Cikarin formaları öyle oynayin !!
Printable View
Cikarin formaları öyle oynayin !!
Bayern ikinci devre 5 gol atar, işi bitirir. Siz rahat olun. :)
Bu söylediğime ben bile inanmadım, çaktırmayın! İş çoktan bitti beyler!
Kupon yattı,saldır Bayern !
:(
Beyler Twitter'ın arama yerine ''Real Madrid's heat map'' yazın.
:n:
Bu arada Mourinho'nun oynattığı futbolu beğenip Guardiola'nın oynattığı futbolu beğenmeyen güzel insan,sana da selamlar :n:
Ancelotti geldiğinde eleştiriler bile vardı ama adam winner yahu yıllardır finale çıkamayan takımı finale çıkarttı daha napsın adam Mou bile yapamadı. :D
Umut Bulut'un 2 gol attığı takıma 2 maçta da gol atamadın Bayern yazıklar olsun!1!!1 :D
Bu arada bişey sorayım. Bu Robben'in olayı ne ? Yani hangi özelliği iyi de bu Bayern'de oynuyor ? Bana Alanzinho'dan farksız geliyo :D
Ronaldo illa frikikten atacak. :n:
Bayern 2 maçta gol atamadı, futbol gerçekten çok enteresan.
Şu anda Dortmund taraflarları ;
http://inciswf.com/dunhill2.swf
Adamlar göz göre göre 4 tane attılar Bayern'e üstüne bir de gol yemediler.
Karşılıklı iki takım da çok iyi mücadele etti ama real teknik ve taktik olarak ezdi geçti resmen.
Şimdi Almanya'da Galatasaraylılar iyi dalga geçer Bayern taraftarıyla. Mourinho efendi de maç izleyip nasıl kontra atak oynanırmış öğrensin biraz. İnsanları futboldan soğutmadan da çok güzel savunma yapılabiliyormuş demek.
real topa bile degmeden 4 gol atti :n:
Dortmund yetiştirsin, sen bedavaya ya da ucuza kap; sonra da Almanya'nın kralı ol. Müstahak size, biraz burnunuz sürtsün!
Real Madrid'i desteklemem normalde; ama ezdi geçti resmen ve hak etti finali. Kim gelirse gelsin çok güzel bir maç izleyeceğiz Lizbon'da. Atletico gelirse Madrid derbisi, Chelsea gelirse Mourinho faktörü ve eski takımına karşı mücadele edecek olması. Sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden finali.
var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir bayern futbol kalitesinde bir modeldir
Hala madrid hala madrid. :D :D munihi resmen taktik olarak ezdi madrid dedigim gibi guardiola barca sayesinde hoca oldu guardiolayi dunya capinda hoca yapan barcadir bugun goruyoruz munihde anca ligde gucsuz takimlari yener sampiyonlar ligi burasi kan alirlar kan. :D
daha once de yazdim, bu macta takimi pep kurmamis bence. ikinci yarida ipleri eline aldi ve forvet cikarip on libero soktu. kendi oynatmak istedigi gibi yani ama artik cok gecti. en basta istedigi gibi baslasaydi real icin tur hayal olurdu. demek turkiyenin disinda da baskanlar takima karisiyor. cunku baska aciklamasi yok, pep onliberosuz cikmaz.
ilk macta real ezik bir futbol oynamisti, nasil taktik olarak ustun oynamis orasini anlamadim. ikinci mac da dedigim sebepten kayip. pep gercegini inkar edemeyiz bence.
bayern geçerse mourinho hocam kupayı alır diye düşünüyordum da şimdi işler değişti. chelsea geçerse turu, hücum yapsa da yiyecek tamamen kapansa da yiyecek kaçışı yok. ronaldo var karşında :n:
At.Mad desteklesemde Chelsea geçerse sevmediğim Mou bir şekilde kitler C.R. yi bence.
Rahat olun Atleticomuz yarın 1-1 berabere kalır Simeone hocam kolay lokma olmadığını gösterecektir Mou'ya herkese benzemez Simeone reisss ;)
Bugun yer kirmizi gok mavi bulutlar beyaz. Londra'da kamyonu devirecegiz evelallah. :)
Sadece top çevirmekle maç kazanılmıyor malesef, Ancelotti her iki maçta da gayet temkinliydi golün geleceğinden emindi acele etmedi, bu maç Bayern doğru düzgün pozisyona giremedi, savunma zaten felaketti sürekli kontra atak yedi. Guardiola'nın her maçında olduğu gibi tek üstün olduğu nokta topla oynama oranıydı. 1-2 pozisyon, birkaç ta uzaktan şut dışında tedirginlik yaratamadı. Guardiola'ya rağmen Bayern'i destekledim ama geçen seneki Bayern'den eser yoktu sahada.