Lig biteli beri, her haftasonu açıklayacak sözde Adnan Polat yeni hocamızı, o değilde daha teknik direktör ile anlaşmadan bizimkiler gidip kafalarına göre oyuncu transfer ediyorlar o gülünç geliyor bana.
Lig biteli beri, her haftasonu açıklayacak sözde Adnan Polat yeni hocamızı, o değilde daha teknik direktör ile anlaşmadan bizimkiler gidip kafalarına göre oyuncu transfer ediyorlar o gülünç geliyor bana.
from_edi Adnan polat bunları söyledi
Yani kafalarına göre hareket etmiyorlar..Kasetleri göndererek çok iyi yapmışlar..Galatasaray’a gelmek isteyen 5 antrenörün her birine Galatasaray’ın görüntülerini gönderdiklerini ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:
’’Zaten kulübü tanıyorlar, futbolcularımızın bir bölümünü tanıyorlar. Hepsinin bize söylediği aşağı yukarı aynı. Hazır olan, geldiği zaman forma giyecek 3-4 futbolcu gerekir. Ağız birliği etmişcesine bize aynı şeyi söylediler ki futbol komitemiz de aynı şekilde bir değerlendirme getirdi yönetim kuruluna. Demek ki gelecek olan hocayla aynı fikirdeyiz
Harekat Başlıyor
Yeni hocasını Skibbe olarak belirleyen Galatasaray yönetimi, transfer listesindeki isimler için bir kez daha düğmeye basıyor
10.6.2008
Kale, stoper, forvet...
Bayer Leverkusen’den ayrılan Michael Skibbe için bugün, “İşte yeni teknik direktörümüz” ifadesini kullanması beklenen Galatasaray Yönetimi, başarılı hocanın bilgisi doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıracak. Alman hocayla yapılacak durum değerlendirmesinin ardından, listedeki isimlerle tekrar görüşecek olan Sarı-Kırmızılılar’ın hedefinde öncelikli olarak yabancı bir kaleci, yabancı bir stoper ve yine yabancı bir hücum oyuncusu var.
Alternatifler de hazır
Forvet hattı için en güçlü aday Inter’de satış listesine konan David Suazo. Ancak Honduraslı golcüyü Roma’nın da istemesi sıkıntı yaratıyor. Savunmayı Juventus’ta gözden düşen Nicola Legrottaglie ile güçlendirmeyi planlayan yönetim, daha sonra kaleci transferini bitirecek. Bolton’daki sözleşmesi biten Fin eldiven Jaaskelainen hâlâ gündemde. 32 yaşındaki kaleciyle anlaşma sağlanamazsa, İsveçli İsaksson için tekrar devreye girilecek.
KAYNAK:FANATİK
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Lyon'a bu sezon çifte zafer tattıran Fransız teknik adam, Alman Skibbe'ye ağır bastı
Sarı-Kırmızılı yönetim kesin anlaşma aşamasına geldikleri Michael Skibbe'den vazgeçip, Fransız Alain Perrin ile sözleşme imzalama aşamasına geldi. Bir gün öncesine kadar Michael Skibbe ile görüşmeleri çok olumlu çizgiye getiren ve son olarak Alman hocayı gizlice pazar günü İstanbul'a getirip görüşen sarı kırmızılı yöneticiler, bir kez daha çark edip Skibbe'yi ikinci plana attılar.
Başkan Adnan Polat, Olimpic Lyon ile sorunlu ayrıldığı için Alain Perrin ile ilgili kuşkular taşıyor ve Skibbe'yi öncelikle Galatasaray'ın teknik patronu olarak göreve getirmeyi planlıyordu. Ancak Perrin ve menajeri ile yapılan görüşmelerin olumlu çizgiye gelmesi ve Fransız teknik adamın eski kulübü ile yaşadığı sorunlarda hatasının olmadığının ortaya çıkması üzerine bu kez Perrin, G.Saray'ın gündeminde yeniden birinci sıraya yükseldi. Futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da Skibbe yerine Alain Perrin'e tercihlerini kullanınca Fransız teknik adamın Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması ağırlık kazandı.
Kaynak: DHA
10.06.2008