Haydi Saviola şaşırt beni..:)
Printable View
Haydi Saviola şaşırt beni..:)
Önlibero transferi yapıldı zaten. Şimdi 1 yabancı hakkımız var eğer kontenjan artmaz ise ve bu hakkı sanıyorum ki savunmanın ortasına bir takviye için kullanacaklar. Önemli olan da bu kararı verebilmek zaten. 1 yabancı hakkımız var ama hem defansa hem de forvete iyi bir takviye şart. Türk oyuncular arasında elimizdeki mevcut oyunculardan çok çok daha iyileri de olmadığından mecburen yabancı alınacak. İşte soru şu:
Toraman, Zan, Baki hatta Koray'a güvenerek gidip yabancı 1 forvet mi almalı? yoksa
Bobo, Nobre, G.Güleç, İ.Akın ve hatta Burak Yılmaz'a güvenip 1 stoper mi almalı?
Ertuğrul hoca sanıyorum bu yabancı transferini savunmaya yapacak.
Bana göre delgado suanda iyi para ederken satılması gerekir Gecen sene delgado 1 mac var 2 mac yoktu bence gelenpara ile baska mevkilere adam alınabilir özellikle beklere
Hersey FEderasyona TOmasa ve Carrusca ya kalmıs artık...BEkleyıp Gorucez...Sabredın..
Toması göndermek zor ama caruscayı göndermek kolay o yüzden cok ta dert etmeyin
Alex in yokluğu çok belli edecek kendini... Yokluğu büyük kayıp...
Egemen senin sene başında ve geçen seneki mesajlarını çıkartırsam kendinle ne kadar çeliştiğini görürsün.. Alex'in yaptığı katkılar somut bir şekilde ortada.. Koşanların yaptığı katkıda ortada.. Hırs ve koşmama arasında ben bağlantı kuramadım.. Alex eğer koşarsa 45. dk yı çıkaramaz.. Ve ben 90 dk bu adamın sahada kalmasını isterim. Çümkü her dakika skor tabelasıyla oynama potansiyeli var..
Alex bir kalitedir.Bence kolayca harcanmamalı..
Eger Bu transferler gerceklesırse muhtemel 11 ımız soyle olacak ...Ki inşallah gerçekleşecek...
------------------Orkun
Trabelsi - Song - Bouzid - Orhan
------------------Linderoth
Hasan Sas ------------- Romehdall
-------------------Lincoln
--------------Saviola - Ümit Karan
Yabancılar yedek için gelmezler, dersen ki ben 20 yaşında isimsiz birini getiriyorum, o zaman ayrı.
Herhangi biri zaten vasat biri olur, bu riske girilir mi hiç?
Birini düşüneceksen bu önliber olmalı, Bjk kötü bir tercih yaptı vasta üstü birini aldı önliberoya.İş yapar ama Deniz'den yada Tayfur'dan fazla olmaz.
Biri çift taraflı oynayan ama biraz ofansif kalabilecek önliberolar gerekiyordu, şimdi tamamen defansif ve teknik bir önlibero şart.Çünkü Cisse çok zorlanacak ve açıklarını kapatacak deneyimli biri isim şart.
3 forvet mi oyanaycak Bjk.
Bobo ile Nobre'yi ne yapacaksınız.
Hala çift forvet istiyorsunuz, 4-4-2 demek tamamen doldurarak uzun yada ya derinlemesine uzun oynayarak ileri taşımak demek.Orta sahada topla oynamayacak Bjk.Böyle oynayamaz Bjk, burası Kayseri değil.
Sezon sonu kötü futbol diye çok eleştirilir Ertuğrul..
Saviola kümeye , saviola kümeye..:D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola buyrun ilk paragrafın son cümlesine bakın..
Egemen ben seni giderek Kazım Kanat'a benzetmeye başladım :D
Valla benim Dikkatimi birsyecekti bu kalli hasan sas ile cok yakından iligileniyor sanırım sabri yerıne o oynayacak sizde yarın sabah izleyin
Bitane GS li editlemısstır bende gostermsıtım zaten ;) wikinin orasını sevıom zaten....:DAımarcım romedahl sağ sol oynuor kanıtlayayım hemen http://www.transfermarkt.de/de/spiel...inenblick.html
bılmeden konusmamak lazım kargasa yaratmayada calısma pls..
Arda sol açıĞa,Romehdall sağ açığa,Hasan yedeğe,Trabelsi alınmaz orda Uğur Uçar oynar,sol bekde Volkan Yaman var zaten Orhan Ak istenmiyor kadroda.Kalede ise Aykut ve Orkun arasında rekaber oluşcak.Eğer Roehdal alınmassa sağ açıkta Hasan veya Sabri çok rahat oynayabilir ayrıca Sabri sağ bekte bile düşünülebilir.
Rommedahl eski Rommedahl değil.Gelirse sonu De Boer gibi olur.Takıma birşey katamaz Rommedahl
orhanı ben kendı gorusume gore koydum doru volkanı tamamen unutmusum volkanı sola koyarım dıerlerını ellemem...Rommedahl ıkı tarafta da oynayabılıor arkadaslarrr..R.Carlos De Boer gıbı olur Rommedahl cok ıyı ve yonlu bır oyuncu ıkı kanntada ıs yapıyor 100 metreyı 10,2 sn de alıyor...DE boer le ne alaka onu cozemedım....
Nobre Ş.ligi oynayabilcek kapasitede bir forvet değil kanımca.Fenerbahçe Kezmanın yanına kaliteli bir forvet arıyor Beşiktaş neden almasın öyle bir adam.Bir tane daha ön liberoya ihtiyacımız yok.Bence Beşiktaş tek ön libero ile oynar zaten çift ön libero oynasak bile Koray,Fahri ve Serdar var.Bir ön libero daha alınması boşuna yanacı kontejanı işgalidir bence:)
Biz İ.Akın ıda değerlendirmeliyiz...Ertuğrul Sağlam değerlendiricektir ztn...M.Yozgatlı-Tello takımda kanat oynicaz bu belli... Delgado-Ricardinho dan biri gönderilse fena olmaz... Ama Ricardinho kalsın şahsi fikrim çok kaliteli... Delgado satılsıN...
3ünü toplasan bir tane iyi önlibero etmez..
Tek önlibero diye bir şey kalmadı, anlatamıyorum ben kimseye.
Dünyada kimse deli gibi saldırmıyor, Allah ne verdiyse.Böye bir futbol anlayışı kalmadı.Sahayı 1000 parçaya bölüyorlar, sahada rakibin katedeceği her parça tek tek hesaplanıyor, ona göre oynanıyor.Hiç bir zaman orta saha boş bırakılmıyor.
Hangi takım tek önlibero oynuyor Avrupa'da gösterin bana, Chelsea 3 önlibero oynadı bir önceki sene Lampard'ı da sayarsan..
İlla Avrupa'da deneyim kazandıktan sonra mı çift önliberoya geçmeyi düşünmek lazım .............
Bence Serdar gayet iyi bir ön libero.Ama tecrübesiz olursa bir yere kadar..:)
Yerli olmadığı için Fenerbahçe de Galatasaray da yerli almıyor zaten.
Yetenekli olmayan oyunculardan yıldız yerli yaratmaya kalkıyorsanız başarısızlık kaçınılmaz olur maalesef.Beşiktaş'ın birşeyleri farketme zamanı geldi artık..
Deniz futbolu bıraksın zaten, futbol kasabı..
Baki'den iyidir o ayrı : ))
Beşiktaş da aldı zaten 1 tane yabancı ön libero aynı Galatasaraydaki Linderoth gibi:).Bence tek ön libero yeterli.