1.HAFTA
2.HAFTA
3.HAFTA
PUAN DURUMU
Genel Değerlendirme :
İlk Hafta çok büyük bir kaza yaptık çok basit rakip olan Orduyu galiba küçümsedik ve farklı yenildik. İkinci hafta GERÇEK KARŞIYAKA gibi oynadık forvetlerimizin formu bize üç puanı farklı skorla getirdi. 3.haftaysa Lizbon maçını düşünerek çünkü hemen 3 gün sonrasında lizbon maçı var tamamen yedek kadroyu çıkardık 1-0 da öndeydik çok gol kaçırdık Musa Çağıran'ın uzaktan şutuna engel olamayınca bir puana razı olduk..
Açılış kötü olmuş abi.
Beklenen performansı gösterememişiz ilk haftalarda.
Sporting galibiyeti çok iyi.
Sporting'i harika bir şekilde yenmişsin...
Adam olsunlar !Abi bu performansı diğer rakiplere karşı da göstersek en azından evimizde zorlayabiliriz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Abi Sporting maçı süper olmuş.Umarım Barca ve İnter'e karşı da evimizde buna benzer bir futbol ortaya koyabiliriz![]()
Grupta öncelikli hedef takım sporting'ti ve galibiyette harika oldu, artık alınacak her puan ekstra olacak, gelen iyi parada cabası, tebrikler hocam.
Bence İspanya'da her türlü kesilirsin ama yine de Barca maçına yüklen derim![]()
birkaç gündür bakamıyordum abi kariyere , şampiyonluk efsane tebrik ederm öncelikle![]()
Avrupa'da adımızdan söz ettirelim artık ama önce şu gruptan Uefa'ya düşmek lazımAçılış iyi olmuş.
Bu arada regenler olmadan oyun ilerlemez abi başarı gelmez yani ilerleyen yıllarda. Regen candır
Eğer gözlemcilerin iyiyse güney amerikaya ve orta avrupaya gönder birer tane. En kapsamlı öyle olur. Gözlem koşullarına yaş ve potansiyel ekle yaş aralığı 18-21 yap abi 3,5 yıldız da potansiyel koy. Ben öyle öyle ne wonderkidler buldum , naçizane tavsiyemdir![]()
Barça maçını kafaya çok takmamak lazım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
1 şut nedir yaRecep gülüyosun bi de
Neyse abi önümüze bakalım zaten puan beklenmiyordu bu maçtan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
O 1 şutta gol olmuş 4 şut atsak gelirdi 1 puanneyse sıkmayalım canımızı Sporting'i bi daha yener en kötü UEFA'ya gideriz.