Ramazan olunca davetler oluyor haliyle. Dün davetliydik iftarda çıktık sahurda geldik (: Geldiğimde forumda sıkıntı vardı sabah bakıtım yine sıkıntı var. Anca şuan bişiler yazabildim. Yine bugünde halamlara gidicez gece ne zaman döneriz bilmiyorum ama döndüğümde arkadaşlara yardımcı olma babında taktiklerimi vs paylaşıcam belki extra sorular falan olursa yine bişiler paylaşıp yardımcı oluruz (:
Quote:
Originally Posted by
Chakemate
Kupa süper olmuş vallaha. Lig sıranı tutturdum ama kupayı alacagını tahmin etmezdim hele 3-1den sonra helal olsun :D PSG başkanı da kıçını parayla siliyo belli ki :D
eyv (: 3-1de benim morallerim dipteydi ama rövanşta çok agresif başladık sanırım rakip bunu beklemiyordu biranda 2-0 olunca ipler bize geçti sonrasınıda iyi idare ettik (:
Quote:
Originally Posted by
Unsal123
helal olsun :D bu sene CL'ye gideme emi :D :D :D
Quote:
Originally Posted by
RodiMood
Hayırlı olsun dostum, AL tamam sırada ŞL var :h:
Eyv (: Cl yi almak için 2-3 seneye ihtiyacımız var sanırım yeni bir yapılanmaya gidebilrim
Quote:
Originally Posted by
AlperKSK
Vay vay vay C.Palace tarihine adını altın harflerle yazmışsın Hocam tebrikler vallahi çok Süper , bu arada Psg nin teklifi ve tarnsfer-maaş bütçesini görünce acayip gaz alırsın diye düşündüm ama devam kararı almışsın helal olsun..
Quote:
Originally Posted by
bucuklubisey
O tekliflere nasıl "Reddet" diyebildin? :D Helal olsun valla :D
Öncelikle teşekkür ederim. Lakin büyük takım ve paradan haz almıyorum bolluk bana göre değil gösterişi sevmiyorum :zuhaha Ayrıca mevcut kadrom çok iyi düzeyde fabrikayı açtık ve tıkır tıkır işliyor. E paramızda az çok var transferlerimizi falan hepsini devre arasından yaptık eksiğimiz yok oldukça rahatız. Bu sene yeni bir yapılanmaya gidebiliriz kafalar raad. Başta Cl olmak üzere katıldığımız tüm kupalarda iddialıyız tabi clde kura şansımız bizde olmalı :p