Ntvspor; Krasic'e
En iyi teklif Fenerbahçe'den ‚ en geç cuma gününe kadar acıklanabilir.
Printable View
Ntvspor; Krasic'e
En iyi teklif Fenerbahçe'den ‚ en geç cuma gününe kadar acıklanabilir.
1-2 kişi düşürdük fena değil. :p
Olsun canım inşallah. Olsun da onu da ben eklerim büyük bir zevkle. :)
Noldu ya hala bi haber yok mu??
Luganonun 3.5 m euroluk bir maddesi yoktur,olsa çoktan gitmişti zaten + FM 2010'a aktarılırdı böyle birşey olsa sonuçta ünlü,kaliteli bir futbolcu diğer kulüpler atlar hemen
Şekip Mosturoğlu Lugano'nun sözleşmesindeki maddeyi doğruladı. Muhtemelen Fenerbahçe Lugano'nun parasının bir kısmı için maç başı şeklinde diretince Lugano da madem öyle sözleşmeme böyle bir madde koyun diyerek gole golle karşılık vermiştir. Lugano'nun gitmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Lugano'nun transfer olması için onu transfer edecek takımın hem Figer'i memnun etmesi lazım hem de Lugano'yu. Yine de bizim açımızdan böyle bir maddenin bulunması iyi olmadı.
Lugano bu dünya kupasında çok parladı. Yeni sözlemesinde 3.5 Mn Euro'da serbest kalma maddesi var. Yüksek ihtimalle teklif gelecektir.
Bu arada klüp tarafından Güiza'ya Arabistan'dan teklif geldiğini bildirmiş. Ama klüp söylenmemiş. Önerilen bonservis bedeli ise 5 Mn Euro.
Ben böyle bir maddenin olmasına rağmen Lugano'nun gideceğini düşünmüyorum.
Krasic tamam gibi
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp oyuncu Milos Krasic'in transferinde önemli yol kat etti. Sarı-lacivertliler Sırp oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı.
http://www.yukleresim.com/images/772...5943173301.jpg
Fenerbahçe, Caner Erkin'in ardından CSKA Moskova'dan ikinci transferini yapmaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir gündeminde olan Milos Krasic'i renklerine bağlamak üzere. Sırp oyuncuyla aradaki pürüzleri gideren Fenerbahçe yönetimi, taraftarın heyecanla beklediği transferi birkaç gün içinde açıklamaya hazırlanıyor.
26 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nın formasını da giymişti.
Ntvspor
Hem Ntvspor hem de Ligtv'den Loran'a aynı haber geldiyse büyük ihtimal doğrudur. Artık beklemeye geçtik, haydi hayırlısı.
Pek şans vermiyorum açıkçası böyle birşey olduğuna
Ne zaman açıkladı şekip amca ben kaçırmışım,Fm fenerbahçe editörü nerdesiniz :D:D nerde luganonun serbest kalma ücreti :p şaka yapıyorum kızmasın kimse :p
Ama ben inanmıyorum :D:p
Fenerli arkadaslar bana kizmayin , hevesinizde kursaginizda kalmasin ama bence Krasic Fenerbahce'nin oyuncusu degil , adamin tek yetenegi hizi ve orta yapma isabeti iyi , teknik olarak adam eksilten bi oyuncu degil , eger gelirse Fener'in yarasina ilac olucagini dusunmuyorum
Son dakika: Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Milos Krasic için CSKA Moskova ile görüşmelere başladı.
----
iyi bari, transfer erken açıklanır.
Turk futbolunda bildigin gibi ozellikle 3 buyuklere karsi cok siki adam savunmasi yapiliyor , Krasic'in hizini kullanabilmesi icin acik alan yakalamasi lazim , ama ayni zamanda teknigide varsa onunde onu tutan 2 kiside varsa bulustugu topla adam eksilterek cizgiye iner fakat krasic in teknigi yetersiz bunu demek istiyorum , Fenerbahce ye karsida cogu takimlar siki savunma yapicagi icini hizini kullanabilicegi bosluklar bulamiycakdir diye dusunuyorum
Goof ciddimisin?
15 Milyon € bonservis + oyuncuya en az yıllık 3,5 - 4 Milyon € Galatasarayı çok zorlar.. Gözleri kesiyosa alsınlar ama bunu alırlarsa ön liberoya inamoto gelir bence..
Galatasaray böyle maddi bir yükün altına giremez şu anda.
Yaa keşke girseler :] Hazard gelse :]
Nası yani, bence bu oyuncu gayet adam eksiltiyor gibi. Gayet teknik geldi bana.. Ama söylediğin şey Stoch için geçerli olabilir..
http://www.youtube.com/watch?v=GTKKgbERdOM
Yanlış şeylerden bahsediyoruz, Stoch birebirde öyle adam geçen bir oyuncu değil, ama videolarda görüldüğü kadarıyla Krsic hem tekniğiyle hemde hızıyla rahatlıkla adam eksiltebiliyor. Bahsttiğim konu bu. Senin bahsettiğine gelince; Stoch'un ileride çalım atmayı öğrenebileceğini sanmıyorum. Bu özel bir yetenektir, gençliğinde çalım atamayıp büyüyünce çalım atabilen bir oyuncu görmedim hiç, iyi çalım atabilen teknik oyuncuların hepsi gençliğinde de aynı şekilde hatta daha iyi çalım atabiliyorlardı. Stoch sadece yapabildiklerini gösterecek ve bizde ona göre bir beklenti içerisine gireceğiz. Oynaması şans bulması lazım.
krasic gelirse herşey çok güzel olacak.
Şimdi NTVSpor söyledi. Trezeguet bir Türk takımının kendisiyle ilgilendiğini söylemiş. Acaba? Başkan İtalya'da...
Trezeguet'in gelmesi takımın büyük bir sükse ve reklam yapmasını sağlar,onca yıldız,ve bunların ardından da Trezeguet.Yurtdışı için iyi bir reklam olur kesinlikle.Ama aradığımız forvet Trezeguet mi?
Trezeguet'i yıllardır Juventus'ta takip ediyorum,fakat son yıllardaki performansı bence pek iç açıcı değil.Yanlış bilmiyorsam 33 yaşına geldi,Alacağımız randımanın yüksek olacağını sanmıyorum,bunun yanında adının bir marka olması,verilen meblağı yüksek tutacaktır.verilecek paraya değmeme ihtimali yüksek bir oyuncudur trezeguet.
Benim de herkesin aklına geldiği gibi Pierre Van Hooijdonk geldi tabii,fakat bence Pierre bir istisnaydı,kişiliğindeki kalite sayesinde bir şeyler başardı ve hırsıyla gönlümüzde tahtını kurdu.Trezeguet in ise oynadığı futbol belirsiz.
Yönetimin aklında eğer oyuncuyu alıp reklamlarla ve satışlarla para kazanma varsa,büyük bir hayal kırıklığına uğrarım.Fenerbahçe klübü artık seviyesini kanıtlamış ve ticari kârdan çok kaliteli futbol ve yüksek dereceler elde etmek için oynayan bir klüptür.Bu nedenle Trezeguet'ten çok Forlan ayarında bir forveti tercih ederim.
Bunun yanında Trezeguet ile Henry'nin yakın arkadaş olması,beni bu transferin yapılması halinde sevindirecek tek unsur,keza Henry hayranlığım var.:)
GS Krasic'i alacagindan degil fiyat arttirmak icin teklif vermistir. Trezegole gerek yok 2 sene önceki trezegol olsa gelsin derdim adam juvede kadroya zor giriyor ciddi bir form düsüklügü yasiyor yasida gelmis geciyor zaten.
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp oyuncu Milos Krasic'in transferinde önemli yol kat etti. Sarı-lacivertliler Sırp oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/48/krasic3_PE6KC.jpg
Fenerbahçe, Caner Erkin'in ardından CSKA Moskova'dan ikinci transferini yapmaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir gündeminde olan Milos Krasic'i renklerine bağlamak üzere. Sırp oyuncuyla aradaki pürüzleri gideren Fenerbahçe yönetimi, taraftarın heyecanla beklediği transferi birkaç gün içinde açıklamaya hazırlanıyor.
26 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nın formasını da giymişti.
Kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/turkcel...sic-tamam-gibi
KAYNAK NTV OLUNCA UMUTLANIYOR İNSAN... PEK ÖYLE SPEKÜLASYONA TENEZZÜL EDECEK SİTE DEĞİL...
Açıklama daha yeni yapıldığı için FM'de olması pek mümkün değildi.
Ayrıca geçen sene bonservisi elindeyken kimse almadı Lugano'yu, bu sene neden 3.5 verip alsınlar?Ayrıca Muhammet'in dediği gibi, menajerine ve Lugano'ya bizim verdiğimiz kadar para verecek başka kulüp yoktur, o nedenle gitmeyecektir bir yere.
"Transfer olsun da kim olursa olsun" diyenlerden değilim. Asla... İki ay sonra "kim almış lan bu adamı bu takıma" diyeceğim vasat bir futbolcu için sırf "yeni transfer" diye heyecanlanmam...Ancak bir gerçek var ki, şu adı geçen futbolculardan hangisi gelirse gelsin takımın kalitesini arttıracağı muhakkak... Takımın kalitesini arttırmak... Buna çok ihtiyacımız var.
Aykut hocayı yarı yolda bırakmayacak, onun kariyerini canı isteyince oynayan Kazım gibilerin keyfine ısmarlamayacak yeni yüzler... Bekliyoruz.
Fenerin Son Gözdesi Nilmar
http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net...28_206x261.jpg
Fenerbahçe'nin Villarreal'de forma giyen Nilmar'ı için girişimlere başladığı iddia edildi. Milliyet'te yer alan habere göre 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için Asbaşkan Cihan Kamer, İspanyol ekiple temaslara başladı ve randevu talep etti. Kamer'in bir kaç gün içinde Villarreal ile masaya oturacağı belirtilirken, Dünya Kupası'nda 4 maçta 129 dakika forma giyen Nilmar'ın bonservisinin 14 milyon avro olduğu söyleniyor.[/IMG]
www.tr.footbo.com