Tek Fenerbahçe taraftarına olduğunu düşünüyorsanız :yildiz::yildiz::yildiz::yildiz:
Printable View
sen benle ankarada ankaragücü-beşiktaş maçına gelsene bi :) o zaman da aynı düşünceleri savunursan helal olsun derim.
şu an maçı izleyemiyorum ama boşalttırıyorlarsa helal olsun..
fenerbahçe taraftarının basına ve medyaya olan protestosu son derece doğrudur.
fenerbahçeli olmayan bunu anlayamaz, empati yapsa dahi.
sen fenerbahçe'ye her türlü iftirayı yazacaksın, sonra gelip islam çupi'de oturacaksın. böyle bir dünya yok.
o cezayı kesen kurum kuruluşsunuz siz yani:) tabi imam cemaat ilişkisi.
tepki vardır tepki vardır. onların da anladığı budur.
ben cidden bi Fenerbahçelinin böyle düşünebileceğini tahmin etmezdim.Çok şaşırdım.Ama siz gayet memnunsunuz halinizden bize laf düşmez.
Bu olay bir şeyi çözmez, daha da körükler.
En çok üzüldüğüm nokta Habertürk denen gereksiz basın organın bu tepkiye maruz kalmamış olmasıdır.
Not : Maçtan önce habertürk stada alınmadı.
hayır tepki gösterilir de yıllar sonra helede adam gibi adam RTE pankartı açtıktan sonra böyle tepki göstermek bana biraz mantıksız geliyor. hadi o pankartı unuttum bunca senedir neredeydi FB taraftarı ?, meğer o kadar meraklılar tepki göstermeye kendi başkanları tutuklanınca mı akıllarına geldi bu ülkede yanlış şeyler yapıldığı ?
tepkinizi sandıkta da gösterebilirdiniz, daha bunlar olmadan. belki o zaman hiç bunlar olmazdı ?
Maçta yaptığımız tek gereksiz şey bu sahaya girmekti bunu yapmamamız gerekiyordu.
Şu rezaleti açıklayabilecek var mı . Bir daha bilet falan satılmasın . Güvenlik görevlilerini dövdüler . Kolktuklarla sahaya daldılar . Maçı bitirdiler, basını taşladılar .
O pankartı açan taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'dir.
http://3.bp.blogspot.com/_EYi7gL4bSi...00/gfbrte2.JPG
Bir taraftar grubunun kendi düşüncesini bütün Fenerbahçe taraftarına mal etmek doğru değildir.
Edit:Bu resim biraz siyasete kaçabilir fakat şunu söyleyebilirim.GFB'nin bazı ağır abilerinin emniyetle ve dolayısıyla hükümetle arasından su sızmaz.Biz e5'te biber gazı yerken onların kaçıp gitmesinin sebebi de budur.Bunla alakalı hiçbirşeye cevap vermeyeceğim,ortalık daha da gerilmesin.Merakı olan varsa özel bir şekilde anlatırım GFB'nin genel tutumunu.
Uefa'dan ceza gelmesi gerekir . Ya da TFF . Hazırlık maçı diye bu rezaleti yapamazsın.
FB'nin hakim taraftar grubu da GFB. Aziz Yıldırım'ın zamanında sindirdiği taraftar gruplarını da çok iyi biliyorum ben, en az bir FB taraftarı kadar. Tutup da bugün GFB'yi bütün Fener taraftarına mal etmeyin demek bana komik geliyor!
Aziz Yıldırım size bunları yapmışken hala dönüp babanız gibi savunmanızı + sıkıyorsa bu takımı düşürün babında tehditleri de bir türlü anlayamıyorum...
Bütün olayları kaçırmışım. Videosu felan varmı ?
Edit : Buldum.
Bütün stat "hükümet istifa" diye inlerken maraton üst tribünün sus pus oturması bazı şeyleri açıkca ortaya koyuyor.
Fenerbahçe üzerinden hiç kimse rant sağlamaya çalışamaz.Fakat Fenerbahçe'ye birşeyler katmaya çalışan insanın başımın üstünde yeri vardır.Aziz Yıldırım'ı babam gibi savunurum,babam gibi severim.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bugün getirdiği noktada bu kulübün efsane başkanıdır ve hep öyle kalacaktır.Bunu isteseniz de anlayamazsınız zaten.
Fenerbahçe > Aziz Yıldırım. Bu tarz davranışlar Fenerbahçe'yi değil Aziz Yıldırım'ı savunmaktır. Üstelik savunulan insan olan Aziz Yıldırım'ın da bu tepkileri onaylayacağını düşünmüyorum. Basına yabancı madde atmak, sahaya girmek, kötü tezahüratlar bunlar hem hoş değil hem de haklıyken ya da haklı olduğunu düşünürken haksız duruma düşmektir. Tabii bunlar benim fikirlerim, bence bugün hazırlık maçı da olsa maçın başından sonuna kadar sanki bir derbi maçı gibi atmosfer olmalı ve tezahüratlarla takıma destek verilmeliydi.
Valla oldum olası sevmem şu spor basınını.İyi yapmışlar.Çoğu traj için yalan haber yapıyor.Bir takımın açığını buldumu direk saldırıyorlar.Oh ne güzel birde hepsi maçlara beleş giriyor.Önlerinde lap-top.Salla babam salla.Allah'ın emriydi bunların yaşanması.Dahada artacaktır bu tepki.İyi oluyor iyi...
Peki böyle yapınca basın size karşı yumşayacak mı ? Madem Fener düşmanılar şimdi daha çok Fener düşmanı olurlar. Tamam tepki gösterilmeli ama böyle olmamalıydı.
http://shakhtar.com/en/news/17895
resmi sitede böyle bir haber var shaktar ın.
Mükemmel bir taraftarız Ukrayna'da gördü bunu :)
Başlığı değiştirip Fenerbahce yaptılar başta Turks yazıyordu.
Bu arada şunu da belirteyim.Basına gösterilen tepkiyi son derece haklı bulduğum gibi,sahaya atlanılmasını da bir o kadar haksız ve gereksiz buluyorum.Maçın gidişatı,akıbeti etkilenmemeliydi tribünde olanlardan.Shakhtarlı futbolcuların hiçbir suçu yoktu.
Takımın adını kirlettiğini nereden biliyorsun. Daha ne olduğu belli olmayan bir şeyden dolayı ceza hükmü yiyorsa bende savunurum.
Tamam basına tepki doğrudur. Ortaya çıktğı saniyeden itibaren sırf Fenerbahçe'ye yüklenildi şurada daha ne olduğu kesin bile değilken bütün TV'lerde reyting peşinde koşuldu. Daha futbolun F'sini bilmeyen adamlarla oturup şike olayları konuşuldu ligden düşürülmeler tartışıldı. Eee biraz insafa gelinde tepkiyi normal bulun. Aynısı size olsaydı eminimki sizde aynısını yapardınız. Galatasaraylısıda, Beşiktaşlısıda,Trabzonlusuda yapardı bunu.
Tasvif etmediğim tek şey ise Shaktar lı oyuncuların böyle bir olayın içinde bulmaları oldu.
Rezilliğin daniskası gerçekten.Rezil olmadığımız bir Ukraynalılar kalmıştı.
ben kirlettiğini bilmiyor olabilirim, ama siz de kirletmediğini bilmiyorsunuz. dava bitsin deliller dökülsün ondan sonra konuşun olmaz mı ?
vurguladığım kısım en bittiğim kısım zaten. bize de yapılıyor aynı şeyler. LUBE AYAR denilen insan zorla bizi soruşturmanın içine soktu. ne sokağa inip polisle çatıştık nede maç karıştırdık. hatta çıkıp kupayı iade ettik, içeri alınanlara da "biz size inanıyoruz, ama aklanın öyle gelin" dedik. yapılması gereken en iyi şeyi yaptı Beşiktaş, özellikle de önümde FB gibi bir örnek varken rahatlıkla söyleyebilirim.
Guzelzinho Samet Guzel
Shaktar'in, futbolcularinin hocasinin bir sucu yoktu. Yurtdisina rezil olduk. Keske bunlar olmasaydi...
Tercüman Samet bunu söyledi diye şuan bütün fenerliler hakaret ediyor tweetırdan kendisine.Yazık gerçekten.