Ukraynalı gazeticler hariç bütün gazeteciler stadı boşaltıyor.
Daha yeni başlıyor![]()
Ukraynalı gazeticler hariç bütün gazeteciler stadı boşaltıyor.
Daha yeni başlıyor![]()
Ne yapmaya çalışıyorlar gazetecilere yahu. Ayıp , rezalet.
Savunuyorum.Benim başkanımı suçu kanıtlanmadığı halde sanki teröristmiş gibi eşgal tanıma fotoğraflarını gazetesinde yayınlıyor.O gazeteciler stattan sağ salim çıktıklarına dua etsinler
Edit:17 gündür bütün gazeteler tarafından Fenerbahçe'ye yapılan yargısız infaz işi bu noktalara sürüklemiştir.
tabi herkes gücü yettiğine![]()
eto'o bitmiş.
Kimin kime gücü yettiğini pazar günkü yürüyüşte polisin müdahalesinden gördük.Fenerbahçe taraftarının şu anki hissettiklerini anlamanızı bekleyemem,anlayamazsınız zaten.
Haklısınız,fakat bir tek bize olmuyor diye de tepkisiz kalmak doğru değil diye düşünüyorum.Biz başkanımız ve yöneticilerimizin suçsuz olduğuna inanıyoruz.Bu yüzden de bu olan yargısız infaza karşı tepkimizi koyuyoruz.
Aynen beyler ne yaptıklarını sanıyor bu tribündekiler bu ülkede yanlış giden bir şey varsa ona tepki gösterilmez, Yanlışı doğru gibi gösterip ona alışırız.
Çok yanlış düşünüyorsunuz çok kimse medya doğru yaptı demiyor madem bu kadar eminsiniz aklanınca zaten bunların hesabını soracaksınız ama size göre bu şekilde sormak daha makul gelmiş anlaşılan.Umarım benim gibi düşünen fanatiklikten uzak bakan aklıyla mantığıyla düşünen Büyük Fenerbahçe taraftarı kalmıştır.
eto'o bitmiş.
Ortada bir rezillik olduğu doğru,uzatmayalım da zaten.Burada sizin sabit fikirlerinizi değiştirecek değilim.Pazar günkü yürüyüşte kendi gözümle şahit olduğum şeylere karşılık bana hiç kimse bu ülkenin polisinin Fenerbahçe taraftarına muamalesini anlatamaz.
sen benle ankarada ankaragücü-beşiktaş maçına gelsene bio zaman da aynı düşünceleri savunursan helal olsun derim.
eto'o bitmiş.
şu an maçı izleyemiyorum ama boşalttırıyorlarsa helal olsun..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
fenerbahçe taraftarının basına ve medyaya olan protestosu son derece doğrudur.
fenerbahçeli olmayan bunu anlayamaz, empati yapsa dahi.
sen fenerbahçe'ye her türlü iftirayı yazacaksın, sonra gelip islam çupi'de oturacaksın. böyle bir dünya yok.
(/s)
o cezayı kesen kurum kuruluşsunuz siz yanitabi imam cemaat ilişkisi.
eto'o bitmiş.
tepki vardır tepki vardır. onların da anladığı budur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ben cidden bi Fenerbahçelinin böyle düşünebileceğini tahmin etmezdim.Çok şaşırdım.Ama siz gayet memnunsunuz halinizden bize laf düşmez.
eto'o bitmiş.
Bu olay bir şeyi çözmez, daha da körükler.
En çok üzüldüğüm nokta Habertürk denen gereksiz basın organın bu tepkiye maruz kalmamış olmasıdır.
Not : Maçtan önce habertürk stada alınmadı.
hayır tepki gösterilir de yıllar sonra helede adam gibi adam RTE pankartı açtıktan sonra böyle tepki göstermek bana biraz mantıksız geliyor. hadi o pankartı unuttum bunca senedir neredeydi FB taraftarı ?, meğer o kadar meraklılar tepki göstermeye kendi başkanları tutuklanınca mı akıllarına geldi bu ülkede yanlış şeyler yapıldığı ?
tepkinizi sandıkta da gösterebilirdiniz, daha bunlar olmadan. belki o zaman hiç bunlar olmazdı ?
Maçta yaptığımız tek gereksiz şey bu sahaya girmekti bunu yapmamamız gerekiyordu.
Şu rezaleti açıklayabilecek var mı . Bir daha bilet falan satılmasın . Güvenlik görevlilerini dövdüler . Kolktuklarla sahaya daldılar . Maçı bitirdiler, basını taşladılar .