Sayfa 23 / 24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon
661 ile 690 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Post SanalSaray ile Derinlemesine Görüştüm...

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle şahsım adına mağduriyetim olmadığını belirtmek isterim. Oyunu Steam üzerinden 50€ gibi bir ücret karşılığı ön-sipariş ile satın almıştım. Bu Sanalsaray problemi ile yakinen ilgilenme sebebim, arkadaşımın bu site üzerinden almasına sebep olmamdır. Kendisini ben yönlendirmiştim şimdi böyle bir durum olduğu için ilgileniyor, çözüme kavuşma sürecini yakından takip ediyorum.

Sanalsaray | Genel Destek:
    Merhaba

Burak Güngör:
    Öğlende bağlanıp FM 14 sorunu hakkında görüşmüştüm.
    Aynı kişiyle mi görüşüyorum bilemiyorum lakin eklemek istediğim bir şey var.

Buyrun

Burak GÜNGÖR:
    Steam ile iletişime geçer misiniz ? Sizin sorunu halledeceğiz dediğiniz süre içerisinde oyunu oynayarak idare edebiliriz lakin Steam kurallarını okudum az önce bu yaptığımız pek legal gibi durmuyor. Siz sorunu hallettikten sonra, Steam hesabımız banlanırsa bir anlamı kalmaz.

Efendim steam accounutuz banlanmaz. 7 senedir olduğu gibi biz her zaman buradayız. Bir sorun olursa her zaman yardımcı oluruz

Burak GÜNGÖR:
    Anlamadınız. Şuan yapmış olduğunuz işlem ile 2. key'i yani full sürüm key'i olmayanlara FM 14 oynatıyorsunuz. Haliyle girmiş olduğunuz accountlar, bir nevi illegal işlemle oyunu oynamış oluyor (ücretini ödemiş olsa dahi). Steam, daha önce bu illegal kullanımlar ile ilgili çok katı cezalar uygulamıştı, bunda da uygulama ihtimali var. Bir iletişime geçerseniz iyi olur tam sorunu hallettik derken birde bu patlarsa iyi olmaz SanalSaray adına. BTK'ya şikayet dilekçesi yazmaya falan başlamışlar hani size güvenimden beklemekteyim, milletin gazını almaya çalışıyorum forumlarda ama sıkıntı olduğu aşikar hocam.

Evet bizde tedarikçi firmaya bilgi verdik.

Burak GÜNGÖR:
    Tahmini olarak ne kadar sürede halledilecek bu durum bir bilgi var mı ? Ve tedarikçi firmanın size 'biz bir şey yapamayız' demesi ihtimalinde, izleyeceğiniz yol ne olacak ? Merakımı bağışlayın ama forumda sizi savunacak bir şeyler yazarken bu bilgilere ihtiyacım var. Hani şuan müşteriyim ama size de üzülüyorum, sizlik bir durum olmamasına rağmen en az biz kadar mağdursunuz.

Biz bir şekilde müşterilerimizin mağduriyetini gideririz
    Bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik bundan sonrada etmeyiz

Burak GÜNGÖR:
    Yani tedarikçi firma işi yokuşa sürüyor doğru mu anladım ?

Hayır onunda tedarik ettiği yer varsa ki bilmiyorum
    Yöneticilerimiz görüşüyor
    Bir kaç güne sonuçlanır

Burak GÜNGÖR:
    SIGames yöneticisi Twitter'dan, tedarikçi firma ile görüşün bizi ilgilendirmez gibisinden bir şey yazdı bilginiz olsun hocam.

Evet oyunu yapan teknik kısımını nereden bilecek

Burak GÜNGÖR:
    Mağdur olacaksınız diyor içimden bir ses, umarım zarara uğramadan altından kalkarsınız bu işin.

7 senedir kimse mağdur olmadı burada
    1 kişi çıkamaz ben mağdur oldum diyen
    diyende yalan söyler

Burak GÜNGÖR:
    Bizi geçtim, siz tedarikçi firma yüzünden mağdur olacaksınız demek istiyorum hocam.

Bizde olmayız. Sonuçta merdiven altında üretilen keyler değil
    Olursakta yöneticilerimiz bir yol izlerler
    Hukuki olarak

Burak GÜNGÖR:
    Tahmini olarak ne kadar bekleyelim ? Ve Steam'in banlamayacağı %100 kesin mi ? Ona göre kurduracağım bilgisayara oyunu.

Steam oyunu siler
    Banlamaz
    Başkasının steam hesabını çalarsanız vs banlar

Burak GÜNGÖR:
    İlk sorum ? Ne kadar bekleyeceğiz, şuan ki görünüşe göre ?

1 hafta kadar
    Net süre veremem
    ortalama 1 hafta

Burak GÜNGÖR:
    Pekala o zaman ben konuştuklarımızın bir özetini çıkarıp foruma yazıyorum, umarım her şey bahsettiğimiz kadar pozitif olur. Ne siz ne biz mağdur olmadan bu iş kapanır. İyi çalışmalar, kolay gelsin.

Teşekkür ederim. Dediğim gibi 7 senedir kimse mağdur olmadı burada
    Mağdur oldum diyen varsa da yalan söyler

Burak GÜNGÖR:
    Daha önce sizden alışveriş yapmış ve bir sıkıntı yaşamamıştım, Google üzerinden bir araştırma yaptığımda da herhangi bir şikayet konusuna rastlamadım. Benim açımdan bir sıkıntı zaten yok, ama bu Steam olayı zararlı olabilir diye düşündüm. Yok olmaz diyorsanız zaten bir problem yok, sorun hallolana kadar. Tekrardan iyi çalışmalar.

Teşekkür ederim güveniniz için. Zaten bizi tanıyan müşterilerimiz biliyor

Burak GÜNGÖR:
    Ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar, kolay gelsin.

Default D&r

Henüz oyunu D&R dan sipariş edip alan varmı? Çünkü benimki daha kargoya verilmemiş de.

Az önce D&R müşteri hizmetlerini aradım. Teslimat 4 Kasım itibari ile dedi. Ayrıca verilen BETA koduyla tam sürüme de geçemiyormuşuz. Geçmiş olsun bekleyeceğiz artık.

Burada görüp, ben de oyunu Sanalsaray'dan almıştım. Şimdi ikinci kod verilmediğinden aktif edemediğimi çözdüm. Sıkıntılı...

Böyle iş mi olur ya! Geçen sene Bimeks çıktığı günün öğleni getirmişti.

saçmalık. o zaman site'ye aylarca 31.10 yazmayacaksın.

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    saçmalık. o zaman site'ye aylarca 31.10 yazmayacaksın.
    SON DERECE HAKLISIN

Adam bugün aktif etti oyunu, ancak editoru çalıştıramadı. Sanalsaray tam dolandırıcı çıktı. Umarım steam falan daha sonra yamuk yapmaz...

9. Default

Quote Originally Posted by HKi View Post
    Adam bugün aktif etti oyunu, ancak editoru çalıştıramadı. Sanalsaray tam dolandırıcı çıktı. Umarım steam falan daha sonra yamuk yapmaz...
    Editörü yüklediyse bilgisayarınıza steamin diskinizde klasörü var orada steamappsın içinde common'a girdiğinde football manager editör 2014 ü göreceksiniz oradan steam açık olmasa bile editörü çalıştırabilirsiniz.

O dosya ben de rar dosyası olarak görünüyor. Açtığımda commen dosyasının içinde öyle bir şey bulamadım.

11. Default

Quote Originally Posted by HKi View Post
    O dosya ben de rar dosyası olarak görünüyor. Açtığımda commen dosyasının içinde öyle bir şey bulamadım.
    Winodws 7 için C>Program Files(x86)>Steam>SteamApps>common>Football Manager 2014 Editör

XP için programfiles steam steamapss common football manager 2014 editor

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Default playstore

Oyunu yaklasık 1 ay önce playstore dan aldım oyun beta bunu biliyorum sormak istedigim oyunun orjinal sürümü cıktı sanırım acaba bnm oyunumda otomatik olarak orjinal oluyor mu???
    bn oyunu daha yüklemedim aktivasyon kodu var kurulum yaptıgımda beta mı kurmus olacagım??

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default ön Sipariş D&r

Arkadaşlar ben Capacity D&R den oyunu ön sipariş ile elden aldım gidip para verip aldım eve geldim yükledim tabii Beta idi . Ancak şimdi full sürüme geçemedim ne kod var ne bişey ben nasıl geçicem haftasonu gidip elimde fiş var oyunun kutusuda bende oraya gidip adama verip adamda bana kod verip eve gelip öyle mi kurucam ben anlamadım bana biri izah edebilir mi ? Saygılar !

Playstore'nin verdiği kodu girin. Oyununuz yüklendiğinde full sürüm şeklinde yüklenecektir.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Oyunu ben de o siteden almıştım. Uyguladıkları yöntem ne kadar sağlıklı tartışılır. Bir sonraki güncellemenin otomatik yüklenmeyeceği kesin. E her güncellemede onlarla uğraşmak ayrı bir dert. Miles'ın dediğine göre beta Pazar veya Pazartesi akşamı kapatılacakmış. Haliyle bizler de oyuna giremeyeceğiz. Umarım o zamana kadar bir çözüm üretilir.

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Arkadaşlar ben Capacity D&R den oyunu ön sipariş ile elden aldım gidip para verip aldım eve geldim yükledim tabii Beta idi . Ancak şimdi full sürüme geçemedim ne kod var ne bişey ben nasıl geçicem haftasonu gidip elimde fiş var oyunun kutusuda bende oraya gidip adama verip adamda bana kod verip eve gelip öyle mi kurucam ben anlamadım bana biri izah edebilir mi ? Saygılar !
    Alırken adres falan verdin mi?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ee aynısının konusunu açtım ya işte, öğrenince paylaşacağım. Fakat öyle görünüyor ki Pazartesi'den itibaren gidip tam sürümünü alabilicez oyunun.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ee aynısının konusunu açtım ya işte, öğrenince paylaşacağım. Fakat öyle görünüyor ki Pazartesi'den itibaren gidip tam sürümünü alabilicez oyunun.
    4 Kasımdan itibaren gönderilmeye başlanıyormuş oyunlar, d&r dan alan arkadaşlar müşteri hizmetlerini aramış, o yönde bilgi almışlar. Sizde sanırım pazartesi keylerinizi alırsınız.

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Oyunu ben de o siteden almıştım. Uyguladıkları yöntem ne kadar sağlıklı tartışılır. Bir sonraki güncellemenin otomatik yüklenmeyeceği kesin. E her güncellemede onlarla uğraşmak ayrı bir dert. Miles'ın dediğine göre beta Pazar veya Pazartesi akşamı kapatılacakmış. Haliyle bizler de oyuna giremeyeceğiz. Umarım o zamana kadar bir çözüm üretilir.
    Aynen çözeceklerini söylüyorlar o zaman kadar, çözemezlerse hesap soracak yüzlerce kişi var zaten. Bu riski göze alabileceklerini düşünmüyorum; mağdur etmemek zorundalar bizi.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by esreffb View Post
    Aynen çözeceklerini söylüyorlar o zaman kadar, çözemezlerse hesap soracak yüzlerce kişi var zaten. Bu riski göze alabileceklerini düşünmüyorum; mağdur etmemek zorundalar bizi.
    GG'den 1-2 güne kadar çözüleceğini söylüyorlarmış. Bakalım, yoksa işleri zor. Gerçi iletişim kısmında Kıbrıs adresi var. Kıbrıs sayesinde pek de yasal bir şey yapılabileceğini sanmıyorum.

DH'den birine GG üzerinden attıkları cevap;

Konu: RE: Tarih: 31/10/2013 22:39:10

Problem maximum 1-2 gün içerisinde çözülmüş herkez oyununu oynuyor şekilde olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

şimdi şunu merak ediyorum. 2. keyi birine versek ne olacak?
    turksportal...

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    şimdi şunu merak ediyorum. 2. keyi birine versek ne olacak?
    Kendin bi steam hesabı daha açıp dene ne oluyor diye

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

key gider o zaman bilen biri yok mu verecem arkadaşa? online oynamıyorum zaten
    turksportal...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Alırken adres falan verdin mi?

Yok abi ne adresi direk aldım parayı verdim fişi verdi gittim eve aldım oyunu kurdum beta mı oynadım güzel güzel steam üzerinden bi güncelleme bekliyordum o da gelmedi şimdi haftasonu dersane var Bakırköy de gidip aldığım yerden fişi ile kutuyu verip gelmişse tam sürümü alıdam öyle gözüküyor . . Böyle olucaksa bi daha ön sipariş falan almam gider günü gelince alırım paramla rezil mi olucam bundan sonra .! Geçen sene gidip direk full sürümünü aldım ön sipariş falan almadım güzel güzel oynadım ne crash dumps ne başka bişey miss gibi oyun oynadım bu sene rezil oldum ya böyle iş var mı ?!

Aral'dan ön siparişle oyunu alan arkadaşlar oyun elimize ne zaman ulaşır ve oyun elimize gelmeden tam surume nasil geçeriz aral ayrı şifre gondermemis steam icin. Eski şifreyle mi yapacağız ya da otomatik mi guncelleyecegiz ?

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Sanalsaray Nasıl Arkadaşlar ?

Alan Var mı ?
    Bir Ara Nerdeyse Alacaktım Her Zaman Sabırlı Olmanın Faydaları Bir Şeyi Yaparken İnce Eleyip Sık Düşünmek Lazım Yoksa Sonu Hüsran Olur Sabırlı Olmam Sayesinde Buradan İyi Yırttık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Yok abi ne adresi direk aldım parayı verdim fişi verdi gittim eve aldım oyunu kurdum beta mı oynadım güzel güzel steam üzerinden bi güncelleme bekliyordum o da gelmedi şimdi haftasonu dersane var Bakırköy de gidip aldığım yerden fişi ile kutuyu verip gelmişse tam sürümü alıdam öyle gözüküyor . . Böyle olucaksa bi daha ön sipariş falan almam gider günü gelince alırım paramla rezil mi olucam bundan sonra .! Geçen sene gidip direk full sürümünü aldım ön sipariş falan almadım güzel güzel oynadım ne crash dumps ne başka bişey miss gibi oyun oynadım bu sene rezil oldum ya böyle iş var mı ?!
    Adres verdiysen belki onlar adresine kargolar diyecektim ama adres vermediğine göre kendin kutu ve fiş ile gidip alacaksın sanırım. Pazartesiden itibaren dağıtacaklarmış sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Adres verdiysen belki onlar adresine kargolar diyecektim ama adres vermediğine göre kendin kutu ve fiş ile gidip alacaksın sanırım. Pazartesiden itibaren dağıtacaklarmış sanırım.

Abi yemin ederim pişman oldum ya haftasonu deli gibi oynamak istiyordum şuanda hala oynayabilirim ama yazık yani herkes full sürümü oynuyor çok kötü hissediyorum hiç oyuna giremiyorum lanet olsun böyle işe

Arkadaşlar bildiğiniz playstore indirim kodu var mı ?

30. Default

Arkadaşlar bende bugün internet üzerinden key aldımko pazar adlı siteden 39 tl ye konuyu görmesem farketmiycektim belkide sag altta BETA yazıyor nasıl çözücez sorunu bilen yok mu ?

Sayfa 23 / 24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon

Mesaj Yetkileri