görücez canım benim, bakıp görücez..
Printable View
görücez canım benim, bakıp görücez..
Bize zaten scout mu lazım :s Alman ligi ile TR ligi çok farklı. GS yı tasıyabilecek mi skibbe bakalım. Tasımak derken 2-3 mac da kötü sonuçlar alındı mı TR deki durumlar bilinio basın, taraftar pek memnun olmaz, bunları kaldırabilecek mi ? Ben karamsarım skibbe ye gercekcekten. İnşallah yanılan ben olurum. İyi yönetir, takımı hakettiği yerlere tasır da bana da tüm söylediklerimi yedirtir :)
Ayrica Skibbe, Leverkusen basina gectiginde kötü durumdaydi diyorsun, bunda yaniliyorsun cünkü böyle degildi..
Ayrica Skibbe , hic bi takimda basarili olamadi..
Sadece Alman alt yapisini yakindan tanimasi bir arti..
Gençlere kesin sans verir merak etme..Onun en büyük özelligi o zaten:;)..Yıllar genç millilerde çalışdı.Leverkusen'e Kiebling,Castro,Rolfes,Vidal,Adlergibi oyuncuları kazandırdı.
Yusufcum Paftan çıkardıgı oyuncuları saymıyorum;)
Vidali kim keşfetti:),Hagui gibi oyuncuları takıma kim kazandırdı.Daha bir sürü oyuncu var aklımda yok;.Leverkusen' 2 yıl üst üste ceyrek final oynattı..Takıma kazandırdıkları ve kurdugu iskeleti hiç saymıyorum:D.Şimdi destek zamanı...Ayrıca resmi açıklamada gelmedi:D..Başarılı olur olmaz onu Allah bilir:;)..Sadece o kadar karamsar havaya gerek yok..Neyse herseyi zamanla görecez
@Emurafu;
Sen geçen sene Kalli'yi de bu kadar övüyordun ve sonuç ortada.Allah sonlarını benzetmesin;)
Yahu kalli düsünüldügü kadar basarısız oldumu bence hayır:D.Şampiyonlukta bence onunda payı var:)..Ama en büyük pay takım ruhunun:D..Neyse Arkadaslar kapatalım şu kalli konusunu:D..Dedigim gibi herseyi zaman gösterecek...Skibbe illa basarılı olacak demiyorum..Sadeece o kadar karamsar oalcak birsey yok:)
Kalli takımda olmasaydı; şampiyonluk dışında uefada da daha basarılı olurduk.
ADNAN POLAT’TAN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI!..
Haberi yazdırın 09 Haziran 2008 22:38
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, halen Galatasaray’a gelmek isteyen 5 teknik direktör bulunduğunu ifade ederek, ’’Bu teknik direktörler arasında bu akşam veya yarın bir karar vereceğiz’’ dedi.
Yönetici Adil Emecan’ın, Samatya’daki Forsa Restaurant’ta verdiği, yöneticiler Sinan Kılıç ve Faruk Bil, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve sarı-kırmızılı camiadan davetlinin katıldığı yemekte bir açıklama yapan Adnan Polat, medyanın teknik direktör konusunda yaptığı haberlerden yakınarak, şunları kaydetti:
’’Galatasaray’a şu anda gelmek isteyen 5 teknik direktör var. Futbol komitesindeki arkadaşlarım, başta Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ olmak üzere bu teknik direktörlerle her birimiz teker teker görüştük. Bir kısmı buraya geldi görüştük, bir kısmıyla da biz gittik görüştük. Bu teknik direktörler arasında bu akşam veya yarın bir karar vereceğiz. Ben ’Salı günü açıklarız’ demiştim, ama bir gün sonra da olabilir. Mutabakata vardığımız veya Galatasaray’a almak istediğimiz teknik direktörü, ancak sözleşmesini imzaladıktan sonra açıklayabiliriz. El sıkışmamıza rağmen, birkaçı ’aman biz Galatasaray’a gelelim’ dedi ki bunlar kendi pazarlarında, Avrupa’da önemli, kariyeri olan hocalar.’’
Polat, Galatasaray’ın ve Türkiye’nin gerçeklerine uyan bir teknik direktör istediklerini belirterek, ’’Yarışırken, bizim futbolcularımızı eğitip, geliştirecek bir hocanın peşindeydik. Alternatiflerden biri için, bu akşam olmazsa yarın karar veririz. Karar verdikten sonra sözleşmesini faks aracılığıyla imzalarız. Ondan sonra çıkar, kamuoyuna, ’Galatasaray’ın teknik direktörü budur’ deriz. Bu anlamda içiniz rahat olsun. Galatasaray teknik direktörsüz kalmaz, arzu ettiği antrenörü rahatlıkla buraya getirir’’ diye konuştu.
-FUTBOLCU TRANSFERİ-
Adnan Polat, futbolcu transferinde birçok aday bulunduğunu, içlerinden 2-3’ünü seçeceklerini söyledi.
Galatasaray’a gelmek isteyen 5 antrenörün her birine Galatasaray’ın görüntülerini gönderdiklerini ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:
’’Zaten kulübü tanıyorlar, futbolcularımızın bir bölümünü tanıyorlar. Hepsinin bize söylediği aşağı yukarı aynı. Hazır olan, geldiği zaman forma giyecek 3-4 futbolcu gerekir. Ağız birliği etmişcesine bize aynı şeyi söylediler ki futbol komitemiz de aynı şekilde bir değerlendirme getirdi yönetim kuruluna. Demek ki gelecek olan hocayla aynı fikirdeyiz. Futbolcu adaylarımız da var. 15 futbolcu adayımızın içinden 2-3’ünü seçeceğiz. Teknik direktör anlaşmasından sonra onlarla da kendi imkanlarımız çerçevesinde anlaşmaya çalışacağız. Sezon başlarken, Galatasaray transferleri yapıp, bitirmiş, Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne ve Turkcell Süper Lig’e hazır olacak. Çalışmaları bitirmiş olacağız, onun için içiniz rahat olsun. Biz gelecek sezon Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nda şampiyonluğun adayıyız. Bu sezon gönlümüzden geçen, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin öte tarafına geçebilmek.’’
Polat, genç bir takımla yola çıktıklarını, bir değişim yaparak onu devam ettirdiklerini dile getirerek, ’’Bunu sürdüreceğiz, ama bu seneki transferlerden sonra Galatasaray en fazla 2 futbolcu transfer edecek. Böyle fazla transfer değişimleri olmayacak’’ ifadelerini kullandı.
Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Polat, ’’Bir gün daha bekleyeceksiniz, rahat olun’’ derken, ’’Çarşamba gününe sarkmasının nedeni ne olabilir?’’ sorusuna ’’Karar verdiğimiz hocanın belki sözleşmesinin bitme süreci’’ diyebiliriz cevabını verdi.
Polat, ’’İstanbul’a kimler geldi?’’ şeklindeki soruyu ise ’’İstanbul’a kimler geldi, gitti. Siz görmediniz. Aralarından bir arkadaşımızla anlaşmak üzereyiz. İnşallah anlaşacağız’’ diye yanıtladı.
Bu arada, yönetici Adil Emecan, sarı-kırmızılı camianın önemli isimlerini yemekte bir araya getirdiklerini, bu buluşmada kulübün geleceği için yapabilecekleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunacaklarını ifade etti.
Yönetici Adil Emecan’ın kardeşi ve restoran sahibi Halil Emecan, Polat’a, Galatasaray’ın simgesi olan küçük bir aslan heykeli armağan etti.
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=46834
Vidali kesfetti diyorsun yani? gülünc duruma düsmek üzeresin :D
2007 FIFA U-20 World Cup'ta Vidal oynadigi müthis futbol'la herkesin begenini topladi, ayrica bir sürü takim onu o turnuvadan önce transfer etmek istemisti ama kismet turnuvadan sonra Leverkusen'e gitti..
Yusuf sonuçta o transfer ettirdi..Skibbe'nin kazandırdıg gençleri saymaya gerek yok.Şimdi herkez o oyunculara hayran:D.Zaten resmi açıklama gelmedi...Oyüzden tartısmaya gerek yok..Yarın msn de uzun uzun konuşuruz:D
konusalim konusalim, Ben Hectop Cuperi istiyordum, ama kismet degilmis :)
Malesef baska zaman yusuf şimi çıkıcam:D
Polat'ın sözlerine dikkat:D..
Bu kisim ipucu gibi olmus biraz. 10 Haziran'da sozlesmesi biten hangi hoca var acaba? Kesin perrin'in davasıdır..Quote:
Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Polat, ''Bir gün daha bekleyeceksiniz, rahat olun'' derken, ''Çarşamba gününe sarkmasının nedeni ne olabilir?'' sorusuna ''Karar verdiğimiz hocanın belki sözleşmesinin bitme süreci'' diyebiliriz cevabını verdi. [/B]
Bu arada yeni hoca ile ilgili izledikleri yontem hosuma gitti. Takimin kasetlerinin anlasma olmadan evvel gorusulen isimlere gonderilmesi, hocalardan takim icin yorum istenmesi falan guzel seyler. Sezon biteli 3 hafta oldu ama izledikleri yontem buysa yeni hoca isinin gecikmesinin sebebi de az cok belli oluyor.
Carsambaya da 2 gun kaldi sadece. bekleyelim gorelim
hmmm... 2 gün kalmis yani..kim bu hoca :)
Kim gelirse gelsin baydı artık salı sallanır pazartesi hafta başı... :D
Lig biteli beri, her haftasonu açıklayacak sözde Adnan Polat yeni hocamızı, o değilde daha teknik direktör ile anlaşmadan bizimkiler gidip kafalarına göre oyuncu transfer ediyorlar o gülünç geliyor bana.
Evet ya hala açıklayacak...
from_edi Adnan polat bunları söyledi:D
Yani kafalarına göre hareket etmiyorlar..Kasetleri göndererek çok iyi yapmışlar..Quote:
Galatasaray’a gelmek isteyen 5 antrenörün her birine Galatasaray’ın görüntülerini gönderdiklerini ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:
’’Zaten kulübü tanıyorlar, futbolcularımızın bir bölümünü tanıyorlar. Hepsinin bize söylediği aşağı yukarı aynı. Hazır olan, geldiği zaman forma giyecek 3-4 futbolcu gerekir. Ağız birliği etmişcesine bize aynı şeyi söylediler ki futbol komitemiz de aynı şekilde bir değerlendirme getirdi yönetim kuruluna. Demek ki gelecek olan hocayla aynı fikirdeyiz
Harekat Başlıyor
Yeni hocasını Skibbe olarak belirleyen Galatasaray yönetimi, transfer listesindeki isimler için bir kez daha düğmeye basıyor
10.6.2008
Kale, stoper, forvet...
Bayer Leverkusen’den ayrılan Michael Skibbe için bugün, “İşte yeni teknik direktörümüz” ifadesini kullanması beklenen Galatasaray Yönetimi, başarılı hocanın bilgisi doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıracak. Alman hocayla yapılacak durum değerlendirmesinin ardından, listedeki isimlerle tekrar görüşecek olan Sarı-Kırmızılılar’ın hedefinde öncelikli olarak yabancı bir kaleci, yabancı bir stoper ve yine yabancı bir hücum oyuncusu var.
Alternatifler de hazır
Forvet hattı için en güçlü aday Inter’de satış listesine konan David Suazo. Ancak Honduraslı golcüyü Roma’nın da istemesi sıkıntı yaratıyor. Savunmayı Juventus’ta gözden düşen Nicola Legrottaglie ile güçlendirmeyi planlayan yönetim, daha sonra kaleci transferini bitirecek. Bolton’daki sözleşmesi biten Fin eldiven Jaaskelainen hâlâ gündemde. 32 yaşındaki kaleciyle anlaşma sağlanamazsa, İsveçli İsaksson için tekrar devreye girilecek.
KAYNAK:FANATİK
ben takimda alman istemiyorum insallah gelmez
oyuncularla anlaşabilen genç oyuncuları maçlara motive edebilen bi hoca olsunda gerisi yavaş yavaş gelir.. bende alman olması taraftarı değilim ama eldeki en iyi seçenekte skibbe galiba..
Serhat Akın’a imza çağrısı!
BELÇİKA’NIN Anderlecht takımında başarılı olmasına rağmen mutsuz olan Serhat Akın’a Galatasaraylı yöneticilerin “Bonservisini de al imzaya gel” çağrısında bulundukları iddia edildi. Belçika gazetelerinde Serhat Akın’ın yeni sezonda sarı-kırmızılı takımda top oynamasının önünde engel kalmadığı vurgulandı. Serhat’ın menajeri de Galatasaraylılar da sıkı temasta.
Skibbe pusuda
Bayer Leverkusen’in eski teknik patronu Galatasaray ile her konuda anlaştı. Ancak sarı-kırmızılı yöneticiler Fransız Alain Perrin’den gelecek cevabı bekliyor
GALATASARAY’DA uzun süredir gündemi meşgul eden teknik direktör konusunda sona yaklaşıldı. Önceki akşam Başkan Adnan Polat, İkinci Başkan Yiğirt Şardan, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Genel Müdür Adnan Sezgin birlikte yaptıkları toplantıda Michael Skibbe ve Perrin arasında oylama yapıldı. Toplantı sonunda ismi ağır basan Skibbe İstanbul’a çağrıldı. Alain Perrin ise bekleme pozisyonuna alındı. Galatasaray’In prensip anlaşmasına vardığı Skibbe’nin yıllık 1 milyon 800 bin euro istediği öğrenildi. Fiyatı aşağıya çekmek için Alman çalıştırıcı ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yöneticiler daha sonra anlaşmaya vardılar. Skibbe transfer listesini gözden geçirdikten sonra tekrar gelmek üzere İstanbul’dan ayrılıp Almanya’ya uçtu. Perrin’den son dakikaya kadar cevap bekliyorlar. Perrin’den beklenen yanıt gelmezse Galatasaray Skibbe’yi imza için çağıracak
Gekas sürprizi
Galatasaray’ın gündemine ‘Komşu’nun ünlü golcüsü düştü... Gekas’ı Leverkusen’e Skibbe kazandırmıştı!
TRANSFERE çok yönlü ataklarla devam eden Galatasaray’ın adını sır gibi gizlediği golcü adaylarından birinin Leverkusen’de top koşturan Thefanis Gekas olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın teknik patron olarak düşündüğü Skibbe’nin de öğrencilerinden olan Gekas, Yunanistan Milli Takımı’nın Euro 2008’deki en büyük gol ümidi. Bonservis bedeli 7 milyon euro olan Gekas’a Skibbe hayran... Skibbe Gekas’ı Bochum’dan Bayer Leverkusen takımına transfer etmişti.
Kaynak: Fotospor
2008-2009 sezonunda TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Beylerbeyi, Galatasaray'dan Serdar Keşçi, Fatih Sercan Ekinci, Gür Ege Gürel ve Mehmet Düz ile 1 senelik sözleşme imzalamıştır.
Beylerbeyi Spor Kulubu
Serhat Akın'ın alınacağını zannetmiyorum. Alınırsa bence yanlış bir hamle olur. Fenerbahçe'ye misilleme yapmaya çalışmak bize hiçbir şey kazandırmaz bence...
GS Serhat Akını falan alarak misilleme yapamz zaten illa mislleme yapacaksa Tuncayı alsın :P
Yav inanmayin su misilleme haberlerine,basini tanimiyormus gibi davranmayin.
Fenerbahce Emre´yi alinca basina büyük malzeme cikti,hep Galatasarayin misilleme yapacagini falan düsünüyorlar ve bu dogrultuda yaziyorlar.
beybelrbeyi bizim zaten satılkta olsa farketmez isrediğimiz zaman bedavaya geri alabiliriz..
Evet Beylerbeyi nasıl olsa pilot klübümüz.
Kamuoyuna Açıklama
Yeni futbol sezonunda görev üstlenecek Teknik Direktörümüz ile ilgili görüşmeler sonuçlanmak üzeredir.
Bazı detaylı çalışmaların tamamlanması ve sözleşmenin neticelenmesinin ardından Galatasaray Profesyonel Futbol Takımımızın yeni Teknik Direktörü, resmi sitemiz www.galatasaray.org’dan kamuoyuna açıklanacaktır.
Taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
10 gündür teknik direktörümüz belli diyorlar zaten.
Yok abi yok, Riva'yı satana kadar takımın adam olması çok zor.
valla baydi bu teknik direktor olayi.. Okadar olayin ustune Skibbe gelcek ben ona yaniyorum
Skibbe feldkamp gibi değil oyuncularla iyi geçinen bi hoca..Katı dsiplini felan yok..Lincolnlede olumlu anlaşacağını düşünüyorum..Bence gelmeden asıp kesmeyin ben iyi birisi olduğunu düşünüyorum hatta galatasaray kariyerinde bir çıkış noktası olabilir onun için..Leverkusen son hafta yenilmeseydi büyük ihtimalle görevine devam ediyor olucaktı..Bence potansiyelli bi hoca..Perrin gelirse ben asıl onun sorun çıkaracağını düşünüyorum..
Lyon'a bu sezon çifte zafer tattıran Fransız teknik adam, Alman Skibbe'ye ağır bastı
Sarı-Kırmızılı yönetim kesin anlaşma aşamasına geldikleri Michael Skibbe'den vazgeçip, Fransız Alain Perrin ile sözleşme imzalama aşamasına geldi. Bir gün öncesine kadar Michael Skibbe ile görüşmeleri çok olumlu çizgiye getiren ve son olarak Alman hocayı gizlice pazar günü İstanbul'a getirip görüşen sarı kırmızılı yöneticiler, bir kez daha çark edip Skibbe'yi ikinci plana attılar.
Başkan Adnan Polat, Olimpic Lyon ile sorunlu ayrıldığı için Alain Perrin ile ilgili kuşkular taşıyor ve Skibbe'yi öncelikle Galatasaray'ın teknik patronu olarak göreve getirmeyi planlıyordu. Ancak Perrin ve menajeri ile yapılan görüşmelerin olumlu çizgiye gelmesi ve Fransız teknik adamın eski kulübü ile yaşadığı sorunlarda hatasının olmadığının ortaya çıkması üzerine bu kez Perrin, G.Saray'ın gündeminde yeniden birinci sıraya yükseldi. Futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da Skibbe yerine Alain Perrin'e tercihlerini kullanınca Fransız teknik adamın Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması ağırlık kazandı.
Kaynak: DHA
10.06.2008
valla artık öyle bi durumdayımki kim gelirse gelsin valla...
Heryerde suanda perrin ismi one cikiyor su saatlerde sabah skibbe diyenler simdi perrin diyor
Yanlış duymadıysam yarın açıklanacakmış yeni T.D..
Yönetim sanırsam Skibbe'den tam emin değil ve onun için diğer alternatiflerle görüştüğü için bu kadar uzadı bu teknik direktörün belirlenme olayı.Bakalım Perrin mi gelecek yoksa Skibbe mi?