Burada kimse seni aydınlanmak zorunda değil. Kaç kere açıkladık, hala sözleşmelerden filan bahsediyorsan, olaya istediğin açıdan bakıyorsan yapacak birşey yok artık.
Printable View
Burada kimse seni aydınlanmak zorunda değil. Kaç kere açıkladık, hala sözleşmelerden filan bahsediyorsan, olaya istediğin açıdan bakıyorsan yapacak birşey yok artık.
Bu konuşmaların bir sonuca varacağına inanıyor musunuz ? :)
Culio olayı için küçük bir örnek vereceğim. Futbolcular kiralandıkları takımda kendi takımlarına karşı oynamamayı isteyebiliyorlar bunun örneğide 2 sene önce Beşiktaş - İBB karşılaşmasıdır. Türkiye Ziraat kupası final karşılaşmasında Holosko oynamak istemedi diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltin.
ya şu Necati olayından bile senin ne amaçlı buraya geldiğin belli transfer dönemi 30 gün değil mi ? İster ilk gün alırız ister son gün ilk günde alsak son günde alsak Necati bize karşı oynayamıcak sonuçta dimi ? Bırakta transfer döneminin hangi gününde oyuncu alıp almıcağımıza biz karar verelim bu kadar da belli etme amacını
Sen bu mantıkla emenike ve İbrahim akina da bir şey dememen gerekir. En basitinden Akın Beşiktaş macında gol ve asist yaptı Daha ne yapsın. O zaman bu da şike olamaz. Yada emenikenin de doktor raporu var oynamasa daha iyi olur diye riske edilmemesi için. Amrabat oynadı mı hatırlamıyorum tam olarak ama o da oynamak istemediğini belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam. Uzun lafın kısası yukarıdaki mantığınla bu maclarda şike olduğunu soyleyemezsin.
Bir de transfer ; transfer döneminde yapılacak diye bir şart yok.
Amrabat bize karşı iki maçta da oynadı İbrahim Akın olayıyla alakalı birşey demedim ben zaten ? Emenike'yle de ilgili bir şey dememiştim normalde ama şimdi kendimi demek zorunda hissediyorum bu ülkede sahte doktor raporu çıkartmanın gerçekten zor birşey olduğunu mu düşünüyosun ? Hayır ortada teknik takip sonucu çıkmış tapeler var bu adam sizin maçta da oynamayıp transfer döneminin ilk günlerinde direk size geliyo Burak ta ne teknik takip sonucu ne bize transfer döneminin ilk gününde geldi ne de başka her hangi bişey var adamın son alternatifiydik resmen siz hala emenikeyle bağdaştırıyosunuz. Madem transfer şikesi var diyosunuz bi arkadaş ta demişti gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun gelip burda provake etmeyin
Dipnot : Bu dakikadan sonra yazılan her mesajı şikayet edicem size cevap vermekten sıkıldım siz provake etmekten sıkılmadınız konu iyice rayından çıktı
Ben sadece senin mantiginla akil yuruttum. Emenike ile burak arasindaki tek fark teknik takibin olmayisidir. Provake etmek diye tutturmuşsun da bence seninde attığın mesajları iyice bir incelemen gerek. Neyse artık tartışmak yersiz. Kimse kimseyi bir konuda ikna edemiyor zaten.
http://www.ligtv.com.tr/haber/citayi-yukari-cekecegiz
1:00 - 1:30 arası eboue ye dikkat edin :D
Fener'li arkadaslar hala neyin davasindalar anlamiyorum yoneticileriniz hapis istemi ile yargitaydalar. Cezalari onanacak buyuk ihtimalle ve ya para cezasina donusturulecek ve ya sartli tahliye olacaklar vs. yani sike yaptiginiz onaylandi. Hala neyin kafasindasiniz. Galatasaray'da incelendi ve ceza almadi. Siz aldiniz. Cunku sike yaptiniz. Ilkokul cocuguna anlatsan anlar..
Bu Ünal Başkan acayip adam yahu.Çilekler,seksiler falan.Futbol muhabbetlerine bambaşka bir boyut getirdi resmen.:icon_smile:
Galatasaray Sohbet alanında, Fenerbahçe konuşulması bambaşka bir olay.
Amrabat için #53 numaralı forma diyolaar.
babasi rizelimiymis
Abdürrahim Albayrak :) Rizeli
Çok para istiyorlar. Ben bu parayı ödemezdim.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20987559.asp
İbretlik yazı. Sabah sabah kahkahalarla güldüm :D.
Fıkrasına gülünen adam, ercan saatçi.
Ercan bıraksın bu işleri ne zaman biraz geri planda kalsa böyle şeyler çıkarıyor ortaya.
Galatasaray Barcelona'yı geçti
G.Saraylılar öyle bir kenetlendi, öyle bir coştu ki, tutabilene aşk olsun... Dünyanın en büyük spor malzemesi üreticilerinden Nike'tan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama, Cim-Bom'un artık birçok alanda dünya devleriyle yarıştığını hatta hepsini sollayıp birinci sıraya yükseldiğini gösterdi.
09:27 | 15 Temmuz 2012
ARALARINDA Barcelona, Manchester United, İnter, Juventus ve Arsenal'in de bulunduğu onlarca kulübe sponsorluk yapan Nike, 'flagship' diye tabir edilen 'stat satış mağazaları' sıralamasında, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki GS Store'un 1 numara olduğunu duyurdu. Söz konusu sıralama yapılırken Arena'nın hizmete girdiği 15 Ocak 2011 tarihinden bu yana geçen 1.5 yıllık süreç baz alındı. Bu dönemde en çok satış hasılatı yapan 'flagship' Aslantepe'deki GS Store oldu...
G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, şimdiden 40 bin adet kombine bilet sattıklarını söyledi. Kombine satışlarına bir müddet ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Doğan, bunun gerekçesini ise şöyle anlattı:
'SATIŞLARA devam etsek, statta bir tane bile koltuk kalmayacak! Kombine bilet satmak tabii ki güzel bir şey. Sonuçta belli taraftar sayısını ve mali geliri garanti altına almış oluyorsunuz.
SATIŞ DURDURULDU
Ancak, kombine alma imkanı olmayan taraftarlarımızı da dikkate almak zorundayız. Maddi geliri kısıtlı olan, İstanbul dışında yaşayan ya da maçlara arada bir giden taraftarları da düşünmeliyiz. Taraftarımızın kombinelere ilgisi neyi gösteriyor? G.Saray taraftarı doğru yönetime sahip çıkıyor. Geçen sene 26-27 bin kombineden bu sene 40 bin kombine gelmişiz.'
SEDAT Doğan, 'Taraftarın bu ilgisini gördükten sonra, 'keşke stadımızın kapasitesi 70 bin kişilik olsaydı' düşündüğünüz oldu mu?' sorumuza ise, 'Hayır, öyle bir düşüncemiz hiç olmadı çünkü her şeyin bir sınırı var. 50 bin kişilik bir stadı işletmekle 70 bin kişilik stadı işletmek aynı değil. En basitinden statların temizliği bile çok ciddi meblağlar tutuyor' cevabını verdi.
BAŞKANIMIZ İŞİ BİLİYOR
ÖNCEKİ gün GS TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezona yönelik flaş transferleri değerlendiren Doğan, 'Görüldü ki, Sayın Başkanımız transfer olayını çok iyi çözebiliyor ve görülüyor ki, en flaş transferleri kulübümüz yaptı. İnternet siteleri yıkılmış halde. Biz binlerce mail alıyoruz. Diğer şekilde yine storelarımıza talepler yağıyor' dedi. Doğan, şöyle devam etti:
Yalnız taraftarımız ortada daha bir şey yokken çok gaza gelmeye başladı.Biraz sakin olmak herkes için yararlı olacaktır.
Aynen öyle hiç gerek yok böyle şeylere.Sene içinde ne olacağı hiç belli olmaz.Allah korusun bir sakatlık yaşarsın,bir yenilgi alırsın bütün herşey değişir.
Sene sonu şampiyon olursan burdan gelir böyle laflar edersin ama daha şimdiden söylersen şampiyon olan takım gelip bunları yüzüne vurunca kızarırsın olmaz.Bekleyip görmek lazım.
Arkadaşlar yeter artık. Şu sıcakta sıkılmıyormusunuz yahu laf yetiştirmekten.
Web'de şöyle bir fotoğraf dolaşıyor sanki fake gibi ama ilginç
http://f1207.hizliresim.com/z/h/9rctf.jpg
Açık fake :n: Adamın elinde çay var yağmur yağıyosa çay niye kabak gibi ortada :D
fake degil haberi yapildi..
eli ve Bardaktan hersey anlasiliyor. :)