çok büyük bir aile olduğumuz için zaman zaman sıkıntılar oluyor. Ama yaşamın içinde böyle şeyler olabiliyor. Gönlünüzü rahat tutun, kulübümüz iyi yolda. Tahmin ediyorum 2 yıl içinde Galatasaray bambaşka bir boyuta varmış olacak'' ifadelerini kullandı.

Haziran ve temmuz aylarında birçok kıyamet senaryolarının yazıldığını savunan Adnan Polat, ''Bunlar uygulamaya konuldu. Top yekun Galatasaray yönetimi saldırı altındaydı. Bizim için ne yazarlarsa yazsınlar, ne söylerse söylesinler, doğru bildiğimiz yolda devam ediyoruz'' dedi.

-''1-2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ''-

Başkan Polat, futbol takımı ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, 1-2 oyuncu daha alıp, transferi kapatmak istediklerini söyledi. Polat, ''Şu anda Avrupa'nın 4 ayrı şehrinde, 4 arkadaşımız arzu ettiğimiz futbolcular ve kulüplerle pazarlık halinde. Ama bütçemiz içinde bunu yapacağız. Muhakkak ki gerekli oyuncuları kulübümüze kazandıracağız'' diye konuştu.

Öte yandan, 1905 GSYİAD'ın iftar yemeğine katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan Polat'dan Sarıyer Kulübü'ne futbolcu istedi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şuraya dakka başı mesaj atmayın hep en tepede oluyor transfer var sanıp heyecanlanıyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

2 Oyuncu alındı zaten 3 Oyuncu daha alınacaktı.Şimdi 1-2 Transfer diyor Adnan Polat.Neyse isterse 1 Tane alsın ama adam gibi,Taraftarları ayağa kaldıracak,Forma satışlarını patlatacak bi adam alsınlar.Böyle 1 Transfere bile razıyım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3 transfer yapıp Polak'ı falan alacağımıza 1 transfer olsun doğru düzgün olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takıma yararlı olacak bir box-to-box gelsin yeter ki adı ne olursa olsun umurumda değil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çift yönlü desene niye artistlik yapıyosun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bundan önce sürekli çift yönlü yazdım artistlik yapma gibi bir niyetim yok FM oynuyorum şuan ve " box-to-box " arıyorum Aygün dilime dolandı

Mesaj Yetkileri