Sayfa 229 / 578 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
6,841 ile 6,870 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burada kimse seni aydınlanmak zorunda değil. Kaç kere açıkladık, hala sözleşmelerden filan bahsediyorsan, olaya istediğin açıdan bakıyorsan yapacak birşey yok artık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu konuşmaların bir sonuca varacağına inanıyor musunuz ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Culio olayı için küçük bir örnek vereceğim. Futbolcular kiralandıkları takımda kendi takımlarına karşı oynamamayı isteyebiliyorlar bunun örneğide 2 sene önce Beşiktaş - İBB karşılaşmasıdır. Türkiye Ziraat kupası final karşılaşmasında Holosko oynamak istemedi diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aksine dediğim çok açık ve dediklerinden bambaşka bir yerde. Fark ettin mi aklıma gelen 3 tane oyuncu saydım. 1 değil 2 değil. Zorlarsam ve azıcık araştırmayla Yiğit'i, Amrabat'ı falan da katabilirdim. 5 bile olabilirdi. O zaman anlamam için klavyeni baya zorlamak zorunda kalacaktın.

Emenike de bize ilk maçında gol atmıştı ama ağızlarda hala Emenike ? Trabzon maçında da oynamamıştı. Mahkeme boşuna dosya açmış o zaman. Ayrıca Emenike'nin transfer görüşmelerinin sezon içerisinde yapıldığını nereden biliyorsun ?

Burak'ın kafası karışık diye Şenol Güneş söyledi diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir.

Necati olayında transfer dönemi bildiğim kadarıyla 2 hafta falan yani 2-3 gün değil. Bunu dillere düşürmeden yapabilmek mümkün değildi dersen ona diyecek lafım yok.

Culio yine dediğim gibi haberlerin çıkması, Culio'nun Galatasaray'ı özleyesi tutması, kadro dışı kalması falan ilginç tesadüfler.

Bu 3 olayda da ben transferin yapılış biçiminden değil oynamamalarından dert yanıyorum. Bunlara cevap vereceğine önüme sözleşmeleri sereceksin neredeyse.

Kaldı ki benim derdim bu da değil. Bu olayların tanımı suçsa Galatasaray bu suçu işledi. "Suçsa".

Bu arada Galatasaray'ı durdurma konusunda neler yapıldı hiç bilmiyorum biri beni özel,vs. falan konusunda aydınlatırsa sevinirim.
    ya şu Necati olayından bile senin ne amaçlı buraya geldiğin belli transfer dönemi 30 gün değil mi ? İster ilk gün alırız ister son gün ilk günde alsak son günde alsak Necati bize karşı oynayamıcak sonuçta dimi ? Bırakta transfer döneminin hangi gününde oyuncu alıp almıcağımıza biz karar verelim bu kadar da belli etme amacını

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    1. transfer döneminin son günüydü antalya maçı yanılmıyosam transfer döneminde de adam alamıcaksak ne zaman alıcaz ? trabzon de neyi ayartmışız burak mı ? burak 2. playoff maçında çıkıp aslanlar gibi oynadı ligin 2. yarısındaki maçta da bize gol attı gelelim ordu ya basına verilen demeçlerle oyuncu ayartılıyo he ? ve bu adam bizim oyuncumuz ? biz culio olmasa orduyu yenemicez hem culio GS'ın sözleşmeli futbolcusuydu o zaman da şuanda da ordunun opsiyonu vardı ama culio kalmak istemediği sürece geçerli olan bişey değildi bu gelip bizi burda provake etmenin size ne kazandırdığını da merak ediyorum açıkcası
    Sen bu mantıkla emenike ve İbrahim akina da bir şey dememen gerekir. En basitinden Akın Beşiktaş macında gol ve asist yaptı Daha ne yapsın. O zaman bu da şike olamaz. Yada emenikenin de doktor raporu var oynamasa daha iyi olur diye riske edilmemesi için. Amrabat oynadı mı hatırlamıyorum tam olarak ama o da oynamak istemediğini belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam. Uzun lafın kısası yukarıdaki mantığınla bu maclarda şike olduğunu soyleyemezsin.

Bir de transfer ; transfer döneminde yapılacak diye bir şart yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sen bu mantıkla emenike ve İbrahim akina da bir şey dememen gerekir. En basitinden Akın Beşiktaş macında gol ve asist yaptı Daha ne yapsın. O zaman bu da şike olamaz. Yada emenikenin de doktor raporu var oynamasa daha iyi olur diye riske edilmemesi için. Amrabat oynadı mı hatırlamıyorum tam olarak ama o da oynamak istemediğini belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam. Uzun lafın kısası yukarıdaki mantığınla bu maclarda şike olduğunu soyleyemezsin.
    Amrabat bize karşı iki maçta da oynadı İbrahim Akın olayıyla alakalı birşey demedim ben zaten ? Emenike'yle de ilgili bir şey dememiştim normalde ama şimdi kendimi demek zorunda hissediyorum bu ülkede sahte doktor raporu çıkartmanın gerçekten zor birşey olduğunu mu düşünüyosun ? Hayır ortada teknik takip sonucu çıkmış tapeler var bu adam sizin maçta da oynamayıp transfer döneminin ilk günlerinde direk size geliyo Burak ta ne teknik takip sonucu ne bize transfer döneminin ilk gününde geldi ne de başka her hangi bişey var adamın son alternatifiydik resmen siz hala emenikeyle bağdaştırıyosunuz. Madem transfer şikesi var diyosunuz bi arkadaş ta demişti gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun gelip burda provake etmeyin

Dipnot : Bu dakikadan sonra yazılan her mesajı şikayet edicem size cevap vermekten sıkıldım siz provake etmekten sıkılmadınız konu iyice rayından çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben sadece senin mantiginla akil yuruttum. Emenike ile burak arasindaki tek fark teknik takibin olmayisidir. Provake etmek diye tutturmuşsun da bence seninde attığın mesajları iyice bir incelemen gerek. Neyse artık tartışmak yersiz. Kimse kimseyi bir konuda ikna edemiyor zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/citayi-yukari-cekecegiz

1:00 - 1:30 arası eboue ye dikkat edin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener'li arkadaslar hala neyin davasindalar anlamiyorum yoneticileriniz hapis istemi ile yargitaydalar. Cezalari onanacak buyuk ihtimalle ve ya para cezasina donusturulecek ve ya sartli tahliye olacaklar vs. yani sike yaptiginiz onaylandi. Hala neyin kafasindasiniz. Galatasaray'da incelendi ve ceza almadi. Siz aldiniz. Cunku sike yaptiniz. Ilkokul cocuguna anlatsan anlar..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Ünal Başkan acayip adam yahu.Çilekler,seksiler falan.Futbol muhabbetlerine bambaşka bir boyut getirdi resmen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Galatasaray Sohbet alanında, Fenerbahçe konuşulması bambaşka bir olay.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Amrabat için #53 numaralı forma diyolaar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

babasi rizelimiymis

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Abdürrahim Albayrak Rizeli

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çok para istiyorlar. Ben bu parayı ödemezdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20987559.asp

İbretlik yazı. Sabah sabah kahkahalarla güldüm .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fıkrasına gülünen adam, ercan saatçi.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ercan bıraksın bu işleri ne zaman biraz geri planda kalsa böyle şeyler çıkarıyor ortaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Barcelona'yı geçti
    G.Saraylılar öyle bir kenetlendi, öyle bir coştu ki, tutabilene aşk olsun... Dünyanın en büyük spor malzemesi üreticilerinden Nike'tan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama, Cim-Bom'un artık birçok alanda dünya devleriyle yarıştığını hatta hepsini sollayıp birinci sıraya yükseldiğini gösterdi.

09:27 | 15 Temmuz 2012

ARALARINDA Barcelona, Manchester United, İnter, Juventus ve Arsenal'in de bulunduğu onlarca kulübe sponsorluk yapan Nike, 'flagship' diye tabir edilen 'stat satış mağazaları' sıralamasında, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki GS Store'un 1 numara olduğunu duyurdu. Söz konusu sıralama yapılırken Arena'nın hizmete girdiği 15 Ocak 2011 tarihinden bu yana geçen 1.5 yıllık süreç baz alındı. Bu dönemde en çok satış hasılatı yapan 'flagship' Aslantepe'deki GS Store oldu...

G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, şimdiden 40 bin adet kombine bilet sattıklarını söyledi. Kombine satışlarına bir müddet ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Doğan, bunun gerekçesini ise şöyle anlattı:

'SATIŞLARA devam etsek, statta bir tane bile koltuk kalmayacak! Kombine bilet satmak tabii ki güzel bir şey. Sonuçta belli taraftar sayısını ve mali geliri garanti altına almış oluyorsunuz.

SATIŞ DURDURULDU

Ancak, kombine alma imkanı olmayan taraftarlarımızı da dikkate almak zorundayız. Maddi geliri kısıtlı olan, İstanbul dışında yaşayan ya da maçlara arada bir giden taraftarları da düşünmeliyiz. Taraftarımızın kombinelere ilgisi neyi gösteriyor? G.Saray taraftarı doğru yönetime sahip çıkıyor. Geçen sene 26-27 bin kombineden bu sene 40 bin kombine gelmişiz.'

SEDAT Doğan, 'Taraftarın bu ilgisini gördükten sonra, 'keşke stadımızın kapasitesi 70 bin kişilik olsaydı' düşündüğünüz oldu mu?' sorumuza ise, 'Hayır, öyle bir düşüncemiz hiç olmadı çünkü her şeyin bir sınırı var. 50 bin kişilik bir stadı işletmekle 70 bin kişilik stadı işletmek aynı değil. En basitinden statların temizliği bile çok ciddi meblağlar tutuyor' cevabını verdi.

BAŞKANIMIZ İŞİ BİLİYOR

ÖNCEKİ gün GS TV'ye yaptığı açıklamada, yeni sezona yönelik flaş transferleri değerlendiren Doğan, 'Görüldü ki, Sayın Başkanımız transfer olayını çok iyi çözebiliyor ve görülüyor ki, en flaş transferleri kulübümüz yaptı. İnternet siteleri yıkılmış halde. Biz binlerce mail alıyoruz. Diğer şekilde yine storelarımıza talepler yağıyor' dedi. Doğan, şöyle devam etti:

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yalnız taraftarımız ortada daha bir şey yokken çok gaza gelmeye başladı.Biraz sakin olmak herkes için yararlı olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yalnız taraftarımız ortada daha bir şey yokken çok gaza gelmeye başladı.Biraz sakin olmak herkes için yararlı olacaktır.
    Buna katılıyorum, twitter'a girdim ve Los Galacticos GALATASARAY ile karşılaştım.

Ancak bunları yapanlar üyeler değil.Bu face grupları gaza getiriyor taraftarı...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Buna katılıyorum, twitter'a girdim ve Los Galacticos GALATASARAY ile karşılaştım.

Ancak bunları yapanlar üyeler değil.Bu face grupları gaza getiriyor taraftarı...
    Aynen öyle hiç gerek yok böyle şeylere.Sene içinde ne olacağı hiç belli olmaz.Allah korusun bir sakatlık yaşarsın,bir yenilgi alırsın bütün herşey değişir.

Sene sonu şampiyon olursan burdan gelir böyle laflar edersin ama daha şimdiden söylersen şampiyon olan takım gelip bunları yüzüne vurunca kızarırsın olmaz.Bekleyip görmek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Aynen öyle hiç gerek yok böyle şeylere.Sene içinde ne olacağı hiç belli olmaz.Allah korusun bir sakatlık yaşarsın,bir yenilgi alırsın bütün herşey değişir.

Sene sonu şampiyon olursan burdan gelir böyle laflar edersin ama daha şimdiden söylersen şampiyon olan takım gelip bunları yüzüne vurunca kızarırsın olmaz.Bekleyip görmek lazım.
    Haklısın

Sevinmeninde bir dozu vardır, takımın arkasında olduğunu belirtmek ayrı böyle iddialı konuşmak ayrı hem boşa rakibi gaza getiriyosun hemde boşa malzeme veriyosun.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar yeter artık. Şu sıcakta sıkılmıyormusunuz yahu laf yetiştirmekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Web'de şöyle bir fotoğraf dolaşıyor sanki fake gibi ama ilginç

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Açık fake Adamın elinde çay var yağmur yağıyosa çay niye kabak gibi ortada

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fake degil haberi yapildi..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

eli ve Bardaktan hersey anlasiliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20987559.asp

İbretlik yazı. Sabah sabah kahkahalarla güldüm .
    Adam gerçekleri ortaya koymuş yapacak birşey yok.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri