-
Quote:
Originally Posted by
Legendary
Kafana yatanı kullanırsın abi.Bütün taktiklerim orda. :)
Eywallahhhh Kardeşim Okay ı nasıl buldun ???
-
Quote:
Originally Posted by
Legendary
:icon_biggrin: :D
-
Quote:
Originally Posted by
AlperKSK
Eywallahhhh Kardeşim Okay ı nasıl buldun ???
İyi abi iyi ama takımı tam taşıyacak kapasitede değil.
-
Quote:
Originally Posted by
Legendary
İyi abi iyi ama takımı tam taşıyacak kapasitede değil.
Süper Lig de 4 büyükler dışında ki maçlarda ne diyorsun bide MyGenious fener mi diyeri mi???
-
Quote:
Originally Posted by
AlperKSK
Süper Lig de 4 büyükler dışında ki maçlarda ne diyorsun bide MyGenious fener mi diyeri mi???
Diğeri abi takımsız olan.
-
Lig Başladı
1.HAFTA
http://e1207.hizliresim.com/z/y/b7jtl.png
2.HAFTA
http://e1207.hizliresim.com/z/y/b7jsc.png
3.HAFTA
http://e1207.hizliresim.com/z/y/b7juj.png
PUAN DURUMU
http://e1207.hizliresim.com/z/y/b7k2t.png
Genel Değerlendirme :
İlk Hafta çok büyük bir kaza yaptık çok basit rakip olan Orduyu galiba küçümsedik ve farklı yenildik. İkinci hafta GERÇEK KARŞIYAKA gibi oynadık forvetlerimizin formu bize üç puanı farklı skorla getirdi. 3.haftaysa Lizbon maçını düşünerek çünkü hemen 3 gün sonrasında lizbon maçı var tamamen yedek kadroyu çıkardık 1-0 da öndeydik çok gol kaçırdık Musa Çağıran'ın uzaktan şutuna engel olamayınca bir puana razı olduk..
-
-
Beklenen performansı gösterememişiz ilk haftalarda.
-
Quote:
Originally Posted by
DadasTrobzonLee
Açılış kötü olmuş abi.
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Beklenen performansı gösterememişiz ilk haftalarda.
Olsun sadece Ordu maçı kötü bence son maç tamamen yedek kadroyduk..
-
Ve Avrupa Karşıyaka'yı tanımaya başladı !
-
Bu arada galibiyet sebebiyle UEFA Kulübümüzün Banka Hesabına 800.000 Avro yatırdı :D
Deli para bizim gibi kulüpler için bir maçta..
-
Quote:
Originally Posted by
AlperKSK
Abi ne yapmışsın sen öyle :)
Sporting'den de deplasmanda puan alırsın bitti gibi Inter ve Barcelona süpürür gibi
-
Sporting galibiyeti çok iyi.
-
Sporting'i harika bir şekilde yenmişsin...
-
Quote:
Originally Posted by
Gannicus
Abi ne yapmışsın sen öyle :)
Sporting'den de deplasmanda puan alırsın bitti gibi Inter ve Barcelona süpürür gibi
Benimde hiç beklemediğim bir galibiyetti hele böyle bir skor ve oyunla :D
Quote:
Originally Posted by
DadasTrobzonLee
Sporting galibiyeti çok iyi.
Teşekkürler..
Quote:
Originally Posted by
talha153
Sporting'i harika bir şekilde yenmişsin...
Çok sağol..
-
Adam olsunlar ! :D Abi bu performansı diğer rakiplere karşı da göstersek en azından evimizde zorlayabiliriz.
-
Abi Sporting maçı süper olmuş.Umarım Barca ve İnter'e karşı da evimizde buna benzer bir futbol ortaya koyabiliriz :)
-
Quote:
Originally Posted by
futureless
Adam olsunlar ! :D Abi bu performansı diğer rakiplere karşı da göstersek en azından evimizde zorlayabiliriz.
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Abi Sporting maçı süper olmuş.Umarım Barca ve İnter'e karşı da evimizde buna benzer bir futbol ortaya koyabiliriz :)
Sağolun teşekkür ederim , hedef içerde inter ve Barca'dan 1 puan deplasmanda Lisbon'a galibiyet için gidicez .. 8 puan bizi gruptan çıkarabilir belki !!!
-
Grupta öncelikli hedef takım sporting'ti ve galibiyette harika oldu, artık alınacak her puan ekstra olacak, gelen iyi parada cabası, tebrikler hocam.
-
Quote:
Originally Posted by
kingmajesty700
Grupta öncelikli hedef takım sporting'ti ve galibiyette harika oldu, artık alınacak her puan ekstra olacak, gelen iyi parada cabası, tebrikler hocam.
Çok sağol kardeşim aynen dediğin gibi :D
-
Maç temposuna bakar mısınız ? nou camp a gitmeden önce trabzon maçına yedek kadro ile mi çıksam yoksa ispanya da her türlü kesiliriz diyip trabzona mı yüklensem
http://b1207.hizliresim.com/z/y/b857h.png
-
Bence İspanya'da her türlü kesilirsin ama yine de Barca maçına yüklen derim :)
-
Spor Toto Süper Lig
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Bence İspanya'da her türlü kesilirsin ama yine de Barca maçına yüklen derim :)
Yedek ağırlıklı çıktık Trabzon'a karşı Barcelona karşısında gerçek gücümüzü görmek istiyorum..
-
-
birkaç gündür bakamıyordum abi kariyere , şampiyonluk efsane tebrik ederm öncelikle :)
Avrupa'da adımızdan söz ettirelim artık ama önce şu gruptan Uefa'ya düşmek lazım :D Açılış iyi olmuş.
Bu arada regenler olmadan oyun ilerlemez abi başarı gelmez yani ilerleyen yıllarda. Regen candır :)
Eğer gözlemcilerin iyiyse güney amerikaya ve orta avrupaya gönder birer tane. En kapsamlı öyle olur. Gözlem koşullarına yaş ve potansiyel ekle yaş aralığı 18-21 yap abi 3,5 yıldız da potansiyel koy. Ben öyle öyle ne wonderkidler buldum , naçizane tavsiyemdir :)
-
Quote:
Originally Posted by
anil luque
birkaç gündür bakamıyordum abi kariyere , şampiyonluk efsane tebrik ederm öncelikle :)
Avrupa'da adımızdan söz ettirelim artık ama önce şu gruptan Uefa'ya düşmek lazım :D Açılış iyi olmuş.
Bu arada regenler olmadan oyun ilerlemez abi başarı gelmez yani ilerleyen yıllarda. Regen candır :)
Eğer gözlemcilerin iyiyse güney amerikaya ve orta avrupaya gönder birer tane. En kapsamlı öyle olur. Gözlem koşullarına yaş ve potansiyel ekle yaş aralığı 18-21 yap abi 3,5 yıldız da potansiyel koy. Ben öyle öyle ne wonderkidler buldum , naçizane tavsiyemdir :)
Çok teşekkürler Kardeşim Şampiyonluk müthiş oldu bizim için :D
Regen olayını dediğim gibi yaptım sonuçları paylaşıcam seninle de sağol tekrardan ..
-
Barça maçını kafaya çok takmamak lazım. :n:
-
1 şut nedir ya :zuhaha Recep gülüyosun bi de :zuhaha
Neyse abi önümüze bakalım zaten puan beklenmiyordu bu maçtan.
-
O 1 şutta gol olmuş 4 şut atsak gelirdi 1 puan :( neyse sıkmayalım canımızı Sporting'i bi daha yener en kötü UEFA'ya gideriz.