SanalSaray ile Derinlemesine Görüştüm...
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle şahsım adına mağduriyetim olmadığını belirtmek isterim. Oyunu Steam üzerinden 50€ gibi bir ücret karşılığı ön-sipariş ile satın almıştım. Bu Sanalsaray problemi ile yakinen ilgilenme sebebim, arkadaşımın bu site üzerinden almasına sebep olmamdır. Kendisini ben yönlendirmiştim şimdi böyle bir durum olduğu için ilgileniyor, çözüme kavuşma sürecini yakından takip ediyorum.
Quote:
Sanalsaray | Genel Destek:
Merhaba
Burak Güngör:
Öğlende bağlanıp FM 14 sorunu hakkında görüşmüştüm.
Aynı kişiyle mi görüşüyorum bilemiyorum lakin eklemek istediğim bir şey var.
Buyrun
Burak GÜNGÖR:
Steam ile iletişime geçer misiniz ? Sizin sorunu halledeceğiz dediğiniz süre içerisinde oyunu oynayarak idare edebiliriz lakin Steam kurallarını okudum az önce bu yaptığımız pek legal gibi durmuyor. Siz sorunu hallettikten sonra, Steam hesabımız banlanırsa bir anlamı kalmaz.
Efendim steam accounutuz banlanmaz. 7 senedir olduğu gibi biz her zaman buradayız. Bir sorun olursa her zaman yardımcı oluruz
Burak GÜNGÖR:
Anlamadınız. Şuan yapmış olduğunuz işlem ile 2. key'i yani full sürüm key'i olmayanlara FM 14 oynatıyorsunuz. Haliyle girmiş olduğunuz accountlar, bir nevi illegal işlemle oyunu oynamış oluyor (ücretini ödemiş olsa dahi). Steam, daha önce bu illegal kullanımlar ile ilgili çok katı cezalar uygulamıştı, bunda da uygulama ihtimali var. Bir iletişime geçerseniz iyi olur tam sorunu hallettik derken birde bu patlarsa iyi olmaz SanalSaray adına. BTK'ya şikayet dilekçesi yazmaya falan başlamışlar hani size güvenimden beklemekteyim, milletin gazını almaya çalışıyorum forumlarda ama sıkıntı olduğu aşikar hocam.
Evet bizde tedarikçi firmaya bilgi verdik.
Burak GÜNGÖR:
Tahmini olarak ne kadar sürede halledilecek bu durum bir bilgi var mı ? Ve tedarikçi firmanın size 'biz bir şey yapamayız' demesi ihtimalinde, izleyeceğiniz yol ne olacak ? Merakımı bağışlayın ama forumda sizi savunacak bir şeyler yazarken bu bilgilere ihtiyacım var. Hani şuan müşteriyim ama size de üzülüyorum, sizlik bir durum olmamasına rağmen en az biz kadar mağdursunuz.
Biz bir şekilde müşterilerimizin mağduriyetini gideririz
Bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik bundan sonrada etmeyiz
Burak GÜNGÖR:
Yani tedarikçi firma işi yokuşa sürüyor doğru mu anladım ?
Hayır onunda tedarik ettiği yer varsa ki bilmiyorum
Yöneticilerimiz görüşüyor
Bir kaç güne sonuçlanır
Burak GÜNGÖR:
SIGames yöneticisi Twitter'dan, tedarikçi firma ile görüşün bizi ilgilendirmez gibisinden bir şey yazdı bilginiz olsun hocam.
Evet oyunu yapan teknik kısımını nereden bilecek :)
Burak GÜNGÖR:
Mağdur olacaksınız diyor içimden bir ses, umarım zarara uğramadan altından kalkarsınız bu işin.
7 senedir kimse mağdur olmadı burada
1 kişi çıkamaz ben mağdur oldum diyen
diyende yalan söyler
Burak GÜNGÖR:
Bizi geçtim, siz tedarikçi firma yüzünden mağdur olacaksınız demek istiyorum hocam.
Bizde olmayız. Sonuçta merdiven altında üretilen keyler değil :)
Olursakta yöneticilerimiz bir yol izlerler
Hukuki olarak
Burak GÜNGÖR:
Tahmini olarak ne kadar bekleyelim ? Ve Steam'in banlamayacağı %100 kesin mi ? Ona göre kurduracağım bilgisayara oyunu.
Steam oyunu siler
Banlamaz
Başkasının steam hesabını çalarsanız vs banlar
Burak GÜNGÖR:
İlk sorum ? Ne kadar bekleyeceğiz, şuan ki görünüşe göre ?
1 hafta kadar
Net süre veremem
ortalama 1 hafta
Burak GÜNGÖR:
Pekala o zaman ben konuştuklarımızın bir özetini çıkarıp foruma yazıyorum, umarım her şey bahsettiğimiz kadar pozitif olur. Ne siz ne biz mağdur olmadan bu iş kapanır. İyi çalışmalar, kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Dediğim gibi 7 senedir kimse mağdur olmadı burada
Mağdur oldum diyen varsa da yalan söyler
Burak GÜNGÖR:
Daha önce sizden alışveriş yapmış ve bir sıkıntı yaşamamıştım, Google üzerinden bir araştırma yaptığımda da herhangi bir şikayet konusuna rastlamadım. Benim açımdan bir sıkıntı zaten yok, ama bu Steam olayı zararlı olabilir diye düşündüm. Yok olmaz diyorsanız zaten bir problem yok, sorun hallolana kadar. Tekrardan iyi çalışmalar.
Teşekkür ederim güveniniz için. Zaten bizi tanıyan müşterilerimiz biliyor
Burak GÜNGÖR:
Ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar, kolay gelsin.